Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pozz,sinoc igram fifu i u 5 utakmica i moji i protivnicki igraci identicni !

Zeleno-crvena sahovnica ,kompletan igrac i glave su im takve?!

Pojedini igraci nemaju glavu !Kako god da podesim dresove prije pocetka utakmice

uvijek bude tako !jedva sam zavrsio utakmice da ne izadjem iz igre ?!

da li se kome desavala slicno?

Vjerovatno te drma lag

Nesto veoma se cudno desava...Kada prvo igra BF3 minutu i zatim upalim fifu i 2-3 utakmice rade ok,zatim pose pocne da laguje...nije do interneta ili sta vec,to su neki bagovi koji nisu reseni od strane EA.

Mozda postoji neki program kako gamebuster koji bi to stabilizovao?

Tako nesto se u ostalim fifama nije desavalo.

Poslednja izmena:
Ako ne zapinje protiv AI a zapinje online, to je lag. Nema mnogo pametovanja. Nisu bugovi. Igras sa nekim sa mjeseca ili imas losu konekciju. Nece ti to rijesiti nikakav program.

A kako rešiti pad fps? 85% vremena radi dobro, a onda padne sa 60 na 26-30 (u toku igre). Mnogo ide na živce.
Najgore je što se ne dešava uvek.

A kako rešiti pad fps? 85% vremena radi dobro, a onda padne sa 60 na 26-30 (u toku igre). Mnogo ide na živce.
Najgore je što se ne dešava uvek.

Padne ti kada ublizi igrace jel tako, recimo neki highlight? Imao sam isti problem, i rijesio sam ga tako sto sam ugasio V-sync u igri i upalio ga preko Nvidia control panel-a. EA je sigurno htio da se igra ne razlikuje od konzolnih verzija 😛 Ne znam hoceli tebi pomoci na 560 ali probaj 🙂

Videcu i ja to da probam ATI graficku imam 7770 procesor AMD Athlon X4 750K 8 GB RAM

Mislim da se to desava zbog njihovog sistema antipirate zastite.

Cuo sam da ta zastita isto skracuje radni vek SDD diskova.

Poslednja izmena:
Dešava se radi rendanja publike koja se ne vidi kada se igra li se vidi na prekidima. Ukljucenim Vsync ne mozes dobiti lokanih 60FPS i onda vsync spusta na lokanih 30FPS. Gaašenjem vsync se tacno vidi koliko je zahtjevnije rendati publiku od samih igraca i terena. Bez vsync imam oko 120 FPS. NE pada ispod 100 ali kada je publika u pitanju, pada na 50.

aaa.jpg

*no limit

Padne na 30 kada je neka kamera blizu igrača u prekidima, ali previše često se dešava u toku same igre (nekada na sredini terena, nekada kada sam blizu gola). Probaću ovu foru sa v sync.

Kada ukljucim 4 ili 3 gamepada na jedan komp fifa 15 izbaci error gesku ne radi kada ukljucim 2 radi bez problema na livechat kazu da je predvidjeno samo na dva dok drugi advistor kaze da ce da isprave u narednom pecu...kome verovati...

i jos uvek mi kresuje online ne moze normalno da se igra.

Ne kupujte ovu igru u opste.

A ni ostale igre....

Poslednja izmena:
Kada ukljucim 4 ili 3 gamepada na jedan komp fifa 15 izbaci error gesku ne radi kada ukljucim 2 radi bez problema na livechat kazu da je predvidjeno samo na dva dok drugi advistor kaze da ce da isprave u narednom pecu...kome verovati...

i jos uvek mi kresuje online ne moze normalno da se igra.

Ne kupujte ovu igru u opste.

A ni ostale igre....

Koji gamepad-ovi koji proizvodjac? Nemam ni jedan crash online.

3x Double Shock Joystick JT-U5542

1x Joypad USB Xwave GP4

kada ukljucim 4x ili 3x u bilo kojoj kombinaciji igra zakuca i izbaci error.

Znaci igra ne prihvata vise od dva kontrolera.

To je sve programirano tako... naj verovatnije u C# jeziku. Znaci sve kako ce i sta da funkcionise i eto napisli su samo za dva dzojstika/gamepada.

Probao sam sve kombinacije sa ta dva djojstika uvek radi,kada pokusam tri ili centri zakuca i izbaci gresku,i dtugi po forumima isto imaju taj problem da im ne prihvata vise od dva kontrolera.

U pes 15 radi 4 dzojstika.

Na livechat support reklisu mi kao instaliraj drajvere za taj dojstik koji nisi instalirao,medjutim na njigovom sajtu ne moze da se preuzmu http://www.jetion.com/downloads/ ...ali kontroleri su Plug and play tako da nije zbog toga.

Koji imas ti internet ADSL ili kablovski?

Poslednja izmena:
Nemam ni ja taj problem sa Logitech gamepads. Proveri da ih ne stavljas u Usb3 portove.

3x Double Shock Joystick JT-U5542

1x Joypad USB Xwave GP4

kada ukljucim 4x ili 3x u bilo kojoj kombinaciji igra zakuca i izbaci error.

Znaci igra ne prihvata vise od dva kontrolera.

To je sve programirano tako... naj verovatnije u C# jeziku. Znaci sve kako ce i sta da funkcionise i eto napisli su samo za dva dzojstika/gamepada.

Probao sam sve kombinacije sa ta dva djojstika uvek radi,kada pokusam tri ili centri zakuca i izbaci gresku,i dtugi po forumima isto imaju taj problem da im ne prihvata vise od dva kontrolera.

U pes 15 radi 4 dzojstika.

Na livechat support reklisu mi kao instaliraj drajvere za taj dojstik koji nisi instalirao,medjutim na njigovom sajtu ne moze da se preuzmu http://www.jetion.com/downloads/ ...ali kontroleri su Plug and play tako da nije zbog toga.

Koji imas ti internet ADSL ili kablovski?

Tvoj gamepad nije medju podrzanim za fifu eto ti glavni problem imam 2 logitech chill stream i 2 xbox 360 gamepad-a i sve radi ok kad sve povezu svi zajedno, imam fiber opticki internet.

Here it is the official list of Supported Gamepads and Controllers for FIFA 15 PC:

Hama
– Hama Black Steel Gamepad
– Hama Double Action Air Grip Controller
– Hama Flashlight Blue Gamepad
Logitech
– Logitech Gamepad F310
– Logitech Gamepad F510
– Logitech Chillstream
– Logitech Cordless RumblePad
– Logitech Cordless Rumblepad 2
– Logitech Dual Action Gamepad
– Logitech RumblePad
– Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback
– Logitech Wireless Gamepad F710

Microsoft
– Microsoft Xbox 360
– Microsoft Xbox One

MadCatz
– MadCatz Xbox 360 Gamepad

Saitek
– Saitek P2500 Rumble Pad
– Saitek P2600 Rumble Pad
– Saitek P2900 Wireless Pad
– Saitek P3000 Wireless Pad and Docking Station
– Saitek P3200 Rumble Pad
– Saitek P3600 Cyborg Rumble Pad
– Saitek P880 Dual Analog Pad
– Saitek P990 Dual Analog Pad

SpeedLink
– Speedlink 360 Style Gamepad
– Speedlink Devolution Pad Wireless
– Speedlink Strike2 Gamepad
– Speedlink Thunderstrike Gamepad

Thrustmaster
– Thrustmaster 360Modena UPAD Force
– Thrustmaster Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
– Thrustmaster Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force
– Thrustmaster Dual Trigger Wireless Gamepad
– Thrustmaster FireStorm Dual Analog 2
– Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3
– Thrustmaster FireStorm Dual Power 3
– Thrustmaster FireStorm Wireless Gamepad
– Thrustmaster Run N Drive Rumble Force
– Thrustmaster Run N Drive Wireless Rumble Force
– Thrustmaster T-Wireless 3-in-1 Rumble Force

To su onda oni ubacili za vise od dva kontolera samo onim proizvodjacima koji su ima platili to.

Znaci ,ako hoces da radi vise od 2x kontolera moras da kupis odredjene brendove kontrolera....

A u srbiji se setili da podignu cene racunara ,zato sto uskoro stize GTA V

Poslednja izmena:
Vidim da je ova tema malo oživela. Nisam igrao Fifu još od kad je izašla, da li je i dalje pace2win ili su malo popravili situaciju? Imaju li neku svrhu visoki (i nešto sporiji) igrači sada?

jel zna nekko kako da resim ovaj problem, posto nikako nemogu da namestim koje hocu kontrole na joy-u, probao sam sa nekim programom za fifu 12
kad prebacim ono buttonconfiguration.ini kako vec se zove u fifa 15 folder samo joy radi a ovako nece(tj radi ali ne te kontrole podesene nego neke default),
inace u pitanje je generic usb joystick, ako je bitna marka annex, kopija ps2 djostika..

jel zna nekko kako da resim ovaj problem, posto nikako nemogu da namestim koje hocu kontrole na joy-u, probao sam sa nekim programom za fifu 12
kad prebacim ono buttonconfiguration.ini kako vec se zove u fifa 15 folder samo joy radi a ovako nece(tj radi ali ne te kontrole podesene nego neke default),
inace u pitanje je generic usb joystick, ako je bitna marka annex, kopija ps2 djostika..

Ubaci ovo u folder gde ti je igra instalirana.

Prilozi

Nazad
Vrh Dno