Šta je novo?

FIFA 12

Ni meni nije jasno šta vlada vidi u wc, ali neka mu :D

Ne, ne, igra je po meni odlična, ali je grafika sačuvaj Bože...

da si ikada gledao uživo utakmicu i video kako izgleda kada protivnik da gol gostujućem terenu video bi da nema neke ludačke "atmosfere" osim ako nije neki derbi u pitanju.

Haha, svake godine isti postovi :) Ne pricam o TOME :) Pricam o celokupnom dogadjaju kad igrac sutira, lopta putuje, i ulazi u gol. Krajnji rezultat te tri stvari je totalno neubedljiv..

Haha, svake godine isti postovi :) Ne pricam o TOME :) Pricam o celokupnom dogadjaju kad igrac sutira, lopta putuje, i ulazi u gol. Krajnji rezultat te tri stvari je totalno neubedljiv..

Klasika ... nista akcija, nista dodavanja, samo predator kick i mreza koja se trese :).

Pa ono, to je krajnji cilj tog sporta, na semaforu pise broj golova a ne pasova.. ;) Sigurno neces skociti iz stolice kad odradis dobar pas vec kad das gol.. :) i taj aspekt mora biti dobro uradjen. Mada nemoj ni o pasovima molim te, na default podesavanjima u Fifi (na kom verovatno vecina igra), ja ne znam sta je ono.. 'highly assisted'? :)

Sve mislim da cu da skocim iz stolice kada se desi da se, iako je protivnik provalio sta zelim da uradim, lopta od njegovog igraca kao od drveta odbije do mog, koji zapuca golcinu sa 30 metara.
Za tebe treba napraviti mod poput takmicenja u trojkama - svako dobije po 5 lopti sa 25, po 5 sa 30 metara i pobedjuje onaj koji je dao vise golova.

Pa ono, to je krajnji cilj tog sporta, na semaforu pise broj golova a ne pasova.. Sigurno neces skociti iz stolice kad odradis dobar pas vec kad das gol..

U igri u kojoj je do skora kocka+x bila vrhunac driblinga naravno da ćeš skakati iz stolice samo kad daš gol - skroz razumem zašto te jedino Shaolin Soccer efekti zanimaju ;)

Jesi znao da u PES 2011 ima šifra za kame-hame talas iza lopte kad šutneš van 16m? :d

A za grafiku... pa WC ima superiorniju grafiku u odnosu na godišnju verziju FIFE, ne superiorniju u odnosu na PES.

Poslednja izmena:
Jel vidite na kraju o cemu vi pisete.. :) sve se svodi na 'bagove' u pes-u i losu koliziju, dve stvari koje apsolutno ne osporavam da su uzas. I to je razlog sto se igra Fifa? :) Da znas da si 'ti' zasluzan za svaki go a ne neki bag? Voleo bi i ja da su mi takvi prioriteti pa da zanemarim sve ostale, bitnije stvari :)

Razlog zašto se FIFA igra a ne PES je što je gameplay napredniji i usput me igra ne laže a šabloni su svedeni na minimum. I da - zato što u sebi ima sve one zdrave osnove starog PESa.

Ne, najbolje da zbog grafike i blagog "lebdenja" na terenu koje samo ti koji si igru igrao 15 minuta vidiš neću igrati fudbal koji je po svim aspektima napredniji od konkurencije :)

Ja ne znam, koliko to treba faktora igra da ima boljih da bi se igralo jedno naspram drugog?

Poslednja izmena:
sve se svodi na 'bagove' u pes-u i losu koliziju, dve stvari koje apsolutno ne osporavam da su uzas. I to je razlog sto se igra Fifa? :) Da znas da si 'ti' zasluzan za svaki go a ne neki bag? Voleo bi i ja da su mi takvi prioriteti pa da zanemarim sve ostale, bitnije stvari :)

To je meni veoma bitno. Mnogo bitnije od mrezica i slicnih gluposti koje moderi mogu da srede bez ikakvih problema.
Razlog zbog kojeg ja igram Fifu je svima koji su zaista igrali igru ocigledan - ono sto se vidi na terenu lici na fudbal.
Kretanje igraca i u odbrani i u napadu je za klasu bolje nego u PES-u.

Ali ok, nekima je sustina fudbala trcanje uz aut liniju ili napucavanje sa 30 metara.

I meni je bitno naravno, i po*izdim kad primim go tako sto se odbije od odbrambenog kao od banderu, i tacno na nogu napadacu.. Kolizija ili gde se to vec kategorise, je ocajna.. to nikad nisam osporavao. Ali opet ne moze ni 100% matematicki da bude, i operisano od bilo kakvih emocija.. sto je upravo utisak koji odaje Fifa.

Nista ti ne brini, ima takvih situacija i u Fifi, samo sto nisu toliko ceste ;).

Naravno da ima - drugar tako izgubio na turniru - ide lopta ka golmanu, on drži trougao da je pokupi i golman prokliza pored lopte i protivnik prodje pored i ušeta se u gol za pobedu - pošto mogu da kažem da poznajem kako igra "diše" ni dan danas mi nije jasno zašto i kako se to desilo :)

Poslednja izmena:
Nisam igrao novi PES, ali jesam 2010... I secam se da smo igrali na GVOSHu ligu jedno vreme, i ubi ti mene ako sam odrigao 2 utakmice i to punih 90min bez laga i bagova!
U 2010-11 da jedna fudbalska igra ima katastrofalan online je prosto po meni nezamislivo, pogotovo ako se pogleda na to da danas sve manje vremena imamo za igranje. Jednostavno bih da sednem odigram 2-3 utakmice sa prijateljima/likovima sa foruma a da se ne nerviram! Pogotovo ako vidim po nacinu igre da sam bolji i da mogu da pobedim... I onda se desi da primim gol zato sto moj igrac nije skocio tj jeste skocio ali sa 5 sekundi zakasnjenja i sl.

A FIFU sam igrao ove godine isto na GVOSHu i mozda sam igrao 2-3 utakmice gde je bilo manjih problema. Znaci bilo je ponekog laga ali nije znatno uticalo na samu igru!

Morace PES da napravi cudo da bih se vratio opet u njihov tabor! Pogotovo ako online ne bude bolji onda nema tu sta da se prica...
Pored toga PES ima samo licencu za LS, LE i KL...za FIFU da ne pricam!

A sad ako Boris spomene Option File, onda mu nema spasa! :D

A sto da ga ne spomenem :) za 15-20 dana imas sve timove.. a za online se slazem :)

A sto da ga ne spomenem :) za 15-20 dana imas sve timove.. a za online se slazem :)

Slazem se i ja sto se tice tih 15-20 dana... Ali sta ako pobrljavi nesto, koliko se secam nije mi bas sve bilo kako treba! Ali zato brisanje svega toga je mucenje...sve pojedinacno! Barem ja nisam mogao drugacije...

Koliko se secam, bese dobih ja tebe sa tvojim Atletikom? :D

Ne secam se da smo igrali nas dvojica? :)

Ajde što si ga ti dobio nego što sam ga i ja dobijao kad sam prvi put uzeo PES u ruke i to njegovim oružjem - bagovitim golmanima :p

Ti da ćutiš, toliko si imao sreće protiv mene u ona dva meča u gvoshu, da je strašno, sećam se da zamalo nisam odvalio ds3 :D

E, ako je neko za casual-van-turnirsko igranje FIFE 11, javite se...

Misliš moju FIFU? :)

Kad smo već kod toga, ako nekome treba FIFA11, neka se javi :)

Borisu bih čak i poklonio.. NOT :d

Podseti me... :D

Ja sam svoju FIFU prodao... Dok sam jos mogao da dobijem koji dinar za nju! :)

Toliko je dobra i zarazna da si morao da je se otarasis.. ono zbog sebe, da imas vise slobodnog vremena? :d

E nabijam postove ovde, neko ce misliti da se zbog dobrote igre prica razvezla :d

Poslednja izmena:
Toliko je dobra i zarazna da si morao da je se otarasis.. ono zbog sebe, da imas vise slobodnog vremena? :d

E nabijam postove ovde, neko ce misliti da se zbog dobrote igre prica razvezla :d

Prodao sam je zbog toga sto imam gomilu igara koje nisam ni probao bas zbog toga sto sam zadnjih par meseci samo FIFU i igrao...

A i fudbalska sezona se zavrsava, verovanto cu manje igrati preko leta. :)

Tebi stvarno nema pomoci, ti i dalje igras PES! :p :d

Toliko je dobra i zarazna da si morao da je se otarasis.. ono zbog sebe, da imas vise slobodnog vremena?

Prodao sam i Sony ako te zanima - previše mi je buran period bio početkom ove godine pa me je igranje igrica u globalu prošlo... za sada ;)

Ja sam više skoncetrisan na Ultimate Team, ali može i prijateljska kad kod sam online. PSN mi je rAMA_uk

Aj da i ja dam svoje vidjenje ove dve igre:

Prvo sam igrao PES 10, i to sam igrao kao bolesnik. Znao sam i 3-4 sata dnevno da igram kupove (Liga Sampiona, World Cup, itd...) i strasno me nervira kad vidim da sam 35 puta bolji od CPU igraca, ali mi igra jednostavno ne dozvoljava da dam gol... Znaci, igra je prokleto namestena da mi je to neverovatno. Ali, sta sam mogao kad je bila bolja od svake FIFA igre do tada?! Dobra grafika, fluidan gameplay, zanimljivo cak i za gledanje. Ali, to "namestanje" nisam mogao da podnesem. Ajde sto je to protiv CPU igraca, mogu i da razumem, ali...

Sto je najgore, kad igram 1 na 1 offline, sa drustvom, tek tada pocne nerviranje. Igram savrseno, razbijam protivnika, prolazim kuda god hocu, ali lopta u gol ne moze. Opet mi igra ne dozvoljavam da uradim sta sam naumio. Jednostavno, uglavnom igramo Real-Barsa, jednu utakmicu ja dobijem 5-0, drugu izgubim od istog protivnika 6-0. Gde je tu realnost? Decko nema pojma, cela igra mu se zasniva na "dodaj Ronaldu, pa sta bude- bice", ali ne mozes mu nista, jer ti igra ne dozvoljava pobedu!

A onda sam zaigrao FIFA 11. I jos je igram. Igra je stvarno OK, nije savrsena, ali je "postena". Mogu da odigram kako zelim, pa ako sam bolji- pobedicu, ako nisam, izgubicu. Dueli su neverovatno realni (u odnosu na PES), animacija dobra, grafika mora biti bolja, ali to nije nista sto ne moze da se popravi. Svidja mi se i to sto igraci mnogo bolje sutiraju jacom nogom, i to je evidentno, dok u PES Mesi daje gol desnom sa 25 metara kao od sale. Nije to neka zamerka, ali ajde i to da spomenem.

Sve u svemu, za sada igram FIFA, sve dok se Konami ne opameti, i ne napravi bolju igru, mene PES nece videti...

Verovatno ce i komentatori biti promenjeni, zbog skandala koji je doziveo Andy Gray :).

Trazim na netu sta je uradio, ocekujuci neke orgije :D, kad ono "Zene ne znaju sta je ofsajd". :zgran: Kud ide ovaj svet. :trust:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno