To sam i igrao, rasturio sam!!!Dve pobede jedna 2:0, druga 3:0. Dobro su prosli :d
Ispitacu posle sve sta ima. Vi igrate taj Ultimate match?
Igram ja FUT i dalje, jeste tačno da se favorizuju određeni igrači i lige (premijer i seria a), ali što se tiče mečeva svako ima neki svoj trip, tako da je ok i zabavno. Vuče me i dalje da igram, čak i sad kada imam vrhunski BPL tim.![]()
Slažem se, nego me smara da igram isto svaku tekmu. Zato volim više seasons, raznovrsnije je, iako minimalno.Air through pass jeste prenaglašen, kao i onaj L1+šut, valjda to beše kombinacija, to se slažem, ali pace je overrated. Kapiram što mu ljudi daju toliki značaj, ali je meni recimo dribling mnogo korisniji.
U svakom slučaju ništa sa čim se ne može izboriti.![]()
Pa bre svaka treca bude neko ko napusti. Ja reko zato sto povedem a cak se desavalo i oni da povedu pa mi nije bilo jasno, pomislio da je pukla konekcija.
A i cemu je ovo fazon. Igram ovu sezonu i samo se igra Barsa, Bajern i Real. Glupost bas. Nije mi ni malo interesatno sem sto igram sa online igracima.
A i cemu je ovo fazon. Igram ovu sezonu i samo se igra Barsa, Bajern i Real. Glupost bas. Nije mi ni malo interesatno sem sto igram sa online igracima.
Uzimao sam sa 4 ipo i 5. Par puta i Barsu malo vise da bi usao u stos. Ta sezona je da bi samo sakupljao one pehare a glavni dozivljaj je praviti ultimate team jel tako? Kreirao sam svoj tim a i konfuzno mi je sve ima gomilu stvari + managerija.
reko sam ti konkretan odgovor ^^Ovaj Ultimate bi trebao da bude zanimljiv ali pre mislim da je za one koji vole fudbalske managere. Meni je jako dosadan i pocinjem da zalim sto sam dao 10e za igru. Jer mi je totalno nezanimljivo. Mislio sam da postoje neke lige gde uzmes svoj tim i tako gomila drugih pa igras kako izgleda liga, a ne kao da se menjam slicicama.
*** pitao sam ranije a ovde je najveci problem ljudima da objasne nesto. I ne samo za to i mnoge druge stvari vezanih za fifu a svi ste neki maheri a kada tereba malo pomoci samo se cuti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari