Pa jel brzi ili sporiji gameplay ?.. i jel ima podesavanja brzine ?
Kako ide Demo? Je l' Frostbyte jede ili ne?Eno Pes uzas na kompu...
Znam da je ova tema u delu za PC igre, ali ipak bi preneo utisak sa PS4.
Intezivno sam igrao Fifa 17 demo i Pes 2017 demo predhodnih dana.
Grafika: Pes, mislim po prvi put, ima grafiku bolju od Fife. Frostbite engin u Fifi izgleda kao i Fifa 16, dok Pes izgleda za klasu bolje.
Igrivost: Sve ukupno Pes je malko bolji. Sutevi na go u Pes-u izgledaju "muski", dok u Fifi i dalje izgledaju kao da babe sutiraju. Igra na sredini i fluidnost je vrlo slicna.
Zvuk: Fifa je ovde daleko bolja. Ne racunajuci komentatore (kojih ni nema u Pes demo-u), u Fifi se cuju dobacivanja sa tribina, stenjanja igraca, rasprava na terenu, dok se u Pes-u cuje samo huk sa tribina.
Ako bi trebalo da se trose pare za original, pre bih pazario PES 2017 ove godine.
*** meni izglada bolje na Ps4, mozda sam poludeoUopste nemam nameru da komentarisem koja je igra bolja ali ne mogu da ne konstatujem da si verovatno jedini na svetu koji je zakljucio da PES ima bolju grafiku i da vise vredi platiti PES nego FIFU. :trust:
Koja igra je "bolja" u to ne ulazim...
*** meni izglada bolje na Ps4, mozda sam poludeo![]()
*** meni izglada bolje na Ps4, mozda sam poludeo![]()
Znaci da zahebem fudbal i lepo uzmem destiny collection?
Ako to uradis vodi i mene u tu avanturu.. Uzeo sam disk uz konzolu, kupio onaj Taken King kako vec, i nisam nista igrao.. Sad vidim eto opet 20 funti moram da bacim ako budem igrao, da imam nekog iz momenta bihMakar ta kampanja da se poigra malo i da se levelujemo kako dolikuje
Imam ono da mogu odmah boost na nekom levelu ali pamtim da sam ga zaobilazio jer sam hteo da se igram sa misijama.
Cek da probam demo da vidim jel ce mi se dopasti a ako jok onda fifca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari