Šta je novo?

FIFA 14.

Svaki FIFA nastavak ima neku caku za lako davanje golova (uključujući i FIFA 95 ), a ako to i bude "nerfovano" nekom zakrpom, sa njom dođe neka nova caka. A golovi pred kraj poluvremena, i uopšte "rubberband" mehanizam su sveprisutni i u fudbalskim i u košarkaškim simulacijama. Dakle, budite budale pa igrajte, a i ja sa vama!

Posle skoro 20 godina igranja FIFE, nemam više nikakvih iluzija u vezi EA-a i načina na koji oni prave igre. Opet, ne možeš da se ne nerviraš, ali ne možeš ni da prekineš. Mora da stavljaju neke subliminalne poruke u soundtrack, drugog objašnjenja nema. Pakao! :D

Uzgred izgleda da su vratili daily giftove za sve osim za PC igrače... Zašto imam osećaj da nas tretiraju kao štićenike centra za odvikavanje Crna Reka?

Poslednja izmena:
Ja dobijam daily gift na web apu, juče bronzani paketić, danas 500 coina.

Hm, pročitao sam tako na forumu, u trenutku kada su vratili to PC je kasnio, a biće da sam ovih dana pristupao preko mobile web app-a koji očigledno nema daily gift.

Kod mene nema daily giftova, a kad sam kontaktirao EA support kažu da su ti giftovi istekli.

Poslednja izmena:
Uleteo Hazard u paketicu. Jos se razmisljam da li da ga prodam ili koristim.

@Bitrate

Svidja mi se tim, u principu, deluje strasno solidno i izbalansirano. Medjutim, imam 2 zamerke, mislim da napad jednostavno nije top class (Jovetic je ubica ali Vucinic onako) ali ajde cenim da si ih delimicno izabrao iz patriotskih razloga. Ulaganje u tako skupu sredinu i centralne bekove, ne znam koliko se bas isplati? Da li su Pirlo i Vidal bas toliko bolji od De Rosija i Markisija? Ja mislim da su brzi bekovi (Abate i Clichy) potrebniji od ulaganja u Bufona i Kijelinija. Ali, mozda gresim.

Za CAM-ove nisam siguran takodje. Cenim da bi ti se daleko vise isplatilo umesto Hernanesa da promenis poziciju Di Nataleu koji je ubica i pored toga sto su nerfovali finesse shot. Takodje, razmisli umesto Nasrija da stavis Teveza koji bi se em bolje uklopio u hemiju em bi dobio mnogo bolji firepower i snagu u napadu. Sa Di Nataleom i Tevezom umesto Nasrija i Hernanesa ti bi bio, pa cenim, nepobediv :)

Zapravo mislim da cu tako nesto da uradim i da prodam kilavog Balotelija.

Ubacio sam ga u neki hibrid. Nisam siguran da cu ga prodati, jako je dobar :D

@padawan

Ma ja ti to navijacki, znam da bih mogao da imam daleko bolji napad al *** :D Slazem se za Abatea (imam ga na klupi,trenutno ga odmorim malo) a sto se tice Clichy-a slazem se takodje ali on mi se ne uklapa ni sa CAM-om ni sa CB tako da mora neko iz Calca, a jedina dva LB u igri su Constant i Radu, koje sam dodatno nabudzio chemistry karticama :)
E sad sto se tice Vidala, pa isplatio mi se svaki cent, NEREALAN sut ima, na cdm poziciji svaka lopta posle kornera koja se odbija, dodje do njega i onda slijedi tomahavka :D Sto se Pirla tice ok, koristim ga za slobodne udarce koje pretvorim dosta u golove, rotiram ga s Pogbom. Svidja mi se ideja da spustim Di Natalea i Teveza na CAM, jos da nadjem sa kim da rotiram onda Vucinica i Jovetu :)

Poslednja izmena:
Jel moguce instalirati neki Boots mod (ili bilo koji drugi koji ne menja squad) i igrati online?

Vecina igraca ima neke defaultne ruzne kopacke, a s obzirom da igram sa dosta odzumiranom kamerom puno bi mi znacilo pri raspoznavanju igraca na terenu.

Jel moguce instalirati neki Boots mod (ili bilo koji drugi koji ne menja squad) i igrati online?

Vecina igraca ima neke defaultne ruzne kopacke, a s obzirom da igram sa dosta odzumiranom kamerom puno bi mi znacilo pri raspoznavanju igraca na terenu.

Imas razne graficke modove, tetovaze za 150 igraca su izbacili pre par dana, lako je pronaci na netu, ali se cacka po exe fajlu i sl. tako da sam ja iskapirao da ne moze online.

Aha, ali ja u ovom slucaju ne bih dodavao nista novo, jednostavno bih koristio kopacke koje su vec u igri.

Recimo da sve defaultne/crne promenim u narandzaste. Primera radi...

Samo da javim,''uspesno'' sam potrosio 650.000,najveci dobitak Thiago Silva.

Aha, ali ja u ovom slucaju ne bih dodavao nista novo, jednostavno bih koristio kopacke koje su vec u igri.

Recimo da sve defaultne/crne promenim u narandzaste. Primera radi...
Po meni je must have, moddingway mod, trenutno je v0.8.5 Lako se instalira (copy/paste i instalacija moddingway.exe) a mijenja kopacke i face, sto meni dosta znaci jer igram sa zumiranom kamerom skroz :) Sto je najbitnije, moze da se igra online ;)

Poslednja izmena:
Nalazim svasta na tom sajtu, a nisam siguran sta tacno trebam da skinem.

Aj okaci link da nesto ne **ebem. Vidim da ima vise verzija i mnogo modova.

Ok, hvala puno!

Dakle radi online, mislim na SEASONS ne na custom matches/friendly matches?

Samo da javim,''uspesno'' sam potrosio 650.000,najveci dobitak Thiago Silva.

Katastrofa. To jedino covek da shvati kao neku vrstu zabave, kada imas previse novca i ne znas sta ces s tim, kao i prava kocka. Ne bih otvarao paketice da mi uspeh u divizijama zavisi od toga i dok ne zakucam prvu diviziju, nema teoretske sanse.

@ Bitrate

Jasno mi je onda zasto su ti potrebni bas Vidal i Pirlo. Znaci nije klasicna kontrola sredine nego su "specijalci". Zanimljivo, meni niko do sada nije dao gol iz slobodnjaka, za ovih 300 utakmica, a ni ja nikome.

@Bitrate i da, sta se desi kada se igra update-uje? Mora novi mod da se skida ili?

Ako mislis na officijalni EA update, ne moras novi ModingWay mod odmah da skidas ;) Mada ja ono gledam da sam azuran :)

I da, radi i u seasons i u ultimate team sve savrseno ;) Face, kopacke dresovi. Ali razumljivo, protivnik ce vidjeti default postavke igre (kopacke, dresove, face) dok vi vidite sve modifikovano.

Ma naravno, meni je bitno sta ja vidim :)

Hvala puno jos jednom!

Koji sam baksuz. Bakkali (90), 22 godine, pred kraj ugovora u Barsi (6 meseci do kraja) pristaje da dodje u moj tim, a igra zakuca bas kad treba da ga prihvatim. Probao sam 10x, svaki put isto, a sa nekim random igracima radi ta opcija :( Ima li nacina da se to resi? PS3 je u pitanju.

Nisam neki vrstan igrac, ali nisam bas ni katastrofican, ali moram da kazem da mi je bas pun k***c ovog glupog rubber band efekta. Ne znam ni ja koliko puta mi se desavalo da nekog ubijem samo da bih primio gol na kraju poluvremena/utrakmice, a da ne pricam o tome kad protivnik odjednom kao da ima 10x bolji tim nego 5 sekundi pre.

Welcome to Fifa 14.

Znaci,vec sam pisao da sam potrosio 600.000,koje sam dobio izvlacenjem aguera.
Danas sam prodao Yaya Toure-a,da bih kupio paketice,ali opet nista od toga.
Nakon toga sam prodao Luis Suarez-a,posto sam video da su izasli paketi od 25000.
U prva tri,nista posebno,u cetvrtom Schurle i Willian.
A u poslednjem:Screenshot (13).png

To je to, smatraj da si presao kraljicu.

Sta dalje,na koji tim ici?
I ove,i prosle sam igrao BPL.
Da li ici na svabe,i da li odmah da ga prodajem,posto ce najverovatnije opet biti IF?

Nazad
Vrh Dno