Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto sam nov u UT, sta mi preporucujete za pocetak da igram? online meceve? one single turnire?

Idi tamo gde ima ljudi...dok ne skupis coins.

Moze li neko da mi preporuci pouzdan sajt za kupovinu CD-key ?

^Slažem se sa tim citatom iz DEMO iskustva. Najbolji fudbal ali nije ono sto fudbal jeste. Cekam PES cisto da probam prije kupovine jedne od igara, 90% ce to biti fifa ali mene ne oduševljava.

Vec sam spominjao, ide na 200 fejmova, kod mene prosjek 120 FPS, ne pada ispod 100 sto znaci da ima dosta dosta prostora za napredak.. ali zsato bi to radili. Boli ih neka stvar, znaju da druge igre nema. Ili igraj fifu ili ..ništa.

Mene samo ovo zanima jer nikad nisam igrao single player turnire (ali moracu zbog coin-a, na online-u ih dobijam na kasicicu 😛), da li mi se trose contracti, tj utakmice kod igraca (ionako kuburim sa duzinom contracta, znacilo bi mi kada bi neko odgovorio ko je igrao to) 🙂

Јуче добио 3 гола на грешку гоше. Једном кроз уши, једном у ближи угао и једном са 25м. Багова као и увек. Где се деде форум онај за чет и организовање пријатељских и то? Нема више тога?

Dobra je Fifa skroz , samo opet laguju ovi serveri u sezoni, a vise nema head to head ili ne mogu naci??? dobio sam jos dva keya uz fifiu jedan je addiads team, a drugi ne znam sta je i mnogo je kraci od ovog prvog, normalno origin ga ne prepoznaje, zna li iko sta je taj drugi key bonus?

Uh, defintivno imaju veliki problem sa golmanima, iskreno se nadam da ce ovo biti rijeseno sto prije. Pogledajte kakav sam gol primio maloprije.

A onda na istoj utakmici uzvratio iz slobodnog golcinom 🙂

Poslednja izmena:
Aha. Jedino su ih poboljsali da svi istrcavaju kao Nojer ali im je positioning kao da sam ja stao na gol liniju.

https://www.youtube.com/watch?v=mj_VYlK9Dis

A serveri i market se bukvalno raspadaju. Nisu ocekivali ovakvu popularnost, valjda.

Poslednja izmena:
Eeee da, umalo da zaboravim. Je li moguce da su izbacili snimanje golova?? Nema sanse da mogu da snimim gol, morao sam telefonom. Prije je bilo na trougao (cetvorka) Sad je to hide bar. Nigdje ne vidim da moze da se snimi gol.

Kanal.

Ja sam sada seo da igra, odigrao bez problema dva FUT-a.

Ma znam.
Ali,malopre mi je igra ''progutala'' dva trenera,i 2000 coins-a.
***,nisu normalni.

Poslednja izmena:
Sto se tice izostanka latencije i ja sam se iznenadio ali vjerujem da je to zbog toga sto niko nije htio da igra ako je "narandzasto". Jedino ako je zakucano na tri zelene tad se klikalo "ready" 🙂 Ali nema veze evo vam savjet kako i sada odigrati utakmicu bez sjeckanja. Prihvatajte jedino one partije u koje vas ukopca u isto vrijeme. Ako vas prvo ukopca pa cekate vise od sekunde nekog da ukopca, izlazite i pokusavajte sve dok vas ne ukopca zajedno, eventualno sa sekundom zakasnjenja 🙂 Sto se tice golmana za to ne brinem, danas/sjutra ce vec izaci update 😉

Ne mora značiti da ako te ne ukopča odma da je loša konekcija sa protivnikom, nekada to potraje duže da igra skonta preko kog porta najbolje da tera konekciju, a sama konekcija može biti odlična.

Najbolji način da se vidi da li ima laga je ako ima bilo kakvog laga u meniju kada se menjaju dresovi, tu brzo menjate dresove i ako se primeti bilo kakav lag izađete. Doduše mene je do sada samo na dve utakmice od dvadesetak odigranih bilo laga.

Poslednja izmena:
Vertumus
Sto se tice odbrane bitne su tri stvari kretanje,tajming,KONCENTRACIJA 😀 tako je bilo kod mene na fifi 14 prvih hiljadu tekmi posle sve ide lagano 😀
Juče je već bilo malo bolje. Prvi put sam igrao online, seasons (pojma nemam sta je 🙂), imao sam W-D-L 3-0-4, što i nije tako loše kada sam ja u pitanju 🙂

Nekako mi odbrana varira od utakmice do utakmice. Ove 3 gde sam pobedio, baš sam bio zadovoljan kako sam odigrao. 4 gde sam izgubio, bio sam pogubljen. Igrači mi jednostavno ispadaju, ali čudno je da sam isto igrao kao i u 3 pobede, ali su nekako bili pogubljeni.

Igram sa Man Utd, znam da imaju krš odbranu, ali opet.

Ja nisam imao problema sa lagom, sve je radilo ok, kao offline

Ne znam za vas ali u UT sam 4-5 utakmica izgubio za redom, gdje sam na kraju meca imao 15+ suteva a protivnik 5-6. Znaci poludio sam, nema sanse da dam zicer. Zadnju utakmicu sam imao preko 20 suteva a protivnik je vodio 2-0 iz 4 suta. Na kraju je to tako komicno postalo da me namjerno pustao da dodjem u sansu, nema sanse da ga dam, sve pored gola 🙂 Iskoristim svaku 7-8 sansu mozda a u fifi 14, realizacija mi je bila ubitacna. Uh trebace ovdje dosta navikavanja.

Ne znam za vas ali u UT sam 4-5 utakmica izgubio za redom, gdje sam na kraju meca imao 15+ suteva a protivnik 5-6. Znaci poludio sam, nema sanse da dam zicer. Zadnju utakmicu sam imao preko 20 suteva a protivnik je vodio 2-0 iz 4 suta. Na kraju je to tako komicno postalo da me namjerno pustao da dodjem u sansu, nema sanse da ga dam, sve pored gola 🙂 Iskoristim svaku 7-8 sansu mozda a u fifi 14, realizacija mi je bila ubitacna. Uh trebace ovdje dosta navikavanja.

Pokusaj da sutiras u golmanov blizi ugao, to dosta prolazi.

Ma jok. Skripte..

Svaki fines pogadjam, bitan je tajming, ne treba čekati golmana da se postavi. Usput, Diego Costa je ludnica u igrici, trči kao lud, igra i odbranu, a kako se pozicionira nije realno, preporuka.

Nazad
Vrh Dno