Šta je novo?

FIFA 14.

Ja stvarno ne znam o cemu pricate, u FIFI 13 sam imao oko 900h igranja a evo sad u 14 imam vec 100h i nikad mi se nije desilo da naletim na cheatera. Jesam jedino na disconnect cheatere sto izadju prije no sto i utakmica pocne. To stoji. Ali da sam primao neke sulude golove, to jos nisam. Ne kazem naravno da izmisljate ili da vam se cini, samo da ja nisam imao tih problema :)

Ni meni nije jasno, čemu tolika frustracija. Imam 200h u poslednje dve fife i do sad nisam naletao na cheatere. Što se tiče istih načina igre, tačno je da bih mogao da ih podelim u možda 5 kategorija kojim se igrači koriste, ali tu ne vidim ništa loše.

Mene samo nervira sto je 70% golova, centarsut pa glava, to je skriptovano i nemoguce je braniti.

Može da se brani relativno lako, a da je skriptovano, nije definitivno.

Moguce je braniti itekako, ja bas malo golova primam glavom. I ako primim gol glavom to je nakon kornera, protivnik brzo izvede korner a ja ne stignem da promijenim igraca sa kojim ocu da branim centarsut. Nije fora samo brzo pretiskati dugme, potreban je dobar tajming, onda zagraditi se ispred igraca takodje je vrlo bitno ;)

Ko je reko da cheateri daju sulude golove? To se odnosi samo na disconnect iz igre a da se utakmica ne racuna iako vodite.

Te sulude golove ne daju cheateri, nego fifa ima glitcheve, ko i svaka druga igra, samo sto su ih ovde mnogo brzo provalili i daju ti golove a nemocan si da bilo sta uradis, kao sto sam opisao na prethodnoj strani.

Centrira sa pola terena i ovaj samo glavom, kamera cak kasni pa skoro da i ne vidim kako je lopta usla u gol, a kamoli da postavim odbranu i nesto uradim.

Otvorio paketice za 600 000. Nijedan IF, najbolje sto sam dobio je Rooney... Pored toga nekoliko igraca prosek, Kijelini, Handanovic, Mascerano, al nista specijalno...Razocarenje veliko...ja ocekivao bar da vratim pare, al ono...

To ti je kao sa poker aparatima, kuca uvek dobija :)

Otvorio paketice za 600 000. Nijedan IF, najbolje sto sam dobio je Rooney... Pored toga nekoliko igraca prosek, Kijelini, Handanovic, Mascerano, al nista specijalno...Razocarenje veliko...ja ocekivao bar da vratim pare, al ono...

Hehe, ja sam otprilike isto toliko istrošio i bio bi presrećan da sam i Runija izvukao. :D Ništa ni blizu toga... ***a, jednostavno neko nema sreće, a neko je ima na pretek. :p
Doduše sad štekam keš za 100k paketić, ako bude kao prošle godine, 24 igrača, sve retke i to će biti to od mene za ovu godinu, prebacujem se na sezone il' već šta. Mislim, pošto ne očekujem da ću izvući išta, a u tom paketu su ipak kao najveće šanse.

Evo,imate Happy Hour sada,ja potrosio 75.000,i otprilike ce tolika biti i zarada.

Mislim da ću da preskočim paketiće sa retkim ugovorima, trenerima, stadionima i retkim srebrnim igračima... Nagledao sam se ovog uvaljivanja. Sećam se rado vremena kada sam dobio jednog retkog igrača u takvom paketiću - u poslednje vreme dobijam samo regularne zlatne... Neka hvala. Sreća u ljubavi, to je garant.

Evo i ja pazario FIFA-u nakon svega, iako sam se prosle godine tesko skinuo sa UT-a. Emenikeeeeee

Nema više Emenikea :D

I posle dana pauze kad sam ohladio zivce morao sam ponovo da instaliram. Eto zasto nikad nisam smeo da igram MMO igre, OCD je cudo :D.

Elem, nesto sam, na moju sramotu, tek sad provalio - Moze da se bira tim komentatora, ima opcija da se izabere tandem Andy Townsend i Clive Tyldesley. Andy i Clive me daleko manje smaraju za sada.

Poslednja izmena:
I posle dana pauze kad sam ohladio zivce morao sam ponovo da instaliram. Eto zasto nikad nisam smeo da igram MMO igre, OCD je cudo :D.

Elem, nesto sam, na moju sramotu, tek sad provalio - Moze da se bira tim komentatora, ima opcija da se izabere tandem Andy Townsend i Clive Tyldesley. Andy i Clive me daleko manje smaraju za sada.

Haha, jesam li ja jedini koji je sam sebi komentator?

Da li se dešava nekome da taman što uđem u igru dobijem poruku, nešto squadovi nisu odgovarajući i odmah izađe i tekmu ačunakao neodigranu.
U sezonama mi se to dešava.

Posle tolko potrosenih novcica, izgleda da me sreca malo pogledala. Pogba crni, Alaba i crni Movsisyan u 4 packa :D a juce isto neki crni IF kineski il sta li je

Pa ova fifa je toliko skriptovana da je nekad tuzno.

Lik mi je iz 3 custom kornera dao 3 gola sa Varane-om, a da nisam mogao nista da uradim. Nubcina nevidjena poveo sa 3:0 i na kraju 3:3.

Welcome to my world :). Promenio sam taktiku sa 41212 na 434(4) sa lw i rw i 2 cm. Prva utakmica, 17 suteva na gol, 10 u okvir, samo 1 pogodak (a znam kako se daju golovi). Dodje 90-i minut, lik koji je do tada imao 2 suta dobije korner i naravno... sta reci :mad:

Izgubih od lika sad, sutnuo 3 puta dao 3 gola. Isto ko utakmica pre, poveo sa 3:0, samo sto ja nisam uspeo da dam nijedan. Casillas 10ak odbrana, i moje 3 precke. Komedija :)

Evo kad sam napokon stigao da upalim FIFA-u i da pocnem sa UT-om, desi mi se ovo.

Dakle, kupio sam Origin Acc od nekog lika, jer je na njemu bilo dosta igara, a bila je dobra cijena, nakon toga on je taj account sa svog mejla prebacio na moj, a ja sam zatim promijenio sifru i sigurnosno pitanje, da bih se obezbijedio.
Ali, kad sam sve to uradio, fino skinem ja jutros FIFA-u i ulazim UT, a ono meni trazi sigurnosno pitanje za njega kao da bih nastavio da igram UT (taj lik je igrao prije mene). A sad mene interesuje, kako da ja kreiram novi UT tj. da krenem, a ne da nastavljam odakle je taj lik stao. Probao sam sa mijenjanjem adrese na originu opet, kontajuci da mi nece nuditi opciju da nastavim nego da krenem sve ispocetka, ali nista, ono konstantno ulazi na onaj profil trazeci ono pitanje.

I sad kako da ja to zaobidjem, sta treba da radim? Da li moram uci na njegov account i preko njega nastaviti pa onda sve da namejstim da krecem ispocetka, ili da brisem account na UT, ili sta vec. Uglavnom me nervira sto su Origin i EA to povezali pa ne mogu nista napraviti...

Poslednja izmena:
Moraš nabaviti taj odgovor od tog lika od kog si uzeo origin account, nema šanse bez toga da igraš, a kad uspešno prođeš tu prepreku imaš iz igre, tj. FUT moda "delete club".
...Ili rasprodaš njegove igrače pa nastaviš. :D

A da probas nesto preko web aplikacije ili mobilne aplikacije?

A da probas nesto preko web aplikacije ili mobilne aplikacije?

Nije moglo ni preko web ni preko mobilne aplikacije. Morao sam smarati curu iz supporta pola sata da mi promijeni, tj. objasnjavao sam joj kako to da ne znam kod, i kako to da ne mogu pristupiti starom "trusted" uredjaju. Hvala Bogu sad sam sredio i sljaka k'o ludo. Obrisao njegov klub i krenuo sa svojim :D

Meni se nešto izbagovalo bilo prošle godine i znam za tu muku dokazivanja supportu... Ispitivali su me koliko imam igrača u timu i slično, a pri tom je bio poznati bug na koji se dosta ljudi žalilo.

Meni se nešto izbagovalo bilo prošle godine i znam za tu muku dokazivanja supportu... Ispitivali su me koliko imam igrača u timu i slično, a pri tom je bio poznati bug na koji se dosta ljudi žalilo.

Pa kad ja pricam sa zenom o FIFA-i u suportu, neka Diane je bila koliko se sjecam. xD

Btw kako se mijenja ova slicica, nervira me Bajernov znak nenormalno...

Capture.PNG

Support team i tamo promeniš.

Uzimao pre par dana Hazarda za 280k...sad se ladno prodaje za 180k...tragedija...

Poslednja izmena:
Ovaj Ljorente je ludnica od igraca, svaki centarsut kupi, maloprije sam napunio lika sa sest njegovih golova, a 'ladno je imao duplo bolji tim..

Nazad
Vrh Dno