Šta je novo?

FIFA 18

Kako me ogranicava ovo od samo 40 transfera na marketu i to sve zbog njihove gluposti sa XP poenima.
Pun mi je market, a imam jos deset na cekanju.

Lag. Opterecenje. To onda vidis kao da ti se igraci sporo krecu, nista ti ne ide...

Kako me ogranicava ovo od samo 40 transfera na marketu i to sve zbog njihove gluposti sa XP poenima.
Pun mi je market, a imam jos deset na cekanju.

Heh, krenulo trejdovanje? :D

Mozda postoji neka fora da se giftuju prosirenja, provericu.

Mene smorilo malo posle skoro 2 miliona, poslednih par dana skoro nista nista trejdovao.

Poslednja izmena:
Pa ima malo i trejda, ali resavao sam ovaj SBC od juce i resio tri, ostade ovaj Kopenhagen - Bronby, igraci su preskupi.

Uf, oprezno sa SBC. Aj videcu kad dodjem kuci, trebalo bi da mogu da se giftuju slotovi za transfer listu do 100, ako moze saljem ti odmah veceras.

Lag. Opterecenje. To onda vidis kao da ti se igraci sporo krecu, nista ti ne ide...

Heh, krenulo trejdovanje? :D

Mozda postoji neka fora da se giftuju prosirenja, provericu.

Mene smorilo malo posle skoro 2 miliona, poslednih par dana skoro nista nista trejdovao.
Jel si trejdovanjem to skupio, ili sreća u paketićima?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja evo sa fitness i contractima izvuko 20k za 3 dana.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ima 100 načina, sinoć su se fine pare uzele, na Dancima. Ja sam bio dobar, oko 50.000. Na pc, je dosta teže trejdovati, a finansije, ne dozvoljavaju da se prebacim na konzolu.

Imam 5,6 onih scream kartica, videcemo, da li će biti neke zarade.

Poslednja izmena:
Sinoc preko utcoinbetsa zaradim oko 250k na tiketu... Malo je veci ulog bio,ali eto,isplatilo se.

Veceras ide 100k ulog na Tot-Real x2 i na City x2,dobitak dvostruko veci.

Ako je neko nekad,ikad..raspolozen za neki partiju fife, dodajte me posto je igram bas dosta... "aleksandrinjo96" mi je psn profile

Ček, kladis se, sa svojim coinsima?

Mislim, da je to prevelik rizik, za takve stvari ide ban.

Samo oprezno.igre na srecu tipa rulet i tako to,nikako ne igrajte,odrace vas zive. Samo tikete igrajte

Ma jok, više volim, ovo moje mučenje.

Dobro previse je nekako "3rd party" fazon, ne bih da se igram. Bolje da vrtim po 150 coinsa zaradu na fitness karticama iako ide sporo :D Generalno ja bi ih kupio za te iste pare za moj tim tako da tu ne gubim nista.

Kažem, ima 100 načina. Kupis 84 rated igrace, kada su jeftini, sada im je otišla cena, pa prodas. Uglavnom, svaki igrač, kartica, kupis za malo para, prodas za više. Sta god mogu, to jurim, i preprodajem.
Taj SBC je dobar za zaradu, ali moraš da visis na marketu.
Prati silver dance, iz njihove lige, sada su im strasno skocile cene.
Uvek uleti, neki, po smesnoj ceni, i tu je zarada od par hiljada.

Poslednja izmena:
Fala Stankovicu na savetima,pokusacu sa tim silverima

Poslednja izmena:
Zaboravih da pitam...
XP poeni su mi se zaustavili jos pre 10ak dana...stoji na 21k otprilike i ne mrda... Sta da im radim da ih pomerim sa ove mrtve tacke?
Sve sam igrao,karijeru,UT,online seasons,journey,ma jok...ne mrda

Ostade mi jos jedan CB, da resim ovaj Marquee SBC.
Tri sam bez problema, ali na dance, na 7 igraca potrosih 17k, i ostade taj jos jedan bek od 4k pa na gore ide. Skupo zadovoljstvo!

@Aleksandrinjo96, bag od strane EA-a. Svi se zale!

@padawan Veliko hvala unapred ako moze da se giftuje dodatni prostor. ;)

Poslednja izmena:
Evo ti, npr. trenutno, govorim za PC, ne postoji silver golamna, iz Danskelige, ispod 6.000.
Sve sto uspes, da ugrabis ispod 5.000, prvi ti neku zaradu, niza cena=veca zarada.
Ja sam se sinoc, prevario, sto se tice Kvista, danac, iz njihove lige.
Kupovao ga za oko 2.000, prodavao za 5.000, ali, cena mu je otisla na 9-10.000.
Da nisam zurio, imao bi finu zaradu.

Juce, u prve tri utakmice, u SB, tri pobede, davao sam od 5-8 golova, u zavisnosti od meca.
U poslednjoj utakmici, pri rezultatu 3;1, za mene, pukne veza sa EA, i meni 0 bodova, nema veze, sakupio sam blizu 8.000 poena.
Danas, tri utakmice, dva poraza u 90. minutu, i jedna pobeda, ukupno oko 3.700 poena.
Ko je ovde lud, isti tim, sve isto, juce lete po terenu, danas se vuku.
Story of my life :)

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

isto, čak i na online sezonama (normalan mod, ne fut), i u 17 i u 18, mada mi ove godine mnogo bolje leži.. evo u poslednjih 10tak utakmica 2 ili remija ostalo sve pobede :D

Poslednja izmena:
Osvezite ekipu sa nekim novim igracem kad vam naidje taj period. Upali ponekad i digne celu ekipu

Vrh Dno