Šta je novo?

FIFA 18

Mislim da je kod mene ovo upalilo, sto Akeksandrinjo pise. Kako je stigao Eriksen od 9 SB-a na Legendary dobio 8.

Evo jednog saveta sa masan profit na duze staze. Narednih par dana ocekujemo da izadju dva nova league SBC-a, a posto nismo imali ni jednu major ligu do sada vlada misljenje da ce sada biti ili francuska ili italijanska liga jer je prosle prva izasla spanska sa suarezom. Ono sto treba da uradite je da nadjete ekipu tipa Benevento i Strazbur koji imaju dosta silver igraca i masovno kupujete CB ili ST kartice SAMO I ISKLJUCIVO ako na tim pozicijama nemaju zlatnih igraca. CB mora biti u svakom sbcu, a da li ce biti 2 ili 3 zavisi od formacije. Isto vazi i za ST gde moze biti 1 ili 2. Cene su vec skocile podosta, ali se komotno moze kupovati sve do 800 coinsa, a racunajte da im cena nece biti ispod 4k, a nekima mozda i preko 7k. Primera radi stoperi u FC Rostov i dalje drze cenu od oko 5k posle vise od 15 dana. Ulozite npr 25k coinsa i kupite 50 igraca za po 500 coinsa i onda svakog prodate za 5000. Boljeg profita necete naci :)

Medjutim, kao i kod svakog ulaganja i ovde ima malo rizika. Moze se desiti da promasite ligu i da npr sada ne izadje liga u koju ste ulagali, pa da vam transfer lista bude puna igraca od kojih cete videti profit tek kad bude dosao njihov sbc na red. U tom slucaju mozete da prodajete igrace kako bi oslobodili transfer listu (ocekujte ili minus do 5k ili profit od 5 do 10k u tom slucaju, nema pravila) ili mozete da se strpite, ali da jako dugo imate prepolovljen kapacitet transfer liste.

Poslednja izmena:
Hvala na savetu. Bicu bukvalista i uzecu 20ak CB-ova od italijana, bid do 500 coina pa kako bude :)

2567753b5b75e79a3d761d153cb5a38c.jpg

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Danas bas prolaze sutevi na prvu stativu... Ko igra SB,forsirajte ih slobodno,ulaze samo tako...

Ja sam tako prosle godine napravio jako mnogo coinsa, pa verujem da ce isti slucaj biti i ovde godine. Ne vidim razlog zasto bi se nesto menjalo. :) I da, nece praviti neku veliku razliku u cenu, ali je bolje kada je rare silver kao u ovom tvom slucaju Benevento stopera. Dao sam njihov primer jer su najslabija ekipa u italiji i bio sam siguran da nemaju gold CB u ekipi, ali bas zato sto su najslabija moze se desiti da dosta ljudi radi isto to, pa je mozda bolje naci neku drugu ekipu iako ce odlican profit biti i sa Benevento igracima bez dileme. Primera radi, prosle godine je bilo par ekipa sa samo dva golmana u ekipi gde je jedan bio silver, a drugi bronzani i oba su bila papreno skupa, a svaki league sbc zahteva golmana. :)

Eto, dao sam vam ideju, pa ko voli da se se igra na marketu bice mu interesantno.

edit: Evo jos jedne ideje gde je malo vece kockanje. Vidite da u nekoj ekipi postoji samo jedan jedini LM nebitno kojeg je tipa kartica. Mozete da ulozite u to i da se nadate da ce EA ubaciti formaciju u kojoj ce se taj LM koristiti, a obicno to i rade jer zele sto veci coin sink. U slucaju da ne bude te formacije igracu ce cena svakako skociti, ali ne onoliko koliko ce za CB ili ST.

@stopke Eto na PC-u je neko vec krenuo sa tim manipulisanjem marketa :D Prica se da ce novi league sbc sad u petak ili sledece nedelje. Nemamo puno vremena :)

Poslednja izmena:
Ako im ikad skoce cene,javite,nekad ne udjem u fifu dan-dva,pa da znam,uzeo sam po 20 primerka od Coste i 20 primerka od ovog Anteia :D ,sve buy now za 1000 coinsa ili malo manje.

Neces nista propustiti ako ne prodas cim izadje sbc. Sta vise mozda je i bolje sacekati dan ili dva jer kada izadje sbc krene undercuting jer svi hoce da utope svoja ulaganja pa se cena kartice konsoliduje tek posle par dana.

Ako im ikad skoce cene,javite,nekad ne udjem u fifu dan-dva,pa da znam,uzeo sam po 20 primerka od Coste i 20 primerka od ovog Anteia :D ,sve buy now za 1000 coinsa ili malo manje.
Gde nadje 20 Coste, nema ih vise za buy now ispod 10000. Dodaj me na Dusica04ps tu sam sa fifom [emoji23]

Imalo je dosta malopre...neke sam plus bidovao za 1000 jer je buy now prevelik... A ovog drugog imas kolko oces.

Kad sam se vec zaleteo sa kojekakvim savetima, ajde jos malo da nastavim :D

Prvi VELIKI price drop nas ocekuje za Black Friday, a to je 23. novembra. Predlazem vam da, ukoliko nije moranje, ne kupujete one najskuplje igrace jer ce im drasticno pasti cena pred taj event.

Ono sto bih vam predlozio da radite umesto toga je da odvojite vreme i da uz futhead kupite sve igrace za onaj league SBC za koji smatrate da ce izaci. Ja licno radim francusku i italijansku ligu i prvenstveno one slabije timove sa mnogo silvera kojima ce skociti cena, a plan mi je da odradim obe lige u narednih dva dana. Zasto bi radili SBC za po 20k+ po ekipi ako mozemo sada da kupimo sve sto treba za 5 do 8k. Kada se otvaraju packovi sve je RNG, ali vecina ljudi koji ovo radi na kraju bude u profitu kada zavrisi celu ligu, a na sve to dobije igraca za dzabe kao npr Suarez prosle godine. Cak i da budete 80k u minusu to je opet dobra matematika ako uzmemo u obzir da je Suarez trenutno 535k najjeftiniji. :)

Edit: Da se razumemo, sanse da ponovo u spanskom SBCU bude Suarez su ravne nuli, uzeo sam ga samo kao primer. Moj tip je da ce ove godine biti Isko, a u Italiji bih voleo da vidim Mertensa, ali od toga nema nista. :D

Poslednja izmena:
Ja cu pocetnicki da naredjam sve njih za pozamasnu sumu pa kako ide. Posto vidim da forsiraju isti nacin razmisljanja vec sada.

Zadnja fifa koju sam igrao pre ove osamnestice je fifa 15. Tad nije bilo ovog SBC-a

Mene me zanima jedno :D ,jel su na fifi 17 izlazile sve lige ,ili ovo dibidus idemo na srecu da ce da izadje italijanska ili spanska... Jel sigurno izlaze kad tad,ili moze da se desi da ne izadju?
Ako sigurno izlaze kad tad,ja cu koliko sad da popunim sve ekipe i samo da cekam da se pojavi u sbc-u

aham,epa ok onda,ovo se isplati fino da se sad covek obezbedi. Za sad su izasle ove mrtve lige ,pa mi jedino Kvarezma bio zanimljiv,a kad se sve sabere,ja sam bio u minusu debelom,
pa zato i pitam dal sigurno izlaze poznatije lige...
ehh,kud ranije ne naidjoh na ovu temu :D
Moram dap relistam ovih 23 strane neki dan :D

Moj tim, napredujem :)
c8deb02488a0713b786cea832bab54a0.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ljudi, sta je bolje, za igranje fife, sto se tice konzola?
Znaci ne zanimaju me druge igre, samo fifa.
Da li je dovoljno, samo kupiti igru, ili ide tu i neka pretplata, na mesecnom, godisnjem nivou?
Sta se kod nas vise kupuje?

Za soni ti je potrebna ps+ pretplata na godisnjem nivou. 4500 dinara kosta.

Soni daleko bolji i vise se koristi za Fifu od xboxa,kako kod nas,tako i usvetu

Aha, neki poseban razlog, zasto je Sony bolji?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

A xbox, kakva je situacija, kod njega, sto se tice pretplate?

E to nzm...ova pretplata se odnosi na sve igre,uplatis 4500 i imas online da igras na kojoj hoces igri. Za xbox stvarno ne znam...

I Xbox ima pretplatu, a koliko ne znam. Sony je Sony u svakom slučaj. Podrška, zajednica, excluzive i mnogo sto šta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Xbox live gold. Slične su cene. A to da se u svetu fifa više igra na PS je klasična špekulacija (posetite malo EA forum vezan za fifu jer tamo svako 15-ti ima sony). Xbox ima i EA Access pretplatu xbox game pass pretplatu. Zato sam ja i prodao moj ps4 i kupio xbone S. Ako te ne interesuju Sony exkluzive xbox, a ako juriš GT, uncharted onda Sony.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Pitao je za Fifu striktno. Razlika nikakva ne postoji na nijednoj platformi.

Da, zanima me, samo fifa, nista drugo.

Pretplatu imas i na Xboxu i Sony-ju. Slicno kosta, moze da se nadje za 40-tak evra, za 12 meseci. Za Sony se zove Playstation +, Za MS se zove Live Gold. Pretplata je neophodna za multiplejer igranje svih igara pa i FIFE.

Apsolutno preporucujem da predjes na konzole ako te interesuje FIFA. MNOGO vise igraca, MNOGO veci i razvijeniji market, nize cene (na PC-ju su najgore, Ronaldo je uzasno price-fixovan, dok Sony ima vise cene od Xboxa). Konzole dobijaju malo kasnije apdejte.

Xbox je bio bolji za FIFU do pre godinu dana, vise igraca, vise tema na zvanicnom forumu, vise Pro igraca, ikone koje PS verzija nije imala. Ove godine su se izjednacili. Imaj u vidu, takodje, da Xbox ima i EA Access koji ti daje early acces za FIFU. Za PS to dobijas sa skupljim verzijama igre.

Ostaju ti jos preferencije u vezi toga koji ti dzojped vise lezi.

Znaci, samo da nabavim 400 eura, i to je to.
Fali mi, jos 350, ali kupicu konzolu, kad tad.

Da se pohvalim da igram pristojno mogu. Dobijam likove i sa 5:1 koji imaju Grizmana ili Adebayu, ali da se kvalifikujem za weekend nece pa nece s*****o sve pokusaje vec sada :) nece me finale.

Vrh Dno