Šta je novo?

FIFA 13

Pozdrav svima

Da li prodaje neko Eslija Kola?
Moze i zamena za igrace neke.

Dodajte me na originu : stefkersn

FUT ionako nema smisla igrati od kada se rasprostranio ovaj hack da prevare igru da su pobedili meč pre nego što on i počne. Treba 15 minuta dok te ne spoji sa nekim ko u stvari hoće da igra...

pravo da ti kazem, nisam ni znao za tako nesto:/
igram seasons, po mec - dva. merak :)

FUT ionako nema smisla igrati od kada se rasprostranio ovaj hack da prevare igru da su pobedili meč pre nego što on i počne. Treba 15 minuta dok te ne spoji sa nekim ko u stvari hoće da igra...
Skoro svaku odigram iz prve, sad sam naleteo na lika koji je imao užasan tim, i odma je izašao, pretpostavljam da je to. Ali to je jedan slučaj, a svaki dan odigram 5-6 utakmica.
Meni najviše smeta to što ima fora kako da se pogodi gde će penal da se šutira. Igrač uvek pogleda u pravcu u kojem će da puca, što sam saznao tek juče. Najsigurnije je šutirati u sredinu. Mislim da mi je odbranjeno 7-8 penala za redom.

Jel si u prvoj diviziji? pošto se ti likovi nalaze tamo, u poslednja dva-tri dana uspeo sam da odigram 5-6 utakmica, a izašlo mi je preko njih 50. A na rang listama sve više timova sa po par hiljada pobeda i bez poraza....

Jel to ima i na PS3? Kako to tacno izgleda? Kako neko moze mene da usisa tu?

Jel si u prvoj diviziji? pošto se ti likovi nalaze tamo, u poslednja dva-tri dana uspeo sam da odigram 5-6 utakmica, a izašlo mi je preko njih 50. A na rang listama sve više timova sa po par hiljada pobeda i bez poraza....
Do juče sam bio u prvoj, danas sam bio u drugoj i vratio se gore :) Uglavnom, baš ne nalećem na te, mada, ako neko ima 1000 pobeda, jasno je o čemu se radi. Igram uglavnom kasno uveče, možda ih zbog toga nema. Ili samo imam sreće :)

Ja igram samo FUT, svaki dan po barem 10 utakmica, nemam ama bas nikakvih problema uvijek me ukopca iz prve, ponekad iz druge. Konstantno sam u prvoj diviziji, jedino kad igram one online kupove ponekad cekam da mi nadje protivnika, ali to je iz razloga sto npr kad sam ja u polufinale, mora da me ukopca s nekim koji je bas u tom trenutku u polufinalu, pa je cekanje razumljivo ;)

Dobih 10 zlatnih igrača, iz čista mira. Završio utakmicu, i imam 10 unassigned itema :)

Jesam ali u drugoj ligi...
Piše mi "bought for", moguće da sam bidovao na njih kad su zatvorili ut na jedan dan. Pa sam ih tek sad dobio.

imam original ovu igru, I da pre neki dan sve na full podresavanjima sa vsync, u rezoluciji 1920X1080, je radilo idealno.
Medjutim, nakon instalacije novih drivera (310.64) , kada sam usao u ultimate mode, igra sa vsyncom, zestoko "stuca"...Nakon toga, I van ultimate mode, igra "stuca"...tek kad iskljucim vsync, bude manje vise ok. Sobzirom da imam poprilicno jak kompjuter, prosto mi je neverovatno da su ovako lose performance sa vsync sa svim podesavanjima na high...

Molim savet.

imam original ovu igru, I da pre neki dan sve na full podresavanjima sa vsync, u rezoluciji 1920X1080, je radilo idealno.
Medjutim, nakon instalacije novih drivera (310.64) , kada sam usao u ultimate mode, igra sa vsyncom, zestoko "stuca"...Nakon toga, I van ultimate mode, igra "stuca"...tek kad iskljucim vsync, bude manje vise ok. Sobzirom da imam poprilicno jak kompjuter, prosto mi je neverovatno da su ovako lose performance sa vsync sa svim podesavanjima na high...

Molim savet.
idi u nvidia control panel i tamo nadji fifu i samo preko drajvera ukljuci adaptive vertical sync

meni je afterburner sredio taj problem
ako ne upali adaptive, probaj

Bah, na web appu su delili besplatne paketiće na dnevnom nivou, a danas nisam dobio. :S

Koji bežični džojped preporučujete? Posle mnogo patnje sa podešavanjem kontrola za Jetion želeo bih da pazarim neki koji je podržan out of box.

Logitech f710, ili još bolje, xbox sa pc adapterom.

Imam Lgitech F710 i prezadovoljan sam istim,baterija traje oko 120-130 sati...pozdrav.

Hvala puno! Još samo jedno pitanje, kakva je razlika u odnosu na Logitech® Cordless Rumblepad™ 2?

ja koristim xbox sa pc wireless adapterom i nemam apsolutno nijednu zamerku.

Igrao sam pre 2 dana posle nekih 2 meseca, naravno tada prestao zbog ****nih retarda koji igraju, i naravno, retard me dočekao odmah. Mislim ne kontam tu igru. Igram protiv Juve, za plasman u treću diviziju, Seasons. Lik mi da gol tako što Vučinić skoči i izbije, bukvlano izbije mom golmanu loptu iz ruku, ****ni Čech... Ok, pođem sa centra, napravim napad, ništa, lik uzme loptu i počne da se dobacuje sa golmanom i u poslednjoj liniji :O. Mislim *** šta k k!?!?! Zašto ljudi tako igraju! Naravno uzeo loptu i stisnuo ga, ali jednostavo kada neće onda neće, takva utakmica i raspoloženje igrača. Onda on zgrabi loptu i do kraja poluvremena se dobacuje! Ma šta god uradio jednostavno ne mogu da mu oduzmem loptu. To tako mrzim! A ima previše igrača ali PREVIŠE koji to rade. Celo drugo poluvreme je držao loptu, onda mi šalje poruku "Go back to 10th" Mislim ****te.... Prso sam skroz.

Druga *****na stvar, 5 utakmica za redom, dam gol u prvih 5 min, lik jednostavno izađe. Jednom mi se samo desilo da lik nije izašao kada sam poveo u prvih 5 minuta. Samo jednom mi se tako isto desilo da lik nije izašao ako vodim više od 2 gola razlike. Čim dam drugi gol, ili napadam i za treći, likovi izlaze, nema veze da li je 40min, 60 ili 70ti...

To sto izlaze na 2-3 nula me ne pogadja previse, ali kad izadju u prvih 5 min jer su primili gol od toga ludim, nikako ne mogu shvatim da EA to ne resava.
Naravno i dodavanje sa zadnjom linijom kad povede je takodje iritantno, opet je problem do EA koji nije ostavio opciju ultra presing pa da komplet tvoj tim predje na protivnicku polovinu i stisne ga...

A sto me nerviraju nepostojeci penali... tu bi morali da nameste da ne moze da bude penal ako nije bilo klizeceg starta jer ovako je uzasno za kakve gluposti sudija svira penale.

Igrao sam sa drugom pre nego što sam odigrao 2 sezone online tada, napada sa desne strane, ulazi u kazneni i centrira onako iz okreta, igrač mu pada dok moj odbrambeni stoji, ono stoji, nisam ni kliknuo uklizavanje niti šut da mu oduzmem loptu, sudija svira penal, ja sam vrištao od smejanja, a i on je :D. Isto tako lik u seasons, ulazi u kazneni i isto iz poluokreta centrira i pada pored mog igrača, sudija svira penal :s

To su samo 2 situacije od jedno bezbroj koje su mi se desile, da ne pričam kada vršim presing sa napadačem, njegov odbrambeni igrač samo prolazi pored mene, ja uzmem loptu, ono samo uzmem, bez ijednog tastera, sudija svira faul :s... Ne znam da li može neko da igra legacy defending dok ja igram tactical, ali jedan lik mi je udarao takav presing da ni jednu loptu nisam mogao da uzmem niti da prođem 5m a da mi on ne oduzme na bilo koji način, nema veze da li igra sa nekim telesno slabijim igračem od mog ili ne.

Ipak, to dodavanje je ultra iritantno, osećam kako mi se diže pritisak i kako glava hoće da mi explodira u tim trenucima. Isto tako, ima dosta nelogičnih golova, šutevi iz kolena kada lopta leti savšreno. Par igrača koji igraju sa Liverpool-om to konstantno rade, samo šutnu iako ispred njega ima 3 mojih odbrambenih igrača i lopta leti direkt između stative i prečke. Nije plasirana, niti ništa samo eto, pogađaju nonostop ma šta god ja da uradim.

Nije mi krivo kada neko zna da igra i pobedi me, šta više, drago mi je kada igram takve utakmice jer su uzbudljive, isto tako nije mi krivo ako ja pravim napade i moji retardirani igrači promašuju dok on iskorišćava svoje prilike, jednostavno dođe takva utakmica, samo mi je užasno krivo kada igraju kao što sam napomenuo, nije fer, nije humano, jednostavno treba izbaciti takve igrače..

Poslednja izmena:
Ne znam da li može neko da igra legacy defending dok ja igram tactical, ali jedan lik mi je udarao takav presing da ni jednu loptu nisam mogao da uzmem niti da prođem 5m a da mi on ne oduzme na bilo koji način, nema veze da li igra sa nekim telesno slabijim igračem od mog ili ne.

Hehe, i ja sam se ovo vise puta zapitao. I ma sta da radis, kako god da skreces, menjas pravac, njegov igrac ide pravo na loptu, neverovatno i iritantno.

Zbog toga više preferiram da igram sa nekim koga znam. Mada igrao sam sa jednim likom koga indirektno znam, lik napada samo sa desne strane i to sa jednim igračem, onako mulja po lopti, bez igre bez ičega, nervira i penje se na onu stvar. Ali sa ortacima je skroz ok, niko nije ***** niti igra tako, i naravno, uvek je zabavno i kada izgubiš i kada pobediš.

Tactical defending je lakši nego legacy kada se navikneš i mene ljudina redovno napadaju da igram na legacy, iako to naravno nije slučaj :)

Nazad
Vrh Dno