shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
USA
GER
UK

GER

UK

Poslednja izmena:
lol, presmesna je ova sa Ozilom![]()
A zamisli kako bi izgledala srpska verzija.
:laugh:
Gledam juče premijer ligu kad ono logo EA Sportsa. Fukare imaju toliko para da čitava prvenstva mogu da sponzorišu.
Potpisali su ugovor sa premijer ligom da rade statistiku na mecevima i da je poboljasju, pa ce to posle da iskoriste kako bi dobili sto preciznije ocene i atribute za igrace u igri
Jel FIFA bese izlazi pre PES-a?
Da znam koju prvo da nabavim, pa cu onda da menjam da bih probao obe...naravno ako bude uopste potrebno menjanje tj ako mi se ne svidi.![]()
Cim je EA umesao prste u Premijer ligu, ja ne mogu vise da je gledam jer je na Sport Klubu![]()
Cim je EA umesao prste u Premijer ligu, ja ne mogu vise da je gledam jer je na Sport Klubu![]()
Nemas sport klub? Zar nemaju svi na kablovskoj bar njihov prvi program? Cuo sam da neko nema Sport Klub+, ali osnovni bi valjda svi trebalo da imaju.
Pominje se i dodatni HD kanal za premier ligu...
Pa da ali pitanje kako dobiti SK ako ga nema u ponudi vaseg kablovskog operatera!
Dzaba i 10 kanala kada ga nudi samo SBB...
2 minuta poluvreme? Daj bre zezas me da mozes tako da igras, pa ne mogu dve akcije da organizujem![]()
Vreme ogranicavajuci faktor.2 minuta poluvreme? Daj bre zezas me da mozes tako da igras, pa ne mogu dve akcije da organizujem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari