Online svakako treba da bude prioritet dok offline ja dozivljavam kao trening za online.
Probao sam demu za Fifu 15 (doduse X360 verziju) i zaista jedno "njaaaah", ne vidim neka drasticna poboljsanja u odnosu na prethodne verzije , narocito ne ona koja bi opravdala kupovinu igre po punoj ceni , tako da sto se mene tice ja nastavljam da igram Fifa World Cup 2014 Brasil , bolji je od svake "redovne" Fife bar za nekoliko klasa, pocevsi od gejmpleja, fizike, pa do vizuelnog dojma i atmosfere (koja je vec hronican nedostatak Fifinih igara i koja je oduvek bila veoma sterilna)
imenjace Goxy :
Pazi moze da se igra na "legendary" , i meni se cinilo pre kao nemoguca misija , ono svaki moj sut u okvir gola je bio vredan kao gol maltene, takodje protivnik cim dodje u posed lopte odma je opasan po tvoj gol , no kad malo provalis sistem i malo se udubis videces da moze da se igra , ja recimo igram na "legendary" sad i mogu ti reci da retko gubim.
Znaci poenta je da igras moderno , brzo i jednostavno , da se odma oslobadjas lopte, cim vidis saigraca da ima malo prostora odma mu dodajes i malo po malo osvajas prostor na terenu i prebacujes igru na njihovu polovinu, takodje moras imati dobar pregled igre i maksimalno koristiti prostor , menjati strane, stvarati visak igraca i ubacivati lopte u prazan prostor tako stvarajuci sebi prostor za sut , centar-sut ili neko novo proigravanje.