stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Ljudi, vi koji igrate na konzolama.
Koliko vam je, trenutno, potrebno bodova za Elite 1, u SB?
Bilo bi idealno kada bi uspeo da ostvaris 18 pobeda jer se tako automatski kvalifikujes za narednu WL.U Sb, sam Elite 1, za sada. Sutra novih 12 utakmica. Verujem da ostajem tu. A Vikend liga, 4 utakmice i 4 pobede za sada. Trenutno pauza da odgeldam neki film, pa se vracam na WL.
Verujem da cu odigrati nekih 20 utakmica tu, ne mogu postici vise.
63536 sada. Ja imam 64450 ali imam jos 3 utakmice od sinoc i onda 4 regularne 🙂 i veceras jos 4.Ljudi, vi koji igrate na konzolama.
Hvala za sve sto si poslao 🙂Nije to nikakav problem, giftovao sam Zokiju poslacu i tebi slotove za prosirenje transfer size, poslao sam ti friend PSN request.
Ako jos nekome treba vicite 🙂
Salah je bezveze. Bolje stavite Miktatijana na RF bolji je 10 puta ili Pedra ili Sterlinga. Svi su bolji. Grehota je Jesusa stavljati na CAM. Ipak je on gol igrač.
Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka
Meni su krila hawk, mada mozes i hunter 🙂Koju hemiju stavljate na Jesusa ? I dajte savet za LF Sona i RF Mkhtarijana 🙂 Bili su mi mid ranije ali na kratko nisam im stavljao. Btw ne sastavljam se u 4321 ali moram, sa krilima je jos gore 😀
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Mnogo traže, a malo daju.
@padawan, da li je realno da igra sa tim timom tako dobro?
Hahaha, pa za mene je to malo.
Inače, mislim da je sada prilika, da se kupe 84 rated igraci. Pala je cena, posto se otvaraju nagrade, od SB, a i dalje su ti igraci potrebni, za ove SBC zadatke.
Sta mislite, za IF Alesandrini karticu, uzeo sam je za 20000,a sada je otišla na 45000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari