Šta je novo?

FIFA 13

Ti si ovde igrao sam protiv sebe?! :d

***, sto se nisi usetao u gol... :p

Da li ste nekada stekli utisak,da jednostavno neku utakmicu,kao da morate da izgubite?
Npr.,stvarate sanse,ali je skoro nemoguce dati gol.
tu naravno ne mislim na protivnike,koji su dosta slabiji od vas,gde svakako pobedjujete.
Govorim o utakmicama gde pljuste sanse,ali lopta ne ulazi..
Sada sam igrao FUT,rezultat je bio 2:2,stvaram sanse,ali jednostavno lopta nece u gol.
Ovo je moja sansa pred kraj na 2:2. http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137757154.
Posle toga,naravno,protivnik da je gol i gubim sa 3:2.
Ovakve stvari se precesto dogadjaju.

Bezbroj puta mi se desavalo to u 12-ici.

Da li ste nekada stekli utisak,da jednostavno neku utakmicu,kao da morate da izgubite?
tu naravno ne mislim na protivnike,koji su dosta slabiji od vas,gde svakako pobedjujete.
Sada sam igrao FUT,rezultat je bio 2:2,stvaram sanse,ali jednostavno lopta nece u gol.
Ovo je moja sansa pred kraj na 2:2. http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137757154.
O, da, mnogo puta. Kapiram da je to sto ne znam da dam gol jos uvek :) Ali sam bar naucio koliko-toliko da se branim, pre nisam supevao da dobijem ako ne dam bar 3 gola.

Konačno malo sreće za mene. Osvojena prva divizija sa mojim prosečnim nemačkim timom i to posle starta od 1-2-1 i onda sve pobede do kraja, kao šlag na tortu za osvajanje sam dobio premium pack u kome sam izvukao Nasrija, prvi put posle tri godine igranja FUT-a da mi je ispao neki dobar igrač u nekom pack-u :D

Ljudi imam problem danas sam pazario fifu medjutim kad hocu da odem na bilo koji onlne mod izbaci mi "to continue, please ensure that you are connect to origin" i vrati me nazad....

Origin ti je offline batice.

Resio sam problem time sto sam reinstalirao origin,sad radi ko sat :type:

Dodajte me: bender_srb

Poslednja izmena:
Jel su i vama sve utkmice na UT sa 5+ golova? Ne mogu da primim ispod 2, a skoro uvek bar toliko dam. Nema uopste dosadnih 1-0 ili 0-0 utakmica.

Aha uglavnom ima dosta golova zahvaljujuci sjajnom tactical defending-u :D
Evo sad sam na aukicji za Leandra Damiao-a i lupio sam 1500 nzm dal sam dao previse. Malo pre uzeo Gansa za 2000 vidim da dosta vise traze za njega.

Poslednja izmena:
Kako trosite coin? Jel kupujete packove ili kupujute igrace? U zadnjih par packova koje sam otvorio nisam dobio ama bas nista vredno, pitam se ima li smisla uopste kupovati

Da, toliko puta sam se iznervirao u FIFA 12 zbog toga... Cak je jednom i gamepad leteo u zid... Na svu srecu kvalitetan je (zid) pa nije bilo trajnog ostecenja :D

Kako trosite coin? Jel kupujete packove ili kupujute igrace? U zadnjih par packova koje sam otvorio nisam dobio ama bas nista vredno, pitam se ima li smisla uopste kupovati

Nema nikakvog smisla. Kupuj igrace.

Poslednja izmena:
Ma kupuj igrace kakvi packovi to otvaram samo kad dobijem kupio sam bio jedan gold onaj od 7500 i dobio bio nekog brazilca RB i prodao ga za 3200 ovo ostalo nisam mogo ni 1000 da izvucem. Tako da je kupovanje pack-ova po meni bacanje para.
HAHA! tek sam sad video, sinoc sam kupio Damia-a za nekih 2000 i odigarao danas nekoliko tekmi i reko daj da pogledam koliko mu tekmi ostalo na contract-u kad pogledam jos 65 tekmi nisam mogo da verujem. :D

Poslednja izmena:
Kad kupujete igrace gledajte koje su im formacije, pozicije, koliko jos ugovora imaju! I kupujte same igrace, prevelika je kocka za paketima.

Ja za sada igram one offline divizije dok ne napravim dobru ekipicu. Krenuo sam prvo sa brazilcima jer mogu da pariraju i odlicnim ekipama. Napred Daimao, koji je odlican! Iza na CF Sobis, na CAM imam Lucas Moura i Wellington Nem. Obojica imaju oko 91-92 Speed! :D
Iza njih Seedorf i Deco. Pozadi Fabio na LB, Andre Dias i Lucio na CB i planiram da stavim Rafael-a na RB. A golman ce verovatno biti Diego Alves ili Julio Cesar.

Na Lucas sam dao 10k i to je odlicno s obzirom da ima 96 ugovora, Lucio me je izasao oko 5k. Planiram da kupim Wellington-a ST iz Spartak iz Moskve, kao i stopera Dede-a koji je oko 10k. :)
Svidja mi se sto su ubacili mogucnost da se igra po divizijama i da se tu dobijaju coins-i! :D

Za Wellington deru i ja cu za njega da skupljam pare ali mi trenutno nije potreban. Inace trenutna ekipa nije sve savrseno ali sastavljam polako.
1-6.jpg

Offline sezona je odlican nacin za skupljanje coin-a ali mi nije tako zanimljivo, vise volim online. Primetio sam da se ujutro dosta jeftino mogu kupiti igraci. Malo sam cackao web aplikaciju i kupio par igraca za koju hiljadu jeftinije nego inace i sad kad sam se ulogovao vidim da sam zaradio 4k bez da sam odigrao partiju. Pobegao mi je Sessegnon iz Sunderlanda za 6900 buy now a on retko kad ide ispod 8k.

Dodajte me pa da odigramo koju. Nickname je CikaBora

Nemojte otvarati packove to je bacanje kredita. Sad ovo što me je posrećilo sa Nasrijem u nagradnom paketiću je prvi put da je nešto ispalo iz packa, a prošlih godina sam otvorio brdo packova, a da ne dobijem ništa. Sve kupujte preko trade-a. Btw za Nasrija sam zaradio 50k kredita :D

Inače par saveta. Gledajte da kupujete one šljašteće gold contract-e kada se mogu naći za buy now za 750 ili manje kredita, kada je to slučaj štekajte ih za kasnije. To se dešava kada u store-u puste one velike premium packove, uglavnom početkom radne nedelje. A sa druge strane vikendom uglavnom puste premium packove koji sadrže samo igrače i tada nastane nestašica contract-a i njihova cena ode znad 1k.

Drugi savet bi bio da nakupujete klubu trenere koji daju contract bonuse. To su oni treneri što sijaju, bronzani što sijaju daju +1% contract, srebrni +2%, zlatni 3%. Maksimalan bonus koji jedan klub može da ima je 50% (tako da ako nekom igraču date karticu sa 28 kontrakata, on dobije 42), pa polako krenite da ih skupljate ako naletite na nekog jeftinijeg. Ovo jeste dosta skupa investicija, ali će se vremenom isplatiti i neće biti tolike panike oko isticanaj contracta.

I treći savet je da koristite ovaj sajt: http://www.ultimatedb.nl/. Tu možete da pratiti po kojim cenama se igrači prodaju, čisto da ne preplatite nekog igrača.

I poslednji savet je da gledate da kupujete što brže štopere i bekove. Jer u FUT uglavnom svi kupuju brže napadače, a njih treba nekada i sustići :D

Akinfeev sa 94 contracts za 8000 :) Nije lose.

Nisam znao na taj sajt, dosta je bolje odrađen. doduše i na ultimatedb bi trebalo da možeš naći sve igrače kada ideš na player database opciju. Ali onda informacije nisu tako detaljne, ne može se pratiti kako se kreće cena tokom poslednje dve nedelje za pojedinog igrača.

Poslednja izmena:
Imate i http://www.futhead.com/, gde mozete da sastavljate svoj squad da vidite kakav ce im biti chemistry, koju formaciju najbolje da koristite, itd.

Meni je puno pomoglo a da ne moram da se cimam oko svoje ekipe da podesavam, vec tu napravim idealnu kombinaciju. :)

Dede je barem po ocenama odlican, ide za oko 10k. Pace mu je 81, defending i heading isto tako nesto preko 80. I ne znam kakva je situacija ove godine ali u proslom UT 12, David Luiz je bio neprikosnoven! Zbog velike ocene za aggression, odlican je u odbrani a pritom je i medju brzima sa oko 78.

EDIT: Kada kupujete igrace, gledajte da to radite preko nedelje, mada to uopsteno vazi za sve kada se radi o kupovini. Jer vikendom uvek skacu cene zbog veceg broja ljudi koji igraju i kupuju.

Poslednja izmena:
I ne znam kakva je situacija ove godine ali u proslom UT 12, David Luiz je bio neprikosnoven! Zbog velike ocene za aggression, odlican je u odbrani a pritom je i medju brzima sa oko 78.
Imam Luiza i nisam odusevljen. Kupio sam Koscielny-a, rotiracu njih dvojicu i Dawson-a pa videti sta mi najvise odgovara.

Pa dobro, vidim da je i dalje na ceni... mora da se izdvoji minimum 7-8k za njega, zato i pitam kakav je. Mada se cene igraca sigurno razlikuju u zavisnosti od platforme, posto ja igram na PS3.

Jao kako smara ova kupovina ugovora,odakle mi para i za to...:S:

Cek,a koja je razlika izmedju onih gold igraca sto sijaju,i ovih obicnih?

Gold koji sijaju su RARE...

Kupuj ugovore preko nedelje + uvek kada trazis kucaj prvo sa Buy Now Maximum Price, tu se uvek nadje neki koji zaluta pa mozes da dobijes jeftino. Npr one obicne gold ugovore mozes naci za 300-350, a one sto sijaju mozes naci za 500-600!
Ali u svakom slucaju, kada kupujes nekog igraca gledaj uvek da kupis nekog koji ima dosta ugovora iako postoji mala razlika u ceni. Eto ja npr nasao Lucas Moura, kome se cena krece oko 10-12k i trazim ja tako po ugovorima i naletim ti na jednog za 96 ugovora a na Buy Now za 10.000! Nisam se puno razmisljao, tako da sam sada miran neko vreme. :D

***, treba biti te srece! :D

Da se ja pitam, ja bih ga prodao! ;)

Nazad
Vrh Dno