Šta je novo?

FIFA 18

Ljudi, vi koji igrate na konzolama.
Koliko vam je, trenutno, potrebno bodova za Elite 1, u SB?

U Sb, sam Elite 1, za sada. Sutra novih 12 utakmica. Verujem da ostajem tu. A Vikend liga, 4 utakmice i 4 pobede za sada. Trenutno pauza da odgeldam neki film, pa se vracam na WL.
Verujem da cu odigrati nekih 20 utakmica tu, ne mogu postici vise.
Bilo bi idealno kada bi uspeo da ostvaris 18 pobeda jer se tako automatski kvalifikujes za narednu WL.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Vidim da je na pc, trenutno potrebno 70.000. Ne bi me čudilo, da i ovde varaju.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja u SB regularno gubim od bronzanih ekipa a ono napucano društvo sa Neymarom, Ronaldinjom i Mesijem otkinem. SB je klasična nameštaljka

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Nije to nikakav problem, giftovao sam Zokiju poslacu i tebi slotove za prosirenje transfer size, poslao sam ti friend PSN request.

Ako jos nekome treba vicite 🙂
Hvala za sve sto si poslao 🙂

Neko rece da Jesus moze na CAM ? Jer testiram nove formacije, a hocem Salaha da uzmem sada, tanak san sa coinsima da testiram pozicije 🙂 Ali generalno imao bih CAM Jesusa, levo Martial, desno Salah a napred Rashford.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Čuo sam da može. Ja ga sada uzeo u napad sa if Zahom da igra. Neverovatno da skoro ni 80000 neće biti dovoljno za elite 1. Svake nedelje sve više i više poena treba. Smorih se.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salah je bezveze. Bolje stavite Miktatijana na RF bolji je 10 puta ili Pedra ili Sterlinga. Svi su bolji. Grehota je Jesusa stavljati na CAM. Ipak je on gol igrač.

To i ja gledam.. Ali mi zao Rashforda 🙂 Moracu da probam 4321 samo mi cudno bez CDMa. Ali Bakayoko kontam moze CM fino sa Maticem i Gueye-om. Dok Son jos danas bude LF a onda od sutra ide Martial.

Salah je bezveze. Bolje stavite Miktatijana na RF bolji je 10 puta ili Pedra ili Sterlinga. Svi su bolji. Grehota je Jesusa stavljati na CAM. Ipak je on gol igrač.

Meni je bolji od Sterlinga, sa hawk hemijom kida na RF. Sterling mi je backup, i uvodim ga stalno umesto Sona na LF.

Koju hemiju stavljate na Jesusa ? I dajte savet za LF Sona i RF Mkhtarijana 🙂 Bili su mi mid ranije ali na kratko nisam im stavljao. Btw ne sastavljam se u 4321 ali moram, sa krilima je jos gore 😀

Kako vi igrate fudbal lol, ko tema za Diablo 😀

Koju hemiju stavljate na Jesusa ? I dajte savet za LF Sona i RF Mkhtarijana 🙂 Bili su mi mid ranije ali na kratko nisam im stavljao. Btw ne sastavljam se u 4321 ali moram, sa krilima je jos gore 😀

Meni su krila hawk, mada mozes i hunter 🙂

Ostalo mi još 12 utakmica u WL, nisam mogao više, nije humano. Imam 11 pobeda, dovoljno za silver dva. Uz muku i maltretiranje do jedno 2,3 ujutru, možda bih i stigao do gold 3. Ali dosta je i ovo. Sto se tiče SBa, sada ću za jednu pobedu da izvisim za Elite 1... Igram 4-1-2-1-2 prvu formaciju. Krila su mi Coutinjo i Mikitarijan, rezervna su Son, Sterling i B. Silva. Koja krila da dovedem još. Da li je dobro dovesti Sanea, Manea, Marsijala, kao LM? I koga na RM? Salah kazete sa je Bzv?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne treba preterivati sa SB ni sa WL. Velike su sanse da ne izvucete nista od nagrada i da "sagorite". Pogotovu je WL besmislena stvar za sve koji zele osim FIFE i nesto drugo u zivotu da odigraju, odgledaju... Mislim da WL nema smisla ako ne uspete da se plasirate makar u 2. diviziju. Inace ste topovska hrana za bolje igrace koji na vama samo skupljaju pobede.

Inace lik koji drzi 1. mesto u SB, i to su prva njegova 3 naloga svake nedelje na listi, igra sa sledecim timom

https://pbs.twimg.com/media/DNRXdvsW4AMkWHl.jpg

Optuzuju ga za varanje i za exploitovanje nekih glitcheva. Ali niko u sustini nema pojma kako to radi i ima toliko bodova (da bi bili na tom nivou morate svaku utakmicu dobiti Ultimate 5:0 ili vise).

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/329458/surely-this-has-to-be-cheating-on-sb

Poslednja izmena:
Došle nagrade, sve ukupno, oko 70.000.
Nema ništa od SB. Onoliko igranja, nerviranja, a nagrade katastrofa.

Jednostavno, vikend liga nije ni za decu napravljena, pričam o vremenu, ja mom detetu nikada ne bih dozvolio da provede onoliko vremena uz konzolu koliko sam ja juče.
Rekoh, ajde kada sam već tamo da odigram.
Treba smanjiti taj broj utakmica. Čuo sam da je na PC-u 25 utakmica. I to je previše, ali ajde, može da prodje, i imalo bi smisla.
SB, za sledeću nedelju, stići do Elite 1, biće potrebno 40 pobeda na legendary, sa minimum dva gola razlike, strašno. Ja sam imao 77000 i nisam uspeo da budem Elite 1.
Od sada ću igrati opušteno za Gold bilo koji, ako se nekad ukaže prilika bez stresa za Elite 3, ok, ako ne nikom ništa.
@padawan, da li je realno da igra sa tim timom tako dobro?

Poslednja izmena:
Ja završio sa 79.300, i kao što kažeš, samo Elite 2.
Mnogo traže, a malo daju.

Znaci, bezi od PS4, tamo su aždaje. [emoji16][emoji16][emoji16]

Inače, mislim da je sada prilika, da se kupe 84 rated igraci. Pala je cena, posto se otvaraju nagrade, od SB, a i dalje su ti igraci potrebni, za ove SBC zadatke.

Mnogo traže, a malo daju.

70.000 coina od Elite 2 nagrada je mnogo dobra nagrada. Ne znam zasto se zalis 🙂

@padawan, da li je realno da igra sa tim timom tako dobro?

Pojma nemam, navode da je u pitanju nekakav glitch. Ne bi me iznenadilo, poznavajuci EA 🙂

Hahaha, pa za mene je to malo.

Ma ok, i za mene je "sica" ali nerealno je ocekivati iz Elite 2 reward packova vise. Ubosces iz 1 od 10 packova nekog dobrog igraca ili IF, al' ostalo ce biti malo bolje nego discard packovi. To je razlog zasto ja "pucam" na Silver 1 svake nedelje sa samo nekoliko utakmica - premalo se dobija za ulozen trud, uzimajuci u obzir pack weight i cinjenicu da je vecina igraca crashovalo sa cenom. Da ne pricam koliko je smor igrati protiv AI-ja.

Inače, mislim da je sada prilika, da se kupe 84 rated igraci. Pala je cena, posto se otvaraju nagrade, od SB, a i dalje su ti igraci potrebni, za ove SBC zadatke.

Samo treba biti oprezan zbog pre-BF market cracha koji ce uslediti za jedno 10-15 dana najverovatnije. Ako mozes da napravis profit za par dana ok, ponedeljak jeste apsolutno najbolji momenat za masovnu kupovinu bilo cega 🙂

Da, mislim za period, pa recimo do kraja nedelje. Znam da se sprema crash. Npr. Strotman je sinoć isao za 8000,sada se prodaje za 6500.
Sta mislite, za IF Alesandrini karticu, uzeo sam je za 20000,a sada je otišla na 45000.
MLS se završava, on neće dobiti još neku if karticu, odličan je igrač, uklapa se, posto je francuz...
Da li da se prodaje, ili će cena još rasti?

Poslednja izmena:
Ja se nadam da sam ostao sinoc Elite 1. Nesto mi se ne otvaraju packovi.. Ali imacu golda knap za Martiala tako da se tome radujem 😀

Sta mislite, za IF Alesandrini karticu, uzeo sam je za 20000,a sada je otišla na 45000.

Da, bas gledam jutrios. Kada sam ga uzeo da ga isprobam bio je 12-13.000. Neverovatan slucaj rasta cene nakon sto je izasao iz packova.

Uzeo si samo jednu karticu? Ja bih prodao odmah.

Samo jednu, nisam razmišljao o trgovini, trebalo mi je francusko krilo, a svi su ga hvalili.
Eh, da sam uzeo, jedno 5 komada.

Nazad
Vrh Dno