Šta je novo?

FIFA 17

to je ljudi ista igra samo drugi engine, nista oni tu nisu menjali sustinski, prosto je dosadno i to je to....

to je ljudi ista igra samo drugi engine, nista oni tu nisu menjali sustinski, prosto je dosadno i to je to....

Pa realno sta ces dalje od fudbala ? Dosta je sto su zamenili engine, kretanje igraca je bolje, nema klizanje koraka koje se javlja konstantno u prethodnim igrama, generalno je poboljsano. Isti fazon kao i sa FM serijalom, nema sta da se diskutuje da vec BAREM 5 godina se ponavlja ista prica ali fanovi kupuju i teraju dalje.. Nakon 10h juce 2016-ice i sada malo 17-ice demo na PS4 razlika je itekako uocljiva.

Nema ništa u sebi copi paste ko i cod

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Gdje uzeti cd key najjeftinije? Vidim za 38e, ima li gdje nize?

Sent from my Samsung S7

Uzeh je na cd-keys za 38e, pa cim dodjem s posla krecem sa FUT-om i standardno nervozom zbog supljih golova :D

Jel to key za steam ili ? Ne razumem bas te stvari..

Za Origin. Fifa je EA igra.

Na stranu sto su me silovali, navikavam se na PS4 dzojstik :d

Jel bilo ovakvih golova gde lopta izlazi sa gol linije u prethodnim Fifa naslovima ?

Imam R9 280x i win 10 pro x64 i nema sta nisam probao uvek mi u meniju 30fps, u igri je ok ali cim je prekid u pitanju on opet zakucan za 30.

Stavim NO FPS limit i opet isto.

Ljudi kako vama radi?

Imam R9 280x i win 10 pro x64 i nema sta nisam probao uvek mi u meniju 30fps, u igri je ok ali cim je prekid u pitanju on opet zakucan za 30.

Stavim NO FPS limit i opet isto.

Ljudi kako vama radi?

To je tako sa svim Fifama prethodnih godina. I na konzoli je tada 30fps-a. Ako dobro pamtim na PC verzijama ako promenis u adaptive vsync u gpu panelu, resavalo je probleme. Nisam siguran za AMD kartice.

Ako neko zeli ima na kinguinu za 1.48eura cd key za standard preorder, dobije se 5 fut draft tokena( tj sada 4, a mozda se dobije 2 sada) i jos neki nebitni dresovi i loan pack. Mislim da vredi ja sam uzeo za sebe obicno doguram daleko u draftu pa vrede packovi.

Meni se svidjaju ovi SBC. Vecina se isplati sem ovih sto zahtevaju timove ili ligu(Portugal, US i EPL). Za sada sam iz svakog izasao sa lepim bonusom, imao sam srecu da od jednog packa dobijem Aguera i odma ga prodao i sada se lepo igra i vrte coinsovi :D

giphy.gif

giphy.gif

Nemoguce je da je ovo slucajnost :D.

https://streamable.com/4lf8

Poslednja izmena:
hehe bagici :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Glitchevi u FIFI su oduvek bili najbolji :D

m6yr7cis56px.gif

3TD72go.gif

Na prstima jedne ruke mogu da prebrojim glitcheve koji su mi se desili u 14/15/16 i sada 17 FIFI.

Ahahahahahah. Ovaj golman je hit. Helou maj bejbi, helou maj hani hahahaha

[youtube]4NEWU0gHsaY[/youtube]

Vratih se na PC sa Fifom, prica decenije :D Ako neko cepa nek me doda "dsr07mm", makar za challenge da imam cilj i da ih poigram :)

Pomagajte,
Tokom peglanja fife monitor mi nakon 15 minuta ulazi u sleep mod, pomerim mis monitor se upali nastavim da cepam, nakon 15 minuta isto.
Nista pametno nisam izguglao, neki lik na svako poluvreme pomera misa i to je najpametnije sto sam nasao:d
Instalirao sam poslednji driver 373.06, sve po PS-u clean instal DDU itd, opet isto?

svašta, nisam pametan kako da ti pomognem....

Pomagajte,
Tokom peglanja fife monitor mi nakon 15 minuta ulazi u sleep mod, pomerim mis monitor se upali nastavim da cepam, nakon 15 minuta isto.
Nista pametno nisam izguglao, neki lik na svako poluvreme pomera misa i to je najpametnije sto sam nasao:d
Instalirao sam poslednji driver 373.06, sve po PS-u clean instal DDU itd, opet isto?

U power options postavi "Turn off the display" na "Never". Ne bi trebao da ti se gasi posle toga.

Igra li neko fut champions? Koliko utakmica imate u opticaju? Meni je champions krenuo sa 25 games remaining, a ako se ne varam govorili su da ce biti 40. Potrebno je 22 pobede od 25 utakmica za elite 1. Rank 1 do 100 necu ni da pominjem zato sto ce to uzimati cheateri sa 25 od 25 (na PC-u).

Klasika..kupio Fifu na kompu nisam je vise od 3 sati do sada.. :mad:
Razlog?

Ja razmisljam da uzmem original na PC-ju...da bi peglao multiplayer kako solo tako i sa drugom 2vs2.

Probao sam je skoro...nista nije bolja od 2016...ali pes na PC-ju je dosta losiji nego na konzolama -.-

Razlog?

Ja razmisljam da uzmem original na PC-ju...da bi peglao multiplayer kako solo tako i sa drugom 2vs2.

Probao sam je skoro...nista nije bolja od 2016...ali pes na PC-ju je dosta losiji nego na konzolama -.-

Ne nije nista vezano za kvalitet same igre. Samo dok sam imao Fifu na konzoli, upalim konzolu i sednem sa jednim razlogom, da igram fudbal. Na kompu pored steama, mrsko mi je da palim Origin i uvek zavrsi alt tabovana, jednostavno manjak koncentracije. A i vise volim SP da igram, mp tu i tamo ali ne volim da se nerviram zbog losih konekcija nekih igraca. Ako poredis PC i PS4, preporuka PC zbog kvalitetnije grafike i prisutnog AA-a ako igras na vecem displeju, a i gameplay je malo brzi. Ali zna se gde ostaje ogromna baza igraca do izlaska sledece :)

Posle 20-30h igranja mogu reci da je igra odlicna. Masu stvari je popravljeno iz '16 koje mi se nisu svidjale, posebno je igra napredovala posle ovog zadnje patcha od 800mb. Frostbite engine je legao ovoj FIFI kao budali samar, fantasticno je implementiran.
Ono sto mi se najvise svidja sto je sudjenje BESPREKORNO, nema vise glupih penala (barem se meni nisu desavali) da kad jako startujes na loptu, sudija vazda svira penal, onda prednost i faulovi uopste su realni skroz. Tacno se zna kad se svira crveni, kad zuti, sudija je stvarno fenomenalan Dosta teze se daju golovi u situacijama 1 na 1, nema vise kao u '14, '15 i '16 da kad iskosa dodjes pred golmana, svaki sut u blizi ugao je gol, toga vise nema to garantujem jer sam i sam na tu foru dao milion golova.

Kupio sam Xbox360 juce, pa sam krenuo i FIFA 17 da cepam!
Jeste drugacija nego na PC-u, ali meni pase na konzoli. Veoma dobro odradjena, samo fali opcija zbog toga sto je starija konzola ali gameplay je dobar.

Nazad
Vrh Dno