Šta je novo?

FIFA 14.

Znači čovo, baš mi je drago da nekom ide, ali...
Mrzim te!

:D

To je to, smatraj da si presao kraljicu.

Haha, pa to, ja sam i rekao: ako izvučem Ronalda (i običnog), smatraću da sam prešao Ultimate Team.

Ali isao sam na kockanje,znaci,samo sam planirao da ostavim aguera,sve ostale iz ekipe sam planirao da prodam i da izvlacim slicice.
Isplatilo se na kraju.

Nemam pojma za tebe, ja sam trenutno na nekih 500.000 vrednosti otvorenih paketića i do sad nisam dobio ni jednog skupljeg igrača od Teveza (nekih 30.000 sam u tom trenutku mogao da uzmem za njega). Istina, jesam dobar deo vrednosti te sume vratio kroz kartice koje vrede oko 10k i ne moram uopšte da razmišljam o ugovorima, ali ipak, sad se već pitam da li me neko iz EA sabotira...

Ja od jacih Neymara i Aguera
imao sam Gotze-a,Schweinsteigera... i jos nesto tako ''sitno''.

Neverovatno!!!!
Screenshot (14).png

Poslednja izmena:
Mislim da nisi trebao da kačiš tu sliku, sada ti više niko neće verovati da to nije photoshop. :p

Eh,photoshop,pa ja ne znam to da koristim.
Problem je,sto nema nikoga da kupi Ronalda.
Ne znam kako se krecu cene,ali vidim da tesko ljudi to kupuju.
Ja sam stavio pocetnu na 12.909.000,i nema nikoga.
Vidim da je prosao sada jedan sa pocetnom od 10,000,000,i njega niko nije uzeo.
Benzemu nisam stavio na prodaju,cekam da vidim sta ce biti sa ovom prodajom.

Poslednja izmena:
Pa nije ti najjeftiniji, kako mislis da ga prodas, a i ne znam zasto si stavio toliku cenu, jeste da je u rangu sa ostalim crnim karticama ali pre bi bilo ko kupio za te pare i zlatnog Mesija i zlatnog CR nego tu. Mozda gresim ali veoma mali broj igraca raspolaze tolikim novcem, bolje stavi 7-9 mil pa lepo kupi Mesija (kapiram da ga volis vise od CR jer ga prodajes) a za ostatak napravis timove snova najjacih liga i uzivas.

Pa znas kako.
Kada sam ga izvukao,bila su dva koj su se prodavala za pocetnu od 14.000.000 i buy 15.000.000.
Ja sam stavio nize od toga,ali vidim da je i to nedovoljno.

EDIT:
Otisao za 10.500.000.

Poslednja izmena:
Izgleda da su poceli da varaju i u Seasons. Vec treci ili cetvrti put mi se desi da vodim do kraja utakmice i pre isteka 90. minuta samo izbaci poruku da je doslo do problema sa sinhtonizacijom. Utakmica se ne registruje kao da je nisam ni igrao.

Dakle nije u pitanju klasican disconnect gde se ceka par sekundi dok je igra zamrznuta nego poruka izadje momentalno.

Igraj UT jer tu gubi trajno novac koji se dobija od utakmica sa svakim diskonektovanjem i resetovanjem pa toga vise skoro i da nema jer mu se diskonekt racuna u DNF.
Otisao za 10.500.000.

Masala :)

Mozda si mogao i koje milionce vise, jer sa tako vrednim karticama, isplati se biti strpljiv.

Medjutim, po onome sto citam, cene ce samo da idu jos vise na dole kako vreme odmice, tako da mozda nisi pogresio. Ipak, nekoliko dana mislim da si mogao da re-listujes, a ne da prodas isti dan po svaku cenu.

Poslednja izmena:
Sa toliko para može da se napravi savršen tim koje god lige, osim naravno, španske.

Ma napravio neke spance, i pojacao ove moje engleze.
Dok ne dosadi,pa sve na prodaju.

Meni je jedina mana u FUT sto ne mogu da igram 4-3-3 jer nema da se kupi ST => LW/RW sto me jako, jako iritira. Ovo me nerviralo i u 13 al sam mislio da ce to popraviti al opet isto. Zasto ne postoji opcija da napadaca kojeg god hoces mozes da prebacis na krilnog, pf...

Promene pozicija su na zalost veoma ogranicene. Mozes npr da igras sa dva strikera i jos 2 koje ces da spustis na CAM ako imaju pristojan pass, kao sto sam ti predlozio, ali onda nemas krila, ili 4-1-2-1-2 sa trouglom u napadu. To je najpopularnija FUT formacija, mada je sredina terena potpuno suplja i to mi najvise smeta. Ali onda ces imati prakticno situaciju da ce ti 2 strikera cesto biti na ivici sesnaesterca a CAM ce se muvati na sredini. Ili, u prvom slucaju, 2 wide CAM-a cesto ce odlaziti na krilne pozicije pa je preporucljivo da imaju pace solidno preko 80.

Imam jedno pitanje u vezi s tim, da li ima nekih problema ako npr CM stavis na mesto CDM, ili CF na CAM, ako mu je individualna hemija 10?

Inace, cujem da ce sutra biti market crash, pa stedite coine! Na zalost ja imam nesto malo, i pitanje je koliko ce cene ici dole, ali bolje ista nego nista...

Poslednja izmena:
Može i da se igra sa "običnom" 4-2-3-1, trebalo bi da je umesto wingera CAM kao u 13, mada koliko vidim više je narrow nego u prošloj fifi.
Sutra je novi TOTW pa je tad uvek neka vrsta mini market crasha, čeka se TOTY :)

Kako podesiti u fifi 14 kretanje na strelice tj dal uopste to i moze? Nisam igrao fifu sto godina, ali ovaj novi pes me naterao na to...

Fifu vec par godina nema smisla igrati na tastaturi, pogotovu nakon uvodjenja "first touch" kontrole lopte, odnosno samog prijema. Za driblinge vec ne treba ni pricati...

Obavezan gamepad sa analogom.

Ja svaku fifu na ps3 vec 5 godina igram preko strelica, analog koristim samo desni za po koji dribling.

Čini mi se da je FIFA već otišla u aut, više ništa ne može da se proda ili ide jako teško... Valjda ljudi igraju BF, CoD i ostalo, a kad izađu Black Flag i nove konzole mislim da će da dokusuri popularnost. Skupljao sam Francuze, sad gledam cene i smešno nisko su pale... Laveci je bio triput skuplji ranije, Falkao je sad već 115.000 na buy it now.
Meni je smor, jer očigledno ne mogu da sreću da zaradim keš, već samo na trgovinu i grindovanje utakmica, al' eto prvo očigledno ne može više, a ovo drugo je suludo.

Ma jok, svi cekaju da izdaju legends kartice, koliko znam prvi set ide 22. novembra. Pele je zverina :)

Legends su samo za xbox.

Baš to i ja htedoh da kažem. :D
Sad nekako ide period sa najvećim brojem premijera, nisam baš optimističan, bar ne dok ne izdaju TOTY kartice.

E pa s***e :(. Nisam znao.

Pao je uninstall. Posle mnogo mnogo partija, zaista vise ne mogu da istrpim carbon copy timova i nacina igre maltene svih online. Ipak nisam zivce nasao na ulici :)

Nije mi jasno, FIFA ima najvise citera u istoriji video igara, da li je moguce da su toliki jadnici da ce sve uciniti za pobedu? Coin cheateri, disconnect cheateri, ranije rage quitteri... U sekundi kada treba da udje lopta iza gol linije - ma, ne, u MILISEKUNDI - on se diskonektuje i naravno ne dobijem pobedu. Kakvi refleksi, covece. Steta sto je suvise piglu da ih upotrebi u samoj igri.

Lik mi je upravo u jednoj utakmici dao dva gola na isti nacin. 3 sekunde nakon izvodjenja pocetnog udarca sa polovine terena, Air Through ball od sredine terena do Ronalda, golman istrcava do ivice sesnaesterca i ovaj ga samo lobuje glavom. Smejurija.

Mene samo nervira sto je 70% golova, centarsut pa glava, to je skriptovano i nemoguce je braniti.

Nazad
Vrh Dno