Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne može da se giftuje, imas opciju ali kad na to klikneš izadje da ne može.

Gospode Boze, od cega li su ove lopte u ovoj igri, titanijum punjen olovom? Boli me da gledam dok se onako vuku, pasovi djene-djene ali sutevi...

I na kraju, isplati li se ulagati 40$ u ovo (sada igram 14-cu, UT kida, a I dobro se drzim protiv dosta jacih timova 😀), ili da ulozim u neku drugu igru, mislim, ima li neke ogromne razlike u odnosu na 14 (osim grafike, I narodna je dovoljna za grafiku)??

Pa, ako ti se svidja UT, u cetrnaestici, svidjace ti se i ovde.

Ako ti treba neki vrhunski igrač, iz 14, javi se na PM, pozajmicu ti.

Poslednja izmena:
Jedno usputno pitanje. Hoce li ovo izlaziti za Android ali kao full verzija a ne samo Ultimate team ?

Pa, ako ti se svidja UT, u cetrnaestici, svidjace ti se i ovde.

Ako ti treba neki vrhunski igrač, iz 14, javi se na PM, pozajmicu ti.

Ma meni se UT svideo I na FIFA World, vise mislim da li je vredno upgrade-a, mislim da sam odmah kupio 15-cu bila bi druga prica 😛 A nema potrebe, volim da gradim svoju ekipu, kad mi naidju oni koji kupuju te coin boosteve, ili one fifa poene, da bi brze bolje napravili do jaja ekipu, pa kad ih napunim, a oni izadju na sred tekme, jedino mi zao sto izgubim coine koje dobija ako zavrsim tekmu 😀 A inace ekipa mi je low budget, a dosta zvezdi imam, haha 😀 Ako mi bude zatrebao CR7 javljam ti, mada tek sam u 6-toj diviziji, do sada 10, 9, 8 I 7 osvojeno, ali sam lose startovao novu sezonu, 2 pobede I 2 poraza, moram da se popravim 😛

Evo slike mog tima, pre pola sata je pojacan Busquetsom koji je placen citavih 1000 coina, Godinom koji je placen 800 I Mirandom koji je placen 1000, a npr Oscara sam platio 800 sto je smesno s obzirom kakav je igrac, Mandzukic 750, Henry isto oko 900, prava low budget ekipa, jedino je Isco malo vise placen tj 1900, ovo ostalo nije preslo 1500, tako da malo uposrnosti I nadjes jeftine igrace, haha :d

Prilozi

• IMG_0510.jpg
    IMG_0510.jpg
    1,016.8 KB · Pregleda: 93
Za cene ne znam sto se čudiš što su niske, igra je na zalasku, svi gledaju da prodaju. U 15 su svi ti igrači bar 5 puta skuplji.

Pa ako gledas godinu jeste, I tu se slazem, ali sa 90% njih protiv kojih sam igrao za klubove pise est. September 2014, sto znaci da zbog pada cene je koliko toliko doslo novih igraca ukljucujuci I mene, plasio sam se da ne bude mrtva igra cim krene 15-ca, ali kako je krenula sve lakse nalazim protivnike (pre je znao da trazi po 20-tak sekundi, a sada nadje za 5), zato se I dvoumim dal da predjem na 15, mislim da je 14-ca mrtva bez pogovora bih presao, ali ovako... Posto vec prodaju te igrace zbog zurbe kako ti kazes, jel im se coini od tog dobitka prenose u 15-cu ili sve ostaje u 14-ci ?? Mislim ja cu prvi rasprodati celu ekipu ako moze tako I kupiti 15-cu 😀

Sto vise igram to je gora ova igra, pasovi su sporiji nego u 14-tici ne znam kako je to moguce ali jesu, odbrana nikad gluplja, golmani u 99% slucajeva ocajni, odbrana baguje to je nevidjeno bezbroj puta mi se desilo da uzmem loptu pozadi zbaguje igrac zaboravi loptu napravi mi protivnik kontru i da gol, serveri ocajni latencija ubija 4 od 5 utakmica imam lag, i ovo je jedina igra u kojoj imam tih problema, sto se tice UT-a sve ide na PACE i PHYSICAL i samo ta dva da je igrac sto brzi i sto jaci lopta preko odbrane i pada gol, skorz su otupeli tackle tako da mozes da driblas u nedogled ja uzmem DEPAY-a i ladno sa pola terena izdriblam protivnika kao da igram protiv kompa na semi-proi prodje mi to u 70% slucajeva, sledeca stvar kod izvodjenja kornera ubacivanje na prvu stativu u 70% slucajeva dovodi do gola ili neke super sanse golman ili promasi loptu ili i ne krene na nju, jednostavno sam izgubio volju da igram ovo i sve ovo pricam za UT...

Демо је био бољи од овог срања. Толико багова има да је то туга. Голови смешни, дисконектују се *****и и добијају, небулоза пасови. Толико је лоше да јој треба један повећи апдејт.

Ja nemam nikakvih problema sa golmanima niti bilo kakvim bagovima. Mozda je na konzole zategnutija verzija nego na pc, doterana. Golmani brane perfektno i sve radi kako treba. Ne igram online, pricam za singleplayer.

Ja evo na PS4 ludim od sra..a koje se dešavaju sve isto ko što je rekao "rolo" gore u postu...ne znam šta je više iritirajuće u ovoj fifi ono kad počinje utakmica i protivnik krene sa centra predribla sve i daje gol(kick off glitch) i ne možeš ni da ga stigneš niti skrljaš ništa a on se posle nekako magično odbrani od istog.Golmani katastrofa,dešava mi se da golman padne-ukliza da uhvati loptu a ovaj samo preskoči i da gol jer se lopta ko u fliperu odbija,sada se masovno koristi prebacivanje odbrane i nije bitno da li imaš brzog ili snažnog igrača jednostavno ne možeš mu ništa posle takvog pasa samo da gledaš kako ti zabija gol.Laga ima natprosečno mnogo čak i kad ne secka u toku igre imam osećaj da nešto ne valja,jednostavno ponekad imam osećaj da me igra "namešta" i ne daje da prođem u višu diviziju i slično,i na koji način pojedinci iskorišćavaju ceo tim da trči ko lud i stiže moje najbrže igrače a ja njegove spore gledam u leđa-ne mogu proći njegovu odbranu itd dok se njemu otvara sve i hoće ga jelte samo tako,dešava se da imam po duplo više udaraca u okvir gola al *** protivnika ke..a žešće pa šta ćeš ti se ubi na terenu ali džaba sve.O rezultatima da ne prićam kilometarske liste strelaca,masu puta vodim evo primer juče 4-1 do 82min. odjednom protivniku polude igrači i krene da me bije na svakom mogućem polju u igri i napominjem da sam stavio defanzivne postavke u tom trenutku,ne pomaže "on" je rešio da dođe do 5-4 i tako bude,obično onaj gol za pobedu se postiže negde sekund do kraja...dakle lete mu igrači po terenu nema zaustavljanja.Sve u svemu ovo je najstresnija igra-fudbal koji sam igrao u životu,živce sam izgubio nizašta umesto da se opuštam kad sednem malo za ovu konzolu,ovo treba bataliti dok ne izađe neki patch(ako srede),toliko je sve prenaglašeno u online modu od brzine,snage igraća itd a igra se u super brzom modu nemo'ž ni da staneš da razmisliš malo jok sve ide na brzaka pas-pas-pas-prebaci odbranu brzo šut pa šta bude,muka mi je od ovoga zaista,inače odigrao sam do sada preko 80 utakmica u fut 15...

Poslednja izmena:
Zato ja igram samo carrer mode. Tamo podesim elpo brzinu igre, sa onim slajderima jos usporim igru i uzivam. Meni je svaka fifa i pes na default brzi zato sam i batalio svaki vid online igre. Igram i ja ps4 ali nemam problema sa golmanima kod singleplejera. Mozda je online sou ali to ne zelim ni da vidim onda. 🙂

Ne znam jel neko probao friendly seasons, gameplay je kao offline, dakle sporiji i bez glupih golmana. Isto dobijas coinse, osvajate medjusobno titule ko skupi najvise bodova u 10 tekmi, prakticno se takmicis sa svakim prijateljem posebno. Mozes birati bilo koju ekipu iz Fut-a. Do 12 cu biti online pa ko je raspolozen neka me cimne. Mora se imati ukljucen "origin in game" onda jedan odabere tog sa kim igra, ovaj dobije poziv u chatu i klikne na link koji mu se pojavi.

Kakva je FIFA bila u proslosti sto se patch-eva tice? Znam da PES tek kada izbace jedno 3 patcha igra krene da lici na nesto.
Da li su u FIFI ranije ispravljali bagove, tweek-ovali stvari i to sa patch-evma?

Da ali nista sustinski. Do kraja nisu patchovali headere i through ball tako da ne to jednostavno ostao kao feature fife 14. Isto ce i sada biti verovatno sa tesko odbranom dok su na primer long shotove patchovali odmah na pocetku, tako da je sada nemoguce postici gol iz daljine.

Ne znam jel neko probao friendly seasons, gameplay je kao offline, dakle sporiji i bez glupih golmana. Isto dobijas coinse, osvajate medjusobno titule ko skupi najvise bodova u 10 tekmi, prakticno se takmicis sa svakim prijateljem posebno. Mozes birati bilo koju ekipu iz Fut-a. Do 12 cu biti online pa ko je raspolozen neka me cimne. Mora se imati ukljucen "origin in game" onda jedan odabere tog sa kim igra, ovaj dobije poziv u chatu i klikne na link koji mu se pojavi.
Ako si za može jedna danas na friendly seasons da vidim to? Mislim da te imam na originu, Zilijen beše?

Igi, bude ispravki dosta, uglavnom poprave tako to, ne sve ali dosta toga i srede, tako je npr. i prosle godine bilo, na početku fines i hederi su bili super OP, kasnije su smanjili ne skroz ali bilo je primetno.

Poslednja izmena:
Ljudi FIFA je bre mnogo dobra jednom recju feel the gameee!!! 😀😀😀 samo da izvinete serete ko fazani ovde umesto da osetite igru 😀😀😀 dajte mi banane idemo bre zurka, zurka:banana::banana::banana:

Da li se nekome desilo da sudija svira penal a faul je van kaznenog, evo meni par puta, ja povlacim igraca na 25 metara od gola, on mi pobjegne izgubi ravnotezu i zvizne u kaznenom i penal. Kakva glupost, faul se izvodi sa mjesta gdje je napravljen a ne sa mjesta do kojeg se igrac dokotrljao.

Meni se samo obrnuto desilo, ja reko penal, kad ono slobodnjak na ivici kaznenog

Mene je jednom sudija isto spasio tako što je izvukao penal.

Što će reći da se dešavaju pogrešne procene kao i u stvarnom životu, od ofsajda do penala 🙂

Protivnik iz trece divizije, kakvi su onda u prvoj...
9a8uqu8a.jpg

Ma sto vise igram sve vece smece je, tj. sto vise znas o pravom fudbalu to ce ti FIFA izgledati retardiranije. Danas sam poludio zbog odbrane, koja je *****ska, ovaj igrac koga ja kontrolisem radi sve dobro, a ovi ostali niti pokrivaju prostor niti se krecu, tj. nista zivo. Prebrzo sve i uglavnom nalijecem na djecurliju koja ima timove sa Bejlom i i IF Costom pa me na OPuju ko budalu. Pukao uninstall i caos, imaju vremena da poprave ovo smece inace ne vracao se ja.

Ma sto vise igram sve vece smece je, tj. sto vise znas o pravom fudbalu to ce ti FIFA izgledati retardiranije. Danas sam poludio zbog odbrane, koja je *****ska, ovaj igrac koga ja kontrolisem radi sve dobro, a ovi ostali niti pokrivaju prostor niti se krecu, tj. nista zivo. Prebrzo sve i uglavnom nalijecem na djecurliju koja ima timove sa Bejlom i i IF Costom pa me na OPuju ko budalu. Pukao uninstall i caos, imaju vremena da poprave ovo smece inace ne vracao se ja.

Mozda i poprave.
To ti je,sto ti je.

Odakle im samo toliki coinsi na samom pocetku igre?

Nazad
Vrh Dno