Posto sam nov u UT, sta mi preporucujete za pocetak da igram? online meceve? one single turnire?
mrtavker
kako sam ja odigrao 5000 tekmi a nisam polomio kotroler,zamenio samo gumice 😀 bude li nervoze u igri tad tek ne moze da se igra odbrana
Strong, handsome and, at times, fantastic, but FIFA 15 still never quite feels like football.
Treba ti directx 11 karta, na toj 9600 nece raditi fifa 15 !
U FUT? Desni triger na gamepadu, valjda.Kako bre da promenim menadzera?
Sto se tice izostanka latencije i ja sam se iznenadio ali vjerujem da je to zbog toga sto niko nije htio da igra ako je "narandzasto". Jedino ako je zakucano na tri zelene tad se klikalo "ready" 🙂 Ali nema veze evo vam savjet kako i sada odigrati utakmicu bez sjeckanja. Prihvatajte jedino one partije u koje vas ukopca u isto vrijeme. Ako vas prvo ukopca pa cekate vise od sekunde nekog da ukopca, izlazite i pokusavajte sve dok vas ne ukopca zajedno, eventualno sa sekundom zakasnjenja 🙂 Sto se tice golmana za to ne brinem, danas/sjutra ce vec izaci update 😉
Juče je već bilo malo bolje. Prvi put sam igrao online, seasons (pojma nemam sta je 🙂), imao sam W-D-L 3-0-4, što i nije tako loše kada sam ja u pitanju 🙂Vertumus
Sto se tice odbrane bitne su tri stvari kretanje,tajming,KONCENTRACIJA 😀 tako je bilo kod mene na fifi 14 prvih hiljadu tekmi posle sve ide lagano 😀
Ne znam za vas ali u UT sam 4-5 utakmica izgubio za redom, gdje sam na kraju meca imao 15+ suteva a protivnik 5-6. Znaci poludio sam, nema sanse da dam zicer. Zadnju utakmicu sam imao preko 20 suteva a protivnik je vodio 2-0 iz 4 suta. Na kraju je to tako komicno postalo da me namjerno pustao da dodjem u sansu, nema sanse da ga dam, sve pored gola 🙂 Iskoristim svaku 7-8 sansu mozda a u fifi 14, realizacija mi je bila ubitacna. Uh trebace ovdje dosta navikavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari