Da li vama baguje igra kada igrate online?
U Single Player radi ok ali online koci...
Kako vama ostalima radi online?
A kako rešiti pad fps? 85% vremena radi dobro, a onda padne sa 60 na 26-30 (u toku igre). Mnogo ide na živce.
Najgore je što se ne dešava uvek.
Kada ukljucim 4 ili 3 gamepada na jedan komp fifa 15 izbaci error gesku ne radi kada ukljucim 2 radi bez problema na livechat kazu da je predvidjeno samo na dva dok drugi advistor kaze da ce da isprave u narednom pecu...kome verovati...
i jos uvek mi kresuje online ne moze normalno da se igra.
Ne kupujte ovu igru u opste.
A ni ostale igre....
3x Double Shock Joystick JT-U5542
1x Joypad USB Xwave GP4
kada ukljucim 4x ili 3x u bilo kojoj kombinaciji igra zakuca i izbaci error.
Znaci igra ne prihvata vise od dva kontrolera.
To je sve programirano tako... naj verovatnije u C# jeziku. Znaci sve kako ce i sta da funkcionise i eto napisli su samo za dva dzojstika/gamepada.
Probao sam sve kombinacije sa ta dva djojstika uvek radi,kada pokusam tri ili centri zakuca i izbaci gresku,i dtugi po forumima isto imaju taj problem da im ne prihvata vise od dva kontrolera.
U pes 15 radi 4 dzojstika.
Na livechat support reklisu mi kao instaliraj drajvere za taj dojstik koji nisi instalirao,medjutim na njigovom sajtu ne moze da se preuzmu http://www.jetion.com/downloads/ ...ali kontroleri su Plug and play tako da nije zbog toga.
Koji imas ti internet ADSL ili kablovski?

jel zna nekko kako da resim ovaj problem, posto nikako nemogu da namestim koje hocu kontrole na joy-u, probao sam sa nekim programom za fifu 12
kad prebacim ono buttonconfiguration.ini kako vec se zove u fifa 15 folder samo joy radi a ovako nece(tj radi ali ne te kontrole podesene nego neke default),
inace u pitanje je generic usb joystick, ako je bitna marka annex, kopija ps2 djostika..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari