Šta je novo?

FIFA 17

kakve vi gluposti kacite, logicno je da svaka igra ima bagove, nista nije savrseno, kao ni covek, tako ni bilo koji drugi sistem, sta se uopste zamlacujete tim glupostima, sitnicama...

Lepse mi deluje na ps4, generalno. U smislu gameplay-a, graficki ima prednost PC. Sve u svemu bolji od prethodna 2 u mojim ocima.

Pa jel brzi ili sporiji gameplay ? :D .. i jel ima podesavanja brzine ?

Pa jel brzi ili sporiji gameplay ? :D .. i jel ima podesavanja brzine ?

Nisam igrao previse 16-icu, ali jesam nekih 50-ak sati po izlasku. Na PC-u mi 17-ica deluje brze i malo nerealnije dok na PS4 malo sporije ali korektno i realno. Ali opet je neko gore rekao da mu deluje sporije na PC-u tako da I guess ja nemam previse iskustva sa prethodnim Fifama :) U svakom slucaju ja je uzimam za ps4, a ako bude neki dobar popust kasnije na pc-u.

Klizeći startovi su konačno pravi, duel igra je dosta poboljšana kao i građenje lopte. Vizuelno djeluje odlično. Sve je poboljšano sem ******ski semi-auto korneri koji me uzasno nerviraju kao i penali. Slobodne su takodje uprostili malo...

Sent from my Galaxy S7

Meni pa cool penali :) Svidja mi se kretanje i odbijanje lopta od igraca, sa AI-om desi se da golman kiksne pri dobacivanju iz sesnaesterca. Indirekt pa cak i penal sada moze da se dosudi ako se ukljuci u opcijama. Cak sta vise 2 puta mi se desilo da AI popije crveni karton sto nikada nisam video do sada u prethodne par godine..

Kad su bagovi vec spomenuti :d
Samo jos da izvalim kako da konfigurisem x360ce sa ovom fifom :)

Ni ja nisam uspeo da namestim sa ovom fifom x360ce a mislim da sam probao i config. fajl, jedino da nisam prekopirao pogresan, i nece takodje

Kako ide Demo? Je l' Frostbyte jede ili ne? :D Eno Pes uzas na kompu...

Pa ti se ne zezas.. :D Gledao malo streamere i YT, svi kazu da razbija. Ove godine su razvalili..

Znam da je ova tema u delu za PC igre, ali ipak bi preneo utisak sa PS4.

Intezivno sam igrao Fifa 17 demo i Pes 2017 demo predhodnih dana.

Grafika: Pes, mislim po prvi put, ima grafiku bolju od Fife. Frostbite engin u Fifi izgleda kao i Fifa 16, dok Pes izgleda za klasu bolje.
Igrivost: Sve ukupno Pes je malko bolji. Sutevi na go u Pes-u izgledaju "muski", dok u Fifi i dalje izgledaju kao da babe sutiraju. Igra na sredini i fluidnost je vrlo slicna.
Zvuk: Fifa je ovde daleko bolja. Ne racunajuci komentatore (kojih ni nema u Pes demo-u), u Fifi se cuju dobacivanja sa tribina, stenjanja igraca, rasprava na terenu, dok se u Pes-u cuje samo huk sa tribina.

Ako bi trebalo da se trose pare za original, pre bih pazario PES 2017 ove godine.

Znam da je ova tema u delu za PC igre, ali ipak bi preneo utisak sa PS4.

Intezivno sam igrao Fifa 17 demo i Pes 2017 demo predhodnih dana.

Grafika: Pes, mislim po prvi put, ima grafiku bolju od Fife. Frostbite engin u Fifi izgleda kao i Fifa 16, dok Pes izgleda za klasu bolje.
Igrivost: Sve ukupno Pes je malko bolji. Sutevi na go u Pes-u izgledaju "muski", dok u Fifi i dalje izgledaju kao da babe sutiraju. Igra na sredini i fluidnost je vrlo slicna.
Zvuk: Fifa je ovde daleko bolja. Ne racunajuci komentatore (kojih ni nema u Pes demo-u), u Fifi se cuju dobacivanja sa tribina, stenjanja igraca, rasprava na terenu, dok se u Pes-u cuje samo huk sa tribina.

Ako bi trebalo da se trose pare za original, pre bih pazario PES 2017 ove godine.

Uopste nemam nameru da komentarisem koja je igra bolja ali ne mogu da ne konstatujem da si verovatno jedini na svetu koji je zakljucio da PES ima bolju grafiku i da vise vredi platiti PES nego FIFU. :trust:

Koja igra je "bolja" u to ne ulazim...

Poslednja izmena:
Eto ja se bas dvouimim, dal da uzimam pes ili fifu za ps4? Igrao sam demo fifin na ps4 i odlicno izgleda. Mozda probam kasnije pes ali nekako me uvek odbija da je kupim.

Ja ove godine ni pes ni fifu razočaran fifom novom maksimalno ništa novo

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Znaci da zahebem fudbal i lepo uzmem destiny collection?

Uopste nemam nameru da komentarisem koja je igra bolja ali ne mogu da ne konstatujem da si verovatno jedini na svetu koji je zakljucio da PES ima bolju grafiku i da vise vredi platiti PES nego FIFU. :trust:

Koja igra je "bolja" u to ne ulazim...
*** meni izglada bolje na Ps4, mozda sam poludeo :)

Ja cu vrv kao i Boro, nista od navedenog, bar na PC-ju. Ako se uzme neka konzola, onda cemo da razmislimo..

Znaci da zahebem fudbal i lepo uzmem destiny collection?

Ako to uradis vodi i mene u tu avanturu.. Uzeo sam disk uz konzolu, kupio onaj Taken King kako vec, i nisam nista igrao.. Sad vidim eto opet 20 funti moram da bacim ako budem igrao, da imam nekog iz momenta bih :) Makar ta kampanja da se poigra malo i da se levelujemo kako dolikuje :D Imam ono da mogu odmah boost na nekom levelu ali pamtim da sam ga zaobilazio jer sam hteo da se igram sa misijama.

Ako to uradis vodi i mene u tu avanturu.. Uzeo sam disk uz konzolu, kupio onaj Taken King kako vec, i nisam nista igrao.. Sad vidim eto opet 20 funti moram da bacim ako budem igrao, da imam nekog iz momenta bih :) Makar ta kampanja da se poigra malo i da se levelujemo kako dolikuje :D Imam ono da mogu odmah boost na nekom levelu ali pamtim da sam ga zaobilazio jer sam hteo da se igram sa misijama.

Cek da probam demo da vidim jel ce mi se dopasti a ako jok onda fifca :D

Izasao je Trial od 10h full igre za Origin Access korisnike.

Untitled.jpg

Cek da probam demo da vidim jel ce mi se dopasti a ako jok onda fifca :D

Kako god add me tamo ako nisi dsr07mm :D Ne mogu da izvalim ko mi je u friend listi sa bencha, i koji su nickovi ali imam par vas :) Fifa je preorder u svakom slucaju, Destiny moze samo da se poigra uz to :)

Zavisi, za 4e mesecno vredi neke igre odigrati (Unravel, FIFA 16 je sada, Dragon Age Inqusition) a nadam se da ce uskoro ubaciti i novi Mirror's Edge pa da i to odigram bez kupovanja raznih naloga i gluposti. Realno, te pare popusim za 2 dana tako da me nesto specijalno ne boli u novcaniku.

Pa nije nikakva para, to stoji.. Nego cudi me da daju full igre, to se vise isplati nego da ih kupujes, neke naslove uglavnom i prodjes jednom i vise ne upalis, tako da ako su sve sto nude full igre, onda je fino.. :)

Edit: Je l' mi automatski skida svakog meseca po 4e ili moram sam da obnavljam? Posto je sada za koji dan vec kraj meseca, onda mogu prvog oktobra da uplatim i da mi uvek bude oko pocetka meseca uplata i lagano..

Poslednja izmena:
realno vredi dati te pare i samo probe radi, pa ako ti nesto bas bas legne, odlucis da kupis i svi srecni!

Nazad
Vrh Dno