Šta je novo?

FIFA 18

Neces dobiti danasnji daily reward 😀

(bronze contract pack 😛)

Radnim danima se SB squadovi (dakle 4 squada u paketu) apdejtuju na 12h, vikendom na 5-6? Za vikend mozes odigrati dosta vise utakmica.

Ako ne odigras meceve ne "prenosi" se sve nagomilano nego dobijas posle odigrana 4 zaostala meca, samo poslednji apdejt, ne i ove izmedju.
Radnim danom 24h, vikendom na 8h. Kao sto rekoh, utakmice iz jednog kruga je bitno samo izlistati, da su available za igranje, a kad ih odigrate i pretisnete R2 za re-rilst pojavljuju se one koje su available u datom trenutku.

Ja sam uzimao Squad Fitness za 550 buy now, prodavao za 700/750/800. Ali sam uzeo 300 kartica. Isplatilo se.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne razumem, kako možeš da odigras svih 12 utakmica zaredom?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pobrkao malo nesto, pardon [emoji23][emoji23][emoji23]

E, tako je već bolje. [emoji6][emoji6][emoji6]

Ja sam resio, da malo odmorim, od SB.
Kao sto je neko, vec rekao, igra ti postaje robotizovana, pa se kasnije, sve teze, prebacuje na online.
Sada lagano igram seasons, bez opeterecenja.

Fifa od poslednjeg updatea uopste nije igriva na PS4.

Danas sam odigrao 4 meca kvalifikacije za WL ,a utakmice zavrsavao sledecim rezultatima.

9:7 (svih 7 golova mi je lik dao sa Mbapeom)
6:5
7:4

Daleko ga bilo...

Pre par dana sam prakticno dogovrio prodaju sa jednim likom,ali sam se pokajao pa pruzio drugu sansu igri,sad se opet premisljam...

Ne znam,igra pati od istih problema godinama,a EA ni prstom nije maknuo da to resi.

Lako mi je kad odem u igraonicu da igram sa drugarima koji veze nemaju sa custom taktikama i ostalim zebancijama. Online je jako tesko igrati kad je igra ovako koncipirana.

E, tako je već bolje. [emoji6][emoji6][emoji6]

Ma jok bre, nisam pogresio.

Za vikend imamo 3 "kruga".

01h-09h
09h-17h
17h-01h

Ti u petak uvece otkljucas 4 utakmice za termin 01h-09h i odes da spavas. Sednes da ih igras oko 15:30 u subotu, zavrsis ih koji minut pre 17h, uradis relist i dobijes 4 utakmice termin za 09-17h, tako ? To su 8 utakmice. Dok zavrsis 8-u, tj 4. iz drugog kruga, vec je odavno poceo termin 17h-01h, odmah relistujes i te 4. Odigras svih 12 u jednom sedenju bez neke pauze ako otprilike naciljas tajming 🙂

Ne, kad relistujes, dobijas utakmice, koje su trenutne, ne one, koje su bile.

Pa da to sam i rekao. Mozes da relistas u 1 uvece i dobices utakmice, ne moras ni jednu da odigras, tu su. Tako su tu i popodne u subotu, odigras ih i relistas u 16h55 primera radi i dobijes 4 koje su u toku iz kruga 09-17h. Te 4 igras do lupam 18h20min i onda opet relistas i igras iz kruga 17-01h.

Tu je fora da hvatas drugi krug u poslednjih 5 minuta ali dobijas utakmice u regularnom periodu 🙂

Tako da.
Ja sam tebe razumeo, da možeš da dodjes, npr. u subotu, u 18h, i da komotno igras i utakmice, koje su bile u noćnom, odnosno dnevnom krugu. To je nemoguće.

Pa mozes ako ih relistas u periodu 01-09 (po novom vremenu, nije 02-10). Kad jednom relistas utakmice te 4 mozes da odigras kad hoces, a ako iradis jos jednom relist dobijas TRENUTNE, to smo ustanovili.

Kako ces popodne da relistas (kada odigras one nocne) dobijas te 4 pred isteka vremena u 17h. Ako ih igras odmah u medjuvremenu ces dobiti i one vecernje u 17h.

Kako ja igram.

Krug 1 01-09h, petak uvece posle 1 relist i spavam

Krug 2 09-17h, subota 15h30min pocnem utakmice iz prvog kruga koje su relistane u tom trenutku OD sinoc. Kako ih zavrsim u 16h50min, imam jos 10min da relistam i dobijem 4 iz dbevnog kruga aka 09-17h.

Krug 3 17-01, iz drugog kruga 4 komada zavrsavam lupam oko 18h30min, radim relist i dobijam treci krug 4 komada.

To je to 🙂 sada mogu da spavam.

:

Poslednja izmena:
Mozes, ali postoje uslovi, koje si naveo. Ja govorim, da ne možeš, da legnes, u petak, u 21 h, i da ne pipas fifu, do subote u 18 h, a da te utakmice čekaju tu. Moraš da budeš prisutan, moraš u određeno vreme, da ih relistujes...

Pa da ali samo ako relistas u 1 uvece, mozes da se naspavas i vezes 12 komada sutradan u subotu. To je jedini uslov, naravno pored toga da ih pocnes vikendom u 3, pola 4 i vezes sve redom.

Zbog toga sam zapoceo posto si rekao da ne moze svih 12 🙂 Ali racunam lakse je relist u 1 pa se naspavas kao covek nego kao ja u pocetku bez da znam da ne moras da odigras sve do odredjenog minuta pa od 8h na konzoli [emoji23]

Fifa od poslednjeg updatea uopste nije igriva na PS4.

Danas sam odigrao 4 meca kvalifikacije za WL ,a utakmice zavrsavao sledecim rezultatima.

9:7 (svih 7 golova mi je lik dao sa Mbapeom)
7:4

Daleko ga bilo...

Pre par dana sam prakticno dogovrio prodaju sa jednim likom,ali sam se pokajao pa pruzio drugu sansu igri,sad se opet premisljam...

Ne znam,igra pati od istih problema godinama,a EA ni prstom nije maknuo da to resi.

Lako mi je kad odem u igraonicu da igram sa drugarima koji veze nemaju sa custom taktikama i ostalim zebancijama. Online je jako tesko igrati kad je igra ovako koncipirana.

Meni je posle posle patcha, druga igra, ali na bolje je sve popravljeno!
Potpuno igriva na PS4.
A čitam da mnogi dele moje mišljenje!

Jedna stavka, i dalje nije ispravljena, koliko vidim.
Protiv slbijih timova treba brdo sansi, i gol nije zagarantovan.
Sada sam igrao protiv lika, skoro iz svakog napada sam stvarao sansu, i jednostavno, ili golaman brani, ili precka-stativa...
Znao sam sta mi sprema, u 70 minutu kontra, i gol za njega.
Polse toga, moji vise ne mogu da trce, ka oda ne postoje, i to je to.

Nije namešteno. Ali, od kada igram fifu, srecem se, sa tim problemom.
Na taj način, daju slabijem igracu motiv da nastavi dalje.
To se odnosi i na mene, kada igram protiv kvalitetnijeg igrača.

Loše sam se ja izrazio, nije SVE popravljeno, već dosta stvari na bolje, a to si u pravu.
Šta da se radi, tako je, kako je!
Ne znam ljudi, ali meni posle 20 godina PES-a, ova promena itekako prija! 🙂

Meni par puta golman doslovno otkazuje. Lopta ide dosta polako prema njemu jer se odbila od celavog Ronalda, trce njegov Ronaldo i moj Koscielny, onako srednje brzo, dzoging, lopta i dalje ide po zemlji do golmana, lomim trougao stiskam sve moguce ali NE, golman zeljno iscekuje loptu. Sta se onda desava ? Nista, lopta stize do golmana, u tom trenutku celavi Ronaldo i moj Koscielny su na pola centimetra od lopte, iskusan Bravo ide 2 koraka unazad ulazi u GOL, lopta stize na liniju, celavi Ronaldo pada preko golmana, u tom trenutku golman ispucava loptu, gore se pojavljuje znak za prekrsaj tj PENAL nad celavim Ronaldom (ali ipak PREDNOST) a naravno ko ce drugi nego njegov Jesus napucanu loptu od 16m salje u gol dok nekako i Koscielny ljubi zemlju jer se sapleo od golmana prilikom povratka preko ovih sto se suncaju na travi.

I eto tako je pocela moja avantura na dan 7.11 ove godine.

Sve bi to bilo lepo da se nije desilo jos 2 puta, srecom golman je smogao snage da ispuca loptu nakon dvokoraka unazad i nepotrebnih zivaca dok sprinta njegov ST i moj CB. Ne znam zasto se to desava.

Bravo je jedan od najlošijih golmana.
Donaruma mi je za sada bio najbolji.
Imao sam i Čeha, onako, nije ništa posebno.
Juče sam uzeo Kurtou, verujem da je bolji od navedenih, i da je jedan od najboljih.

da li si probao nekog između ceha i brava ? sa kojim da zamenim brava a da nije preskup ?

Od jeftinih gilmana,Hart je najbolji i Donnaruma(i Perin)

Elem,ne znam,meni nikako ne lezi posle zadnjeg apdejta, zato sam i stavio one rezultate,svaka utakmica 10 golova minimum,a uglavnom je 12-13. Golmani sluze za ukras. Isti posao mi radi LLoris i Karnezis od 700 coinsa. A po prvi put se lagano ubacuju golovi sa 20-25 metara(dobro,ne lagano,ali ulaze kao nikad pre)
Mbape(inform) je trenutno koplje iznad Ronalda...po pitaj boga kom kriterijumu,jednostavno nema te sile da ga cuvas. I tako neke gluposti,sasvim dovoljne da me isteraju iz takta.

Branim se u nekim situacijama ko govedo,i onda me neko satre za 5 minuta sa 2 gola jer moji blenu negde u publici,eto,tek tako,naislo im...

Da ne pricam za ovaj SB kakva je to namestaljka ****te.
Ja kapiram da je legendary tezak izazov,ali ako igrac ima ocenu 50 za sut,pa normalno da cu da mu se malo odmaknem,da sacuvam nekog drugog igraca,ali ne... Isti taj sa ocenom 50 mi ga zabije po sred rasljea sa 25 metara. Ovo u SB je takodje doslo posle apdejta,zato i pominjem.

I za kraj ono sto me nervira oduvek... Ocene blage veze nemaju sa onim sto igrac moze da pruzi na terenu. Ne vazi za sve(Mesi,Ronaldo..van svake konkurencije)
Pokusavam da shvatim razliku izmedju Matica i Kantea recimo...ali nekako ne uspevam. I na kraj sam i prodao Kantea za nekih 200k i uzeo sebi MAtica od 2k koinsa. Razlike nema...
Mnogo je primera takvih za igrace.

Uhh...fino sam se iskukao i olaksao(mnooogo nervoze mi nanosi ova igrica 😀 )... sad idemo dalje u nove pobede i nove nervoze 😀

Jesam Butlanda i Šmajhela. Butland isto jako loš. Šmajhel mi se najbolje pokazao.
Jeste najniži, i problem je njegovo boksovanje ponekad, ali ostalo mu je dobro!
Zato sam tražio visokog golmana i uzeo Čeha, koji je pa imao neka bzv. propadanja, pa rekoh skupljam coinsa za ozbiljnog, razmišljao se između Llorisa i Kurtoe, i dobio preporuke za Kurtou.
Videcemo kakav je on, i da li tu ima uopšte nešto do golmana. 😉

Dok sa druge strane, Donnaruma je fantastičan!

Aleksandrinjo, stoji da ume da nervira do tog trenutka da bih pesnicom razbucao u sitne deliće dzoj.
Ali samo sebi kazem, zivot je nepravedan, fudbal je nepravedan, ima svega i svacega na ovom belom svetu...i nekako iskuliram nervozu, sto je pre bilo nezamislivo kod mene, jer sam jako temperamentan po prirodi.

Poslednja izmena:
Nerviranje u FIFI dolazi odatle sto mislite da ste bolji nego sto jeste i da je igra pravednija nego sto jeste. Kada budete losi kao ja i videli sve sto sam video za ovih milion odigranh utakmica UT-a nece vise biti razbijanja telefona. Fifa je 100% namestena i ne treba vam bolji dokaz od laganih golova u 45 i 90 minutu. Na EA forumu postoji mnogo topica sa teorijama zavere kako tacno radi rubberband mehanika. Jedna od apsurdnijih posledica mehanike je da igrac sa 1 ili cak 2 igraca manje zbog crvenog kartona u 90% slucajeva pobedjuje. :S:

I ja mislim da nema razlike izmedju Donarume i Bufona sto je i razlog zasto se nisam otvorio za najboljeg Calcio golmana. Vise me zabrinjava Musa nego Kurtoa na golu 😀

Inace da vam otkrijem 2 dobre cake.

1. + 6 na GK atribute je samo 150 coina. Sa glove chem i boostom, najbolji keeperi imaju 99 u najbitnijim statistikama DIV i POS. Ovo je teorija, zapravo sam samo jednom ovo pokusao u kvalifikacijama za WL ali je protivnik takodje imao gold +10 atribute na oba ST pa nije vredelo nista. Takodje postoji verovatnoca da je golman i dalje samo pokretna ikebana i ako je 99 rated. Neko je rekao na forumu da prime Peter Smajhel (ne Casper nego cale koji je ikona) apsolutno nista ne vredi.

2. Stavite da se skida bilo koja igra na PSN-u, protivniku ce lagovati kao i vama ali imate bolje sanse za pobedu. 🙁 Provalio tek sinoc, odjednom sam vezao pobede i plasirao se u 4. div bez po muke.

Poslednja izmena:
Ima jos jedna caka... Svi je znate vrv,ali ajde,mozda neko ko od skora igra je ne zna... Moze protivnik Nojera i De Gea u isto vreme da ima na golu,sve sto treba je da mu grunete iz sve snage sut,dakle kocka do kraja,ali pre nego sto igrac sutne,stisnete jos jednom kocku. U tom slucaju lopta ide po zemlji i nema nikakve sanse da se promasi niti da golman odbrani.

Nerviranje u FIFI dolazi odatle sto mislite da ste bolji nego sto jeste i da je igra pravednija nego sto jeste. Kada budete losi kao ja i videli sve sto sam video za ovih milion odigranh utakmica UT-a nece vise biti razbijanja telefona. Fifa je 100% namestena i ne treba vam bolji dokaz od laganih golova u 45 i 90 minutu. Na EA forumu postoji mnogo topica sa teorijama zavere kako tacno radi rubberband mehanika. Jedna od apsurdnijih posledica mehanike je da igrac sa 1 ili cak 2 igraca manje zbog crvenog kartona u 90% slucajeva pobedjuje. :S:

I ja mislim da nema razlike izmedju Donarume i Bufona sto je i razlog zasto se nisam otvorio za najboljeg Calcio golmana. Vise me zabrinjava Musa nego Kurtoa na golu 😀

Inace da vam otkrijem 2 dobre cake.

1. + 6 na GK atribute je samo 150 coina. Sa glove chem i boostom, najbolji keeperi imaju 99 u najbitnijim statistikama DIV i POS. Ovo je teorija, zapravo sam samo jednom ovo pokusao u kvalifikacijama za WL ali je protivnik takodje imao gold +10 atribute na oba ST pa nije vredelo nista.
2. Stavite da se skida bilo koja igra na PSN-u, protivniku ce lagovati kao i vama ali imate bolje sanse za pobedu. 🙁 Provalio tek sinoc, odjednom sam vezao pobede i plasirao se u 4. div bez po muke.

jeste, online sezone ( obične ne fut) su normalnije.

Ima jos jedna caka... Svi je znate vrv,ali ajde,mozda neko ko od skora igra je ne zna... Moze protivnik Nojera i De Gea u isto vreme da ima na golu,sve sto treba je da mu grunete iz sve snage sut,dakle kocka do kraja,ali pre nego sto igrac sutne,stisnete jos jednom kocku. U tom slucaju lopta ide po zemlji i nema nikakve sanse da se promasi niti da golman odbrani.
To se zove driven shot i dosta su ga oslabili od pocetka sezone i od prosle Fife. Ja ga vezbam malo u areni ali treba dosta dobar tajming i ugao da se pogodi. Tako da sam presao na finesse kao primarni za finishing 1 na 1.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

More meni svaka ulazi. Doduse iskljucivo iz sesnesterca,ali ipak..,
na finese neki put dok mi se namesti igrac,dobar golman stigne da je pokupi pre nego ja sutnem. Ovaj drivet shot prolazi zato sto igrac nekad dodatno ubrza kad juri za loptom i u padu daje gol.

Edit: ovaj princip je savrsen za situacije kad idete po strani. Tipa utrcavam sa vilijanom po desnokj strani,a covek desnjak. Finese nema sanse da izvede,ali driven upotrebim,i samo se zamigolji pored stative...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno