Šta je novo?

FIFA 13

Ok to je tvoje mišljenje. Čemu podsmevanje? Koliko godinica imaš? Kažem da igru, čini mi se, nisu završili kako bi trebalo. Izgleda kao nedovršen produkt razumeš? Za 35$ mora to mnogo boljeeee.

Ma vidis da su dali ljudima taj Ultimate team da se zanimaju i pisu ko koliko ima kesica golda ;) a to sto ova FIFA ima minijaturne novine i sto je poprilicno ista u odnosu na 12. je nevazno

Jel igra neko Seasons? Ja odigrao desetak meceva i sve utakmice protiv Reala...

ja odigrao 23 utakmice, 16 protiv barse, 5 protiv bajerna i 2 protiv sitija.

Veceras sam konacno poceo da igram, prethodnih dana sam imao problema sa pucanjem....
Sve u svemu, veoma mi se svidja, zadovoljan sam. Takodje konacno moze da upamti podesavanje tima za online :)

Ma vidis da su dali ljudima taj Ultimate team da se zanimaju i pisu ko koliko ima kesica golda ;) a to sto ova FIFA ima minijaturne novine i sto je poprilicno ista u odnosu na 12. je nevazno
Kupi pa govori dosta je toga uradjeno u UT, imas svakodnevne stats update-ove za igrace dosta unapredjen carrier mode bolja fizika itd... da ne pocinjem a za razliku od konkurenta bar nije sve vece i vece ****** svake godine a da ima i seasons mode.

Veceras sam konacno poceo da igram, prethodnih dana sam imao problema sa pucanjem....
Sve u svemu, veoma mi se svidja, zadovoljan sam. Takodje konacno moze da upamti podesavanje tima za online :)
Aooo, konacnooooo :banana:

Napredak u odnosu na 12-ticu:
Grafika, emocije i pokretljivost(realnost) igrača, uklizavanje malo poboljšano, goša je kao terminator. To je to otprilike.
Ono što mi se ne svidja:
Brzina, šutevi, teška realizacija protiv bilo kog tima, gubljenje igrača tokom duge lopte, nepostojeći penali i faulovi, isti driblinzi, lag online gde nekad reaguje posle sekund ili 2.
Ma kakav ultimate i ostalo to me nimalo ne zanima samo online seasons ili team play.

Posle vecerasnjih partija sasvim sam siguran da je ovo najgora fifa do sada. Upropastili su igru kompletno. Ovo je toliko izbagovano da ne moze vise. Penali, igranje rukom, faulovi nepostojeci, igraci ispadaju kao najvece banane. Duge lopte igraci uopste ne idu na loptu ovo je smejurija. Najgluplja igra ikada napravljena. Zali boze para datih. Developeri EA=Shitina i to zesca.

Grafika, emocije i pokretljivost(realnost) igrača, uklizavanje malo poboljšano, goša je kao terminator. To je to otprilike.
Ono što mi se ne svidja:
Brzina, šutevi, teška realizacija protiv bilo kog tima, gubljenje igrača tokom duge lopte, nepostojeći penali i faulovi, isti driblinzi, lag online gde nekad reaguje posle sekund ili 2.
Ma kakav ultimate i ostalo to me nimalo ne zanima samo online seasons ili team play.

Na lag si se žalio i prošle godine, a treba da shvatiš da je najveći problem to što igraš iz Kanade, a tu jednostavno verovatno nema dovoljno igrača u blizini da te spaja sa njima, pa te spaja sa ljudima sa većih udaljenosti i eto laga. Ovde kod "nas", uglavnom nema laga, desi se jednom u 20 mečeva da te spoji sa nekim van Evrope, pa da se oseti da nešto nije u redu. :)

Što se tiče dugih lopti, ja nisam imao takvih problema, jedino se par puta desilo da igrač pogrešno proceni visinu lopte i pokuša da je udari glavom, ali to je uglavnom zbog moje greške jer stisnem dodavanje/šut pre vremena...

ja odigrao 23 utakmice, 16 protiv barse, 5 protiv bajerna i 2 protiv sitija.

To je zbog toga što te spaja sa ljudima čiji tim ima isti broj zvezdica kao i tvoj tim. A pošto nema baš preterano puno timova sa pet zvezdica uglavnom igraš protiv istih ekipa. To je jadan od razloga zašto lično više volim UT, jer je tamo svaka utakmica drugačija :)

Imam verziju kupljenu preko Origin-a.
Da li zna ko kako da ubacim dodatne jezike komentatora?

nisam provalio jos,je li firts touch automatski ili na right stick,i kako radim complete dribblinh

Ma Ramo nije kao ping lag nego je nekako sve sporo nemam pojma. Iznervirao sam se u pm. Pa ima *** i ovde ljudi koji su kupili fifu ne samo evropa. Ne znam, nervira me sve do bola:)

Ljudi kakva je FIFA13 po pitanju otvaranja portova u odnosu na 12? S 12 nisam imao nikakvih problema a imam ***** od rutera (Pirelly 225g) na koji ne mogu da se otvaraju portovi bez muke.

Nisam nista otvarao, sve je ok kod mene.

Thierry Henry polako period tranzicije izmedju dve verzije je obicno tezak i ume da iznervira. Dovoljne su male promene u igri da bi se tebi cinile kao da je sasvim druga igra.

Ovo je istina za one koji su duže igrali prethodni serijal, ja još ne mogu da se naviknem na neke stvari i to me definitivno koči :)

Posle vecerasnjih partija sasvim sam siguran da je ovo najgora fifa do sada. Upropastili su igru kompletno. Ovo je toliko izbagovano da ne moze vise. Penali, igranje rukom, faulovi nepostojeci, igraci ispadaju kao najvece banane. Duge lopte igraci uopste ne idu na loptu ovo je smejurija. Najgluplja igra ikada napravljena. Zali boze para datih. Developeri EA=Shitina i to zesca.

Aj prodaš meni igru? Kolko para tražiš?

Ne prodajem je a i kako da ti naplatim? Van Srbije sam. Nije problem u 35$ nego u igri od koje sam previše očekivao.

Ono što mi se ne svidja:
Mozes da podesis u podesavanjima kod Air Balls da bude Manual ili Assisted... pa isprobaj.

Kod mene radi sve SAVRSENO ja ne znam o kakvim bagovima pricate :) Ako ko ima problema s trzanjem neka zakljuca u settings fps na 60. Sto se tice same igre moram da primijetim da se lakse osvaja prostor i kao jedini minus za sada bih naveo sto sudije tolerisu ostriju igru.

Da li ste nekada stekli utisak,da jednostavno neku utakmicu,kao da morate da izgubite?
Npr.,stvarate sanse,ali je skoro nemoguce dati gol.
tu naravno ne mislim na protivnike,koji su dosta slabiji od vas,gde svakako pobedjujete.
Govorim o utakmicama gde pljuste sanse,ali lopta ne ulazi..
Sada sam igrao FUT,rezultat je bio 2:2,stvaram sanse,ali jednostavno lopta nece u gol.
Ovo je moja sansa pred kraj na 2:2. http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137757154.
Posle toga,naravno,protivnik da je gol i gubim sa 3:2.
Ovakve stvari se precesto dogadjaju.

Nazad
Vrh Dno