da si ikada gledao uživo utakmicu i video kako izgleda kada protivnik da gol gostujućem terenu video bi da nema neke ludačke "atmosfere" osim ako nije neki derbi u pitanju.
Haha, svake godine isti postoviNe pricam o TOME
Pricam o celokupnom dogadjaju kad igrac sutira, lopta putuje, i ulazi u gol. Krajnji rezultat te tri stvari je totalno neubedljiv..
Pa ono, to je krajnji cilj tog sporta, na semaforu pise broj golova a ne pasova.. Sigurno neces skociti iz stolice kad odradis dobar pas vec kad das gol..
sve se svodi na 'bagove' u pes-u i losu koliziju, dve stvari koje apsolutno ne osporavam da su uzas. I to je razlog sto se igra Fifa?Da znas da si 'ti' zasluzan za svaki go a ne neki bag? Voleo bi i ja da su mi takvi prioriteti pa da zanemarim sve ostale, bitnije stvari
![]()
A sto da ga ne spomenemza 15-20 dana imas sve timove.. a za online se slazem
![]()
Ne secam se da smo igrali nas dvojica?![]()
Ti da ćutiš, toliko si imao sreće protiv mene u ona dva meča u gvoshu, da je strašno, sećam se da zamalo nisam odvalio ds3![]()
Podseti me...
Ja sam svoju FIFU prodao... Dok sam jos mogao da dobijem koji dinar za nju!![]()
Toliko je dobra i zarazna da si morao da je se otarasis.. ono zbog sebe, da imas vise slobodnog vremena? :d
E nabijam postove ovde, neko ce misliti da se zbog dobrote igre prica razvezla :d
Toliko je dobra i zarazna da si morao da je se otarasis.. ono zbog sebe, da imas vise slobodnog vremena?
Ja sam više skoncetrisan na Ultimate Team, ali može i prijateljska kad kod sam online. PSN mi je rAMA_uk
Verovatno ce i komentatori biti promenjeni, zbog skandala koji je doziveo Andy Gray.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari