Kako me ogranicava ovo od samo 40 transfera na marketu i to sve zbog njihove gluposti sa XP poenima.
Pun mi je market, a imam jos deset na cekanju.
Jel si trejdovanjem to skupio, ili sreća u paketićima?Lag. Opterecenje. To onda vidis kao da ti se igraci sporo krecu, nista ti ne ide...
Heh, krenulo trejdovanje?
Mozda postoji neka fora da se giftuju prosirenja, provericu.
Mene smorilo malo posle skoro 2 miliona, poslednih par dana skoro nista nista trejdovao.
Mislim, da je to prevelik rizik, za takve stvari ide ban.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
A sta praktikujes? JA sam finu zaradu imao sa onim SBC hinryd *******cijama(advanced zadaci). Izvlacio sam Jesusa i Manea(u tom trenutku jako skupi)...osim toga bas slabo,uglavnom sam bio u minusu.Ma jok, više volim, ovo moje mučenje.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Zaboravih da pitam...
XP poeni su mi se zaustavili jos pre 10ak dana...stoji na 21k otprilike i ne mrda... Sta da im radim da ih pomerim sa ove mrtve tacke?
Sve sam igrao,karijeru,UT,online seasons,journey,ma jok...ne mrda
Story of my lifeJuce, u prve tri utakmice, u SB, tri pobede, davao sam od 5-8 golova, u zavisnosti od meca.
U poslednjoj utakmici, pri rezultatu 3;1, za mene, pukne veza sa EA, i meni 0 bodova, nema veze, sakupio sam blizu 8.000 poena.
Danas, tri utakmice, dva poraza u 90. minutu, i jedna pobeda, ukupno oko 3.700 poena.
Ko je ovde lud, isti tim, sve isto, juce lete po terenu, danas se vuku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari