Ja te dodao na Originu a ti ne odgovaras. Ajd prihvati pa da isprobamo tog Ceha
P.S. moj nick je CikaBora
Skoro svaku odigram iz prve, sad sam naleteo na lika koji je imao užasan tim, i odma je izašao, pretpostavljam da je to. Ali to je jedan slučaj, a svaki dan odigram 5-6 utakmica.FUT ionako nema smisla igrati od kada se rasprostranio ovaj hack da prevare igru da su pobedili meč pre nego što on i počne. Treba 15 minuta dok te ne spoji sa nekim ko u stvari hoće da igra...
Do juče sam bio u prvoj, danas sam bio u drugoj i vratio se goreJel si u prvoj diviziji? pošto se ti likovi nalaze tamo, u poslednja dva-tri dana uspeo sam da odigram 5-6 utakmica, a izašlo mi je preko njih 50. A na rang listama sve više timova sa po par hiljada pobeda i bez poraza....
idi u nvidia control panel i tamo nadji fifu i samo preko drajvera ukljuci adaptive vertical syncimam original ovu igru, I da pre neki dan sve na full podresavanjima sa vsync, u rezoluciji 1920X1080, je radilo idealno.
Medjutim, nakon instalacije novih drivera (310.64) , kada sam usao u ultimate mode, igra sa vsyncom, zestoko "stuca"...Nakon toga, I van ultimate mode, igra "stuca"...tek kad iskljucim vsync, bude manje vise ok. Sobzirom da imam poprilicno jak kompjuter, prosto mi je neverovatno da su ovako lose performance sa vsync sa svim podesavanjima na high...
Molim savet.
idi u nvidia control panel i tamo nadji fifu i samo preko drajvera ukljuci adaptive vertical sync
meni je afterburner sredio taj problem
ako ne upali adaptive, probaj
Ne znam da li može neko da igra legacy defending dok ja igram tactical, ali jedan lik mi je udarao takav presing da ni jednu loptu nisam mogao da uzmem niti da prođem 5m a da mi on ne oduzme na bilo koji način, nema veze da li igra sa nekim telesno slabijim igračem od mog ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari