Šta je novo?

FIFA 13

A da li vam se desava da u carijeri blokira meni, muzika ide ali ne prihvata nikakve komande ? I da li postoji neki patch za reprezentaciju Srbije ?

Kupio sam Fifu13, tek sam je instalirao. Kako da igram quick match-eve?

Mozes da ides u seasons mode i onda napredujes po divizijama. Imas ih 10, kreces od takoreci nule i napredujes.
Sto je veci broj divizije, to su igraci losiji.

To sam i igrao, rasturio sam!!! :D Dve pobede jedna 2:0, druga 3:0. Dobro su prosli :d
Ispitacu posle sve sta ima. Vi igrate taj Ultimate match?

Ja sam onda bas zelen za online original igre, posto sam tek odnedavno pazario par kom. Mislio sam ko chetuje da se lako banuju cd key-evi tih igraca. J... igre onda.

Igram ja FUT i dalje, jeste tačno da se favorizuju određeni igrači i lige (premijer i seria a), ali što se tiče mečeva svako ima neki svoj trip, tako da je ok i zabavno. Vuče me i dalje da igram, čak i sad kada imam vrhunski BPL tim. :)

Igram ja FUT i dalje, jeste tačno da se favorizuju određeni igrači i lige (premijer i seria a), ali što se tiče mečeva svako ima neki svoj trip, tako da je ok i zabavno. Vuče me i dalje da igram, čak i sad kada imam vrhunski BPL tim. :)

Mene je nerviralo što svi igraju na brzinu i air through pass. Ok, ne svi, ali 80% protiv kojih sam igrao.

Sto se tice cheatera naletim na jednog mozda u 30 utakmica. I najgore sto moze da se desi je da igra registruje remi prije i nego sto je pocela utakmica. Tako da nije strasno uopste i igra vrijedi svaki cent, posebno sada gdje se cd key moze naci za 20$ ili cak i manje.

Air through pass jeste prenaglašen, kao i onaj L1+šut, valjda to beše kombinacija, to se slažem, ali pace je overrated. Kapiram što mu ljudi daju toliki značaj, ali je meni recimo dribling mnogo korisniji.
U svakom slučaju ništa sa čim se ne može izboriti. :)

Air through pass jeste prenaglašen, kao i onaj L1+šut, valjda to beše kombinacija, to se slažem, ali pace je overrated. Kapiram što mu ljudi daju toliki značaj, ali je meni recimo dribling mnogo korisniji.
U svakom slučaju ništa sa čim se ne može izboriti. :)
Slažem se, nego me smara da igram isto svaku tekmu. Zato volim više seasons, raznovrsnije je, iako minimalno.

Ja sam odustao od UT-a, jednostavno je mrtav na pc-u, malo ljudi igra, npr. Ribery je na PC-u 2 000 000+ coinsa dok na xboxu može da se nađe za 500 000. I još se teško na pc-u zarađuju coinsi trgovinom, pošto ima baš malo predmeta u auction house-u.

Kolko izgleda cheat na fifi? Da znam kada naletim i da li mogu da prijavim nekako? Meni se desavalo da od 10 dodavanja 8 zavrse u noge protivnickog igraca.

Čitere možes sresti jedino u FUT ako imaš previše dobar win rate u prvoj diviziji. Taj čit funkcioniše tako što prevari igru da je on pobedio utakmicu i služi čisto za farmanje coinsa i prepoznaješ po tome što uglavnom napuste igru odma na samom početku utakmice.

Igrao sam FUT pre neki dan i uopšte mi se nije svideo.

Moraću da krenem season kada budem imao vremena.

Pa bre svaka treca bude neko ko napusti. Ja reko zato sto povedem a cak se desavalo i oni da povedu pa mi nije bilo jasno, pomislio da je pukla konekcija.

A i cemu je ovo fazon. Igram ovu sezonu i samo se igra Barsa, Bajern i Real. Glupost bas. Nije mi ni malo interesatno sem sto igram sa online igracima.

Pa bre svaka treca bude neko ko napusti. Ja reko zato sto povedem a cak se desavalo i oni da povedu pa mi nije bilo jasno, pomislio da je pukla konekcija.

A i cemu je ovo fazon. Igram ovu sezonu i samo se igra Barsa, Bajern i Real. Glupost bas. Nije mi ni malo interesatno sem sto igram sa online igracima.

Sa kojim ti timom igraš?

Igraš protiv protivnika koji imaju isti broj zvezdica. Tako da ako imaš tim sa 5 zvezdica, igraćeš protiv tima sa 5 zvezdica, a takvih timova nema puno. A što se tiče sezone tu tih čitera nema, jer ne dobijaju praktično ništa time, nema tu coinsa ili slično čime mogu da trguju...

Poslednja izmena:
Uzimao sam sa 4 ipo i 5. Par puta i Barsu malo vise da bi usao u stos. Ta sezona je da bi samo sakupljao one pehare a glavni dozivljaj je praviti ultimate team jel tako? Kreirao sam svoj tim a i konfuzno mi je sve ima gomilu stvari + managerija.

Uzimao sam sa 4 ipo i 5. Par puta i Barsu malo vise da bi usao u stos. Ta sezona je da bi samo sakupljao one pehare a glavni dozivljaj je praviti ultimate team jel tako? Kreirao sam svoj tim a i konfuzno mi je sve ima gomilu stvari + managerija.

trebo bi ti sacekati fifu 14 pa ispocetka ne vredi ti puno uciti sad, jer ce nova igra biti skroz drugacija.

Ovaj Ultimate bi trebao da bude zanimljiv ali pre mislim da je za one koji vole fudbalske managere. Meni je jako dosadan i pocinjem da zalim sto sam dao 10e za igru. Jer mi je totalno nezanimljivo. Mislio sam da postoje neke lige gde uzmes svoj tim i tako gomila drugih pa igras kako izgleda liga, a ne kao da se menjam slicicama.
*** pitao sam ranije a ovde je najveci problem ljudima da objasne nesto. I ne samo za to i mnoge druge stvari vezanih za fifu a svi ste neki maheri a kada tereba malo pomoci samo se cuti.

Onda igraj obične sezone. :)

Obicna liga se vrte sa 3,4 tima u zavisnosti sta se uzme.

Pa kad nećeš da uzmeš slabiji tim. Kao što neko reče timova sa rejtingom kao što je Barsin (pogotovo sa prenaduvanim Mesijem) nema puno.

Ovaj Ultimate bi trebao da bude zanimljiv ali pre mislim da je za one koji vole fudbalske managere. Meni je jako dosadan i pocinjem da zalim sto sam dao 10e za igru. Jer mi je totalno nezanimljivo. Mislio sam da postoje neke lige gde uzmes svoj tim i tako gomila drugih pa igras kako izgleda liga, a ne kao da se menjam slicicama.
*** pitao sam ranije a ovde je najveci problem ljudima da objasne nesto. I ne samo za to i mnoge druge stvari vezanih za fifu a svi ste neki maheri a kada tereba malo pomoci samo se cuti.
reko sam ti konkretan odgovor ^^

Zaista, na svako pitanje si dobio ok odgovor. E sad, to sto si ti izabrao samo jedno mesto da se raspitas za utiske... Mogao si pogledati gomilu jutjub klipova.
Pritom, sto fd kaze - uzmi slabiji tim ili reprezentaciju i eto ti raznovrsnosti.

Ja sa sevillom igram sezonu. Najjace sto dobijam je liverpool i borusia...

Primera radi, ja kada igram sa realom dobijam ili barsu ili bajern, redje real. Kada igram sa junajtedom, dobijam i siti, i juventus, milan i slicne te jace 4.5 ili slabije 5 zvedzica timove.

A kada igram sa valensijom, atletikom, portom i slicno, retko kada nabasam na istog protivnika za sezonu jednu.

Previse smaraju sa galatasarejom otkad su drogba i snajder presli...

Vrh Dno