Šta je novo?

FIFA 18

Ja igram sa Obamajangom u fitness squadu ali mislim da su i Origi i Gnabry podjednako dobri...

Hteo sam i ja Aubemeyanga neho potroših coinse na Yarmolenka, Boatenga i Lewandowskog pa sad nemam za njega. Ne znam ni kakav je on, bojim se ne zeznem kao sa Grizmanom.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Hteo sam i ja Aubemeyanga neho potroših coinse na Yarmolenka, Boatenga i Lewandowskog pa sad nemam za njega. Ne znam ni kakav je on, bojim se ne zeznem kao sa Grizmanom.

On mi je prvi ST koji zna da napravi od nemoguceg moguce i obrnuto. Primetis da je brz, okretan daleko vise od Lewandowskog recimo, ali kad mu fodje na slabu nogu umirem od smeha. Ali je klasa igrac, reko bih bolji od grizmana iz skromnog iskustva. Ne zalim 134k za njega.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

On mi je prvi ST koji zna da napravi od nemoguceg moguce i obrnuto. Primetis da je brz, okretan daleko vise od Lewandowskog recimo, ali kad mu fodje na slabu nogu umirem od smeha. Ali je klasa igrac, reko bih bolji od grizmana iz skromnog iskustva. Ne zalim 134k za njega.

Kupio ga juče za 120k. Strašan igrač

Gde nabavljam totw packove, jel postoje uopste, vidim otvaraju po yt al ja nisam ni primirisao crnim totw karticama, uopste ne znam kako se dolazi do njih osim da kupujem preko transfermarketa?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Gde nabavljam totw packove, jel postoje uopste, vidim otvaraju po yt al ja nisam ni primirisao crnim totw karticama, uopste ne znam kako se dolazi do njih osim da kupujem preko transfermarketa?

Pa oni jesu u pakovima. A pakovi su mačka u džaku tj. ako dobiješ dobiješ. Ja sve TOTW koje sam dobio sve sam prodao. Samo sam Sidibea zadržao zbog Francuske ekipe. Sve specijal kartice koje imam sam kupio.

Ljudi, koja ikona, da je napadac, i da mu je cena, najvise 700k?
Gledao sam baby Crespa, pa Sevcenka...
Nisam pametan.

88 Kluivert je isto sjajan.

Uzeo sam baby Sevcenka, ali prodao sam ga posle tri utakmice, jednostavno, zarada je bila u pitanju.
Nisam mogao, da se odreknem 50k.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

3 meseca i kusur mi je trebalo da provalim da je u SB lakše dobiti legendary nego WC. Svašta.

Uzeo sam 88 Klajverta, i na 12 utakmica, u WL, 18 golova i 12 asistencija.
Lik razbija, ali, mene je odusevio Patrik Viera.
Dobio sam ga na 5 utakmica.
Pravi zadnji vezni, brz, jak, visok, odlican pas, ma sve.
Zato i kosta toliko puno.

Ja sam napokon uzeo Ronalda. Prodao sam boga oca... Od Nejmara, preko njiva i livada, do dedovine i desnog bubrega. 🙂

Sada ce mi u napadu biti on i totgs Mbape. Jos Del Piero i ja sam svoj cilj ispunio.
e215f973a5bbe87ad2ea9ede52b5d7e1.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Sada sam ostvario, jednu od najdrazih pobeda, u poslednje vreme.
Tresem se kao prut, zbog nervoze, i za veceras je dosta sa igranjem.
Vodim 1:0, primam gol, tamo negde u 40. minuti, i sa 1:1 odosmo na poluvreme.
U 50' primam gol, i lik ladno vrati igrace nazad, i pocinje da se dodaje, te sa golmanom, pa u stranu, znaci ne mogu da verujem, i pocinjem da kuvam.
Razumem da je dao gol u 90 pa da to radi, ali sada...
U 82' oduzimam loptu, on uklizava, pravi faul, ali moj igrac ostaje na nogama, sudija pusta prednost i dajem gol.
Do kraja sam mogao da dam jos jedan, ali ostaje 2:2.
Igramo produzetak, lik me ubija od batina, redja zute kartone, i nista se ne desava, sve do 118' , kada ja dajem gol i vodim sa 3:2.
Zatim lik tri puta uzastopno zaustavlja igru, ne znam samo, sta je mislio da ce time postici, i na kraju, namerno, na njegov fazon, odugovlacim vreme, i zavrsavam utakmicu.
Da sam ovo izgubio, nesto bi polomio, to je sigurno.
Pa budi bre covek, i kada vodis, i kada gubis, zar je toliki to problem.

3 meseca i kusur mi je trebalo da provalim da je u SB lakše dobiti legendary nego WC. Svašta.

Ja sam tako Elite 1 vec 2-3 meseca konstantno. Napravio po meni skroz okej Bundes team. Zalim sto nema vise Liga Upgreadova kao sto je bilo dok je trajao FUSmas 🙁 Hocem Hummela, Boatenga i Vidala i imam perfektnu postavu 😀

Ja sam Hummelsa prodao jer su mi trebali coinsi za Boatenga. Ja još imam i špance, francuze i engleze, ali kako sam sastavio Nemce samo s njima igram. Aubmejang me oduševljava, samo da je malo jači u duelima. Nojer mi je sledeća investicija. Za sada ter Stegen radi posao.

Meni su CB Sokratis i Sule. Sule je preslab, on ce van tima a Hummel upada. U medjuvremenu videcu ko je prioritet, Vidal ili Boateng. Probao formacije sa jednim napadacem ne bi li prodao Lewandowskog ali mi ne ide. Moraju on i Aubmejang napad, levo Reus, desno Robben, IF Kruse CAM a Rodrigez greje klupu mada vise volim tu Wernera pred kraj da stavim. Goretzka CDM a Tolisso na klupi. Levi bek Alaba a desni IF Kimmich. Golman Fahremann. Generalno prezadovoljan. Da mogu LM i RM ko nekad u pesu da stavim ofanzivnije samo.. Ovako wasted potential, Reus mi najmanje pokazuje.

Kako nakupite toliko novčića? Igram FUT, 4 sam liga, bukvalno mi ekipa ne vredi preko 400k novčića ukupno za 150 utakmica. A mislim da mi je znanjem 4 liga zasad maximum

Trgovina, samo trgovina...
Od sreće u pakovima, nema ništa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja online ligu pipnuo nisam, samo SP i tu sam 1 svali drugi dan uzmem bundes pack. Igraj SB tu su coinsi, 40k regularno nedeljno, 160k mesecno. Ako mozes Elite 1.

Otvorio sam packove i packove dobio par 20k igraca. Boost 1000 coinsa po utakmici, sada upgrade bundes premium packova (untradable) mi je vratio pola squada i castio se Aubmajongom.

Ja mrzim trgovinu, nemam zivaca, nije pouzdano. Igraj uzivaj sa SB mozes svake nedelje po jednog igraca, uz neki SBC mozda i dobijes nekog skupljeg, makar i u upgrade.

Kad pogledam moj friend leaderboard u transferu sam poslednji a u club value drugi od 20 igraca, jedva 60k od trgovine.

Poslednja izmena:
Mazi kakav ti je Kruse IF na CAMu. Ja imam zlatnog Jamsa koji je onako.

Čudi me, da niko ne spominje SIF Rafaela.
Koliko sam čitao, ljudi kažu da je više, nego dobra kartica.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Mazi kakav ti je Kruse IF na CAMu. Ja imam zlatnog Jamsa koji je onako.

Imam oba, James mi je sub za ptoduzetke ako sam iz nekog razloga morao Wernera na ST pre toga, inace werner ide na CAM u taj scenario. Kruse IF je skroz okej, mozda nije prebrz ali mu je sut odlican. Meni licno najbolji CAM do sada ali sam imao samo PL i Bundes squadove. Bolji je od Jamesa meni, necu ga menjati. Bar u SBu zna cesto hattrick da zakuca, cini mi se da nije ni skup puno, moja skromna preporuka.

Ja danas uzimam Hummela da izbacim Suleta. Onda pusti snovi ostaju za Boatenga i Vidala ali to je preko 250k 🙁 A ne mogu da igram formaciju sa jednim ST la da ode Lewandowski i to ti je..

Dobio Verrattija 🙂 Kolko vidim 27k ide na PS4, sad sam blizu Boatenga aaa 😀 Moracu da se strpim i ne uzmem Hummela.

P.S Ovi upgrade SBC-ovi sto su bili po ligama nece ih biti vise ? Sada skontao da ih nema.. Jes da nemam gold igraca do danas al sam sebi napravio profit od 200k sa untradable a s obzirom da pravim tim koji je do fife 19 meni je bilo super. 🙁

Poslednja izmena:
Još samo Nojer
6d8f320896304b84d1bddc3ad4049e9c.jpg
6f10d638b55bce0bffe2293a96a94672.jpg

Fali ti i TOTGS Kimmich. Obrati paznju, nalazi se na 9. mestu u celoj igri po IGS mada je tu blizu i SIF.

https://www.futbin.com/18/players?page=1&sort=TotalIGS&order=desc

Ja prodao bundes squad... Realno bi mogao ovako nesto da napravim bez mnogo utroska coina, ali sam na kraju odustao od 2. tima, videcu za koliko mogu da nabavim jeftine fitness squad kartice. Na kraju sam ipak ostao pomalo razocaran, OTW Yarmolenko je senka, bukvalno se ne primeti, od svih mi se najbolje pokazao Obamajang, Reus isto tako, ni izbliza kao sto statsi nagovestvaju.

Trenutno furam ove momke i igraju dosta dobro, iako imam dovoljno coina da ubacim jos 1-2 ikone. Samo mi je zao sto nisam EOE Pirla uspeo da uklopim, cak i sa potencijalnim Giovincom SBC, imam problem sa hemijom.

Crespo je ubedljivo najveci ubica ovde, Nemjar i Mesi mu nisu ni do kolena. Haos kakav igrac, sigurno cu ici na Prime kada jednog lepog dana izbace.

r29p5c.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno