Šta je novo?

FIFA 15 (PS4)

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Previše bunare i na WC i na Pro, a igra im je ista, osim što malo manje bunare na Pro. Dodaju se pola sata driblaju sami sebe a kad daju gol onda igraju klasičan bunker. Neverovatno glupost. Pro je malo normalnije jer ima prostora za igru jer malo manje bunare. Legendery ne iogram zadnjih par godina zbog svemirskih kombinacija čak i nižerazrednih klubova iz nižerazrednih liga i superljudi u prvij 11. Pre nekoliko godina Fifa je lepo dozirala jačinu, jedino im je tada semi-pro bio na nivou današnjeg WC ali je ipak mogao da se izabere adekvatan nivo.

Poslednja izmena:
Online svakako treba da bude prioritet dok offline ja dozivljavam kao trening za online.

Probao sam demu za Fifu 15 (doduse X360 verziju) i zaista jedno "njaaaah", ne vidim neka drasticna poboljsanja u odnosu na prethodne verzije , narocito ne ona koja bi opravdala kupovinu igre po punoj ceni , tako da sto se mene tice ja nastavljam da igram Fifa World Cup 2014 Brasil , bolji je od svake "redovne" Fife bar za nekoliko klasa, pocevsi od gejmpleja, fizike, pa do vizuelnog dojma i atmosfere (koja je vec hronican nedostatak Fifinih igara i koja je oduvek bila veoma sterilna)

imenjace Goxy :

Pazi moze da se igra na "legendary" , i meni se cinilo pre kao nemoguca misija , ono svaki moj sut u okvir gola je bio vredan kao gol maltene, takodje protivnik cim dodje u posed lopte odma je opasan po tvoj gol , no kad malo provalis sistem i malo se udubis videces da moze da se igra , ja recimo igram na "legendary" sad i mogu ti reci da retko gubim.

Znaci poenta je da igras moderno , brzo i jednostavno , da se odma oslobadjas lopte, cim vidis saigraca da ima malo prostora odma mu dodajes i malo po malo osvajas prostor na terenu i prebacujes igru na njihovu polovinu, takodje moras imati dobar pregled igre i maksimalno koristiti prostor , menjati strane, stvarati visak igraca i ubacivati lopte u prazan prostor tako stvarajuci sebi prostor za sut , centar-sut ili neko novo proigravanje.

Ja mislim da je FIFA 15 za last gen konzole prepakovana 13-ca (takav sam osecaj igranja imao kada sam igrao 14 cu na X360), tj samo su igrace prebacili gde treba I stavili nove ocene, a gameplay ostao isti, tako ce verovatno biti I za 16, I za svaku narednu dok bude izlazilo, takvo je moje iskustvo... Probaj na PC 15-cu videces da je dosta drugacije...

Hello, FIFA fans.

The second title update for FIFA 15 is coming soon to next-gen platforms.

This update addresses the following:

- Adjustments and improvements to shooting and goalkeepers.
- (PS4) Fix for fans experiencing stuttering during online and offline gameplay.
- Added ability to call out the keeper in Pro Clubs.
- Fix for instances where Player Instructions in Seasons mode were not carrying over into gameplay via Team Management.
- Further improvements to Player Search in Career Mode.
- Adjusted Legendary difficulty in gameplay.
- Improvements to Goal Line Technology.
- Fix for match length issues in FIFA Ultimate Team Single Player Seasons matches.
- Updated real-world injuries and suspensions in Match Day Live.
- Improvements to ‘Looking Ahead’ audio in Career.
- Fixes to Player selection in Team Management in multiplayer matches.
- Tuned player specific audio speech in all modes.
- (XB1) Improvements to motion blur effects.
- (XB1) Fix to the display of FIFA Ultimate Team Legend players in the EA SPORTS Football Club widget.

Our commitment to improve the FIFA 15 experience is ongoing, and regular feedback from our fans helps us prioritize and identify future improvements. Thanks again for your continuous feedback on Twitter, Facebook, and the EA Forums. We appreciate this feedback and encourage you to record and share with us of any aspects you’d like to give your opinion on.

Thanks,
The FIFA Team

Daj Bože da su sredili sve što kažu..........

jel dolazi update i za fantome ili samo nosioce/guest-ove?

Naravno da dolazi 🙂 Sistem ne razlikuje fantoma i nosioca, u tome je cela fora.

Igrah nalo danas online sezonu. Uspeo sam nekako ostvariti 4 pobede sa West Hamom i osvojiti titulu u diviziji 10 ali sam tek shvatio koliko sam ja u stvari loš a Fifu igram od 94-te jiš od Sege, ili su ovi mnogo dobri iako igraju malo šablonski proigravanja visokim loptama, driblinzi i slično.
Ako hoće neko da me doda da se malo igramo nick na PSN mi je:
GoxyB
Probao sam i FUT. Ne sviđa mi se. Too complicated.

Poslednja izmena:
Sto ne igraš online, bar možeš da vidiš raznolikost u igranju. Svako igra drugačije. Ja sam se dosta popravio, pa ako hoćeš možemo nekad i da odigramo koju. Psn mi je The_Vertumus [emoji2]
Request sent

Ja sam 13 i 14 igrao na PS3 i sad kada sam uzeo PS4, 15 ne mogu da se naviknem na next-gen fiziku i igranje odbrane. Igram i season i fut mod, ali odbrana se rasturi sama od sebe ne znam iz kojih razloga i ako koristim kombinaciju L2 i R2 dugme. Napadači promašuju stopostotne prilike vrlo često. Još uvek se navikavam i uvežbavam...

Ja sam 13 i 14 igrao na PS3 i sad kada sam uzeo PS4, 15 ne mogu da se naviknem na next-gen fiziku i igranje odbrane. Igram i season i fut mod, ali odbrana se rasturi sama od sebe ne znam iz kojih razloga i ako koristim kombinaciju L2 i R2 dugme. Napadači promašuju stopostotne prilike vrlo često. Još uvek se navikavam i uvežbavam...

Ta sa odbranom je čist kriminal. proigravanje visokom loptama pa i niskim prolazi pored oba štopera u 60-70% slučujeva and nothing you can do about it. Davanje golova postaje šablon i za to me nerviraju progravanja visokim loptama gde mi čitava odbrana ispadne iz igre. Doduše ja uzvraćm proigravanjima po zemlji i to često uspeva ali nema tu igre samo sreća i nadmudrivanje.

Pa da li ce mjenjati odbranu? Ili cekamo FIFU 16?

Od ispravke nema nista. To je to, sto su napravili. Nikad se nije desilo da isprave bilo sta od fizike ili gempleja, bar ja koliko znam... Neka me ispravi neko ako gresim.

Meni je 15ka fantasticna na PS3, a razlike izmedju 13 - 14 - 15 su bas velike, 15 mi nije ni blizu 13. Animacije, ponasanje igraca na terenu, bas fenomenalno sve s obzirom na starost hardwera. Jedino se navikavam na odbranu, ne ide nikako, ali napad je ok.

Ovi koji igraju online sta igrate najcesce FUT ili Season .Malo me nervira u sezoni stalno isti klubovi dolaze kao protivnici.A head to head su ukinuli ili ja ne mogu pronac ?

Igra se i jedno i drugo. Gde god da kreneš biće nešto što će te iznervirati. Kad igraš fut napaljenici uzimaju igrače koji imaju veliku brzinu i samo sa njima igraju, a onda ti sledi privikavanje i dobro uvežbavanje odbrane. Za season si u pravu, probaj da menjaš tim videćeš da neće server uvek da ti daje iste timove. Štaćeš kad se svi lože na najače timove. Retko ko tu ima omiljeni tim i sa njim da se uvežbava. Ako neko hoće 2v2 neka se javi da probamo... 😀

Uzeh Fifu 15, guest-a, i ne mogu da pokrenem Ultimate team, neće uopšte da kreira security question koji je neophodan za pokretanje FUT pa samim tim ne mogu uopšte da apdejtujem poslednje trasnfere u novoj sezoni (navodno se otključavaju pack-ovima u FUT-u :/).
Pretpostavljam da jedino nosilac može da pokrene Ultimate team jer sam ja ipak gost 🙂

Nazad
Vrh Dno