stefan radic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.01.2013
- Poena
- 154
Takodje i nista. Ne znam sta da radimo?
Ja vec dve decenije odgledam minimum jednu fudbalsku utakmicu nedeljno i meni PES 2105 kretanje igraca i lopte deluje mnogo pribliznije pravoj stvari. Sta vi mislite?
Da li u ovom demo-u moze grafika da se nasvira na max kako je zamisljeno da bude u finalnoj verziji?
Da li se zna sta je zakinuto u odnosu na finalnu verziju sem svih klubova i liga i slicno...
Ugasi origin pa upali. I meni je trazio key nakon prvog downloada. Neki bug ocito.
Ovi što gledaju fudbal neka nastave tako, meni se fudbal kada uzmem gamepad - IGRA. Drugim rečima kada dodam Messiju hoću igrača koji barata sa loptom a ne nekoga kome treba sekunda i po da se okrene i potrči. To može za Croucha, Žigića i slične bandere. Isto važi i za sprintere, ako neko ume da trči, napravim razliku, hoću da ta razlika ostane takva a ne da me štoper stigne u 3 fora.
Sve to kada gledaš PES sa strane ne može da se primeti. Lepo izgleda, bolje nego FIFA definitivno, uživancija, čak i ona kamera deluje televizijski. Ali onda sedneš da igraš i shvatiš da je odziv komandi KATASTROFA (a ne znam kome prija da se kamera u najbitnijem delu terena rotira?!?).
Šta dalje da se priča ako je nešto tako elementarno podbacilo?
Ono što me raduje jeste da sve više ljudi prihvata realnost i malo malo pa naletim po tržnim centrima kako se igra FIFA a ne PES, i to ne World Cup već prava FIFA. A za sve PES fanove, probajte malo PES6 opet, shvatićete sve o čemu pričam.
Ispod haube će biti ista igra као zа PS4, samo felne, spojleri i farba će da se razlikujuDoduše, sad kad je PES najavio da za PC neće biti next-gen
FIFA će da pregazi PES. Zašto? Ne zato što FIFA nešto revolucionarno radi (a radi PES6 next-gen realno)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari