Šta je novo?

FIFA 17

Oce li da vracaju create set pieces opciju?steta sto su je izbacili.

Zar nije trebala juce da pocne, videh negde nesto..? Ako su pomerili, onda cekamo jos koji dan da vidimo kako tece na kompu.. :D

Ko bude probao demo, nek ne skrtari sa detaljima kad bude prenosio ovde. :D

Demo ce mozda biti namazan klasicno a original ne toliko, videcemo.

Jel izasao demo, ne vidim ga u originu

Sent from my iPhone using Tapatalk

347085ced3d47cb21bc11f13f863435a.jpg

Odigrao dvije utakmice, ne znam šta da kažem još :D
Odigraću još koju posle Lige Šampiona. Kretanje igrača je nešto što je definitivno bolje i odmah se vidi, kao i oštrija grafika (sad ima i ultra setting)

Sent from my Galaxy S7

Poslednja izmena:
Igra li neko? Ja sam bas imao zelju da probam demo ali sam je izgubio kada sam video kako novi origin izgleda i radi, ovo je smesno. Probao i preko ovog linka gore, ali mi trazi security code koji nikako da stigne na mail, resend sam ga jedno 10 puta... I ljudi posle pljuju ubisoft, uplay je savrsenstvo u odnosu na ovaj "client".

Not responding preko linka, ovako nema downloada kod mene.. Na PS4 se skida ali dialup speed :)

To se i meni desilo, pa sam pokrenuo download sa web sajta - samo odes na originov sajt, nadjes demo i kazes mu da pokrene origin aplikaciju iz browsera. proslo prvi put tako.

Skinuto bez problema kroz Origin.

^
Takodje

Kod mene je pomogao run as admin na originu jer skidam igre na drugom hardu, sta znam..

Generalno gameplay je daleko fluidniji od prethodne fife. Svidjaju mi se pokreti, kretanje lopte, nema vise onog "klizeceg koraka" jer igrac ne moze da napravi manji raskorak.. Mana je to sto mi sve deluje 1.5x brze od 16-ice. Nekako nerealno..

Korneri su sada malo laksi za izvodjenje jer ciljas gde da ubacis loptu pa sam 3 puta recimo namestio Alonsu na volej iz kornera sa ~20-ak metra i dao gol. Graficki se vidi napredak, sve je ostrije, detalji su ubaceni kako i na samom terenu tako i na igracima. Nema onog stutteringa i dropa na 30fps-a vise u replay-ovima, skroz fluidno.

Za one koje interesuje vram usage na max-u je 2.2gb, ram je oko 6gb konstantno.

Become a Legend ili kako se vec tacno zove mod je totalno druga dimenzija fife, medjutim bar u demo-u igra se sa svim igracima a fora je samo da se namesti sve Hunteru i odrade "goals" koje da Murinjo. Animacije, cutscenes i izbor odgovora podseca na NBA, ali nije cist copy/paste.

Sta znam, mozda ovo i vredi da se uzme daleko vise nego prethodne 2 fife.

Jel ima neko od vas problema sa boostom kod NVidia grafickih? Meni memorija regularno radi na 3550mhz, ali gpu nece da mrdne sa 886mhz, a boost bi trebalo da ide na 1504? Iskreno nervira me jer ima sitnih dropova u gameplay-u I ono dodje mi da razvalim grafu sto nece da dize frekvenciju :p Inace igra je super, uzima se 100% :D

Jel ima neko od vas problema sa boostom kod NVidia grafickih? Meni memorija regularno radi na 3550mhz, ali gpu nece da mrdne sa 886mhz, a boost bi trebalo da ide na 1504? Iskreno nervira me jer ima sitnih dropova u gameplay-u I ono dodje mi da razvalim grafu sto nece da dize frekvenciju :p Inace igra je super, uzima se 100% :D

I kod mene je 800mhz do 1200mhz.. Mozes u Nvidia panelu da stavis max performance u power management u nvidia panelu, imace fiksne klokove, mada ne bi smelo da ti obara performanse.. Kod mene je tako u svim igrama tipa fifa, diablo 3, dota 2, csgo itd.

Poslednja izmena:
Ok nista vise od toga, najvisi napredak graficki...

PES odavno nema bilo kakvih šansi...

Što se tiče grafike vidi se napredak, pri tome uopšte nije zahtavna. Na prvu primećujem i ispeglanije animacije, pogotovo animacije šuta i golmanskih parada.

Što se tiče gameplay-a, otišla mi je baterija na jednom DS3 u večna lovišta, te nismo mogli igrati 1vs1, a protiv AI-a ni ne može se nešto preterano zaključiti.

Poslednja izmena:
kako ce da radi na nvida gtx 750 1gb intel i5,8 gb rama? posto demo necu skidam.i zasto ubrzavaju gameplay kada vecina igraca trazi da se uspori?

@Mazi7 znaci tako, pa dobro samo me nerviralo kada mi opada malo fps tokom igre, tipa sa 60 na 45 ili tako nesto pa se vrati na 60 malo iritirajuceee [emoji14] onda sam kao otkljucao fps al brt na sto fps-a kao da igram na 40, hahaha [emoji12] btw sama igra je meni odlicna, pokreti igraca su mnogo realniji sto pasevi sto sutevi trcanje itd.. a da je brza malo jeste, ali koliko se secam na internetu je ne mali broj njih kukao da je 16-ca prespora (meni je bila taman) pa verovatno su isli na nesto izmedju, tj sporije od prebrze 15-ce, a opet brze od sporije 16-ce. Bice ovo dobra igra za zabavu kao i svaka fifa u poslednjih par godina [emoji2]

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Ja ne znam, meni je ovo mnogo sporije od 16ce, i to me najvise raduje.

Vrh Dno