Šta je novo?

FIFA 11

Pa igrajte 4na4, ubaciš dva USB huba sa po 4 ulaza, nabodeš gamepadove i eto fešte :)

pa neka kupe drugari, običan USB kontroler završava priču - jes da će biti malo zayebano oko kablova, ali bože moj :)

Demo izlazi 3 septembra, a klubovi koji će biti u demo-u su sledeći:

Barcelona, Arsenal, Inter, Bayern Leverkusen, Lyon, NY Red Bulls

Info je sa Facebook-a

EA SPORTS FIFA 11 - Facebook

Edit:
Tek sam sad video da to nije zvanična EA FIFA 11 FB stranica, mada predpostavljam da će ovi klubovi biti u FIFA 11 demo-u.

Poslednja izmena:
Koliko je ovo samo ruznije od poslednjeg PESa :(.

"We are 11"? Imaju li obraza imalo? :)

I WE i eleven ccc

Kao da sutiraju onu loptu iz Fife 10. Uzas!

A šta se to ovde toliko vidi vezano za gameplay? :)

Pa ne vidi se nista, ali cemu ovako odvratno predstavljanje igre. Aj da je barem grafika na nesto licila.

Znam da nece biti takva, ali ovi su moroni koji su pravili ovo. Ja mislim da je Fifa 09 za sada imala najbolji intro, onaj kad se njih dosta dribla po terenu.

Jel vam se cini igraci po malo ne normalno vode loptu, stalno sa minimalnim forom kao da stalno krecu u druibling?Mada to se vidi samo na pocetku klipa, ostatak je sasvim normalan i sasvim lepo vode loptu.A ovim vodjednjem lopte sam odusevljen, od 0:40 do 0:50. Brzina igre je sjajna, taman.Grafika je solidna.

Ja uzimam PS3 uskoro samo zbog ovoga.

Poslednja izmena:
Kutiju vec imam, i banovali su me. Mada sam se izivljavao na Fifi tada.

Poslednja izmena:
Animacija trcanja izgleda super, ali problem je sto svi trce kao Robben, sa onim specificnim polozajem ruke.. A grafika je psihodelija kao uvek :)

Sreca pa je i gameplay(ono sto konkurent nema) kao uvek ;).

Bojane , nemoj molim te da podbadas vise Borisa za RoboCop 2011 :D

Smesni ste, uzivajte u vasem 720 stepeni, Psychodelic Gameplay + :D

Nazad
Vrh Dno