Šta je novo?

FIFA 11

USA
2cylljn.jpg

GER
fifa11_pack_mesut_oezijdrn.jpg

UK
15517784x.jpg

Poslednja izmena:
lol, presmesna je ova sa Ozilom :D

Bolje da su stavili Gremline na omot umesto Ozila :)

Jel FIFA bese izlazi pre PES-a?

Da znam koju prvo da nabavim, pa cu onda da menjam da bih probao obe...naravno ako bude uopste potrebno menjanje tj ako mi se ne svidi. :)

:laugh:

Gledam juče premijer ligu kad ono logo EA Sportsa. Fukare imaju toliko para da čitava prvenstva mogu da sponzorišu.

Isti slucaj je i sa NBA,NFL.Para vrti gde burgija nece.:d

:laugh:

Gledam juče premijer ligu kad ono logo EA Sportsa. Fukare imaju toliko para da čitava prvenstva mogu da sponzorišu.

Potpisali su ugovor sa premijer ligom da rade statistiku na mecevima i da je poboljasju, pa ce to posle da iskoriste kako bi dobili sto preciznije ocene i atribute za igrace u igri

Sram ih bilo :)

A jadan PES prosio po ulici pa platio Laziu da par utakmica nose ovakve dresove:

lazio.jpg

Ili kad god i gde god igraju francuski klubovi uvek bude PES reklama a koliko se sećam isto važi i za špansku ligu. Verovatno je i Messi promovisao PES za šaku kikirikija :)

A što se tiče FIFE i promocije po Ostrvu nije to ništa ni čudno, potpisali su ove godine zvaničan ugovor za sponzorisanje a i pre toga svake godine se lepo vidjalo da piše "lets play FIFA on October 2nd" - ništa čudno s obzirom da imaš 4 engleske, 1 škotsku i irsku ligu u igri ;)

Meni je vise smetalo kada su potpisali ugovor sa IGN-om za reklamiranje u igri, pa je PES te godine od njih dobio prilicno dobru ocenu :).

Poslednja izmena:
Valjda je to bilo za PES 2008. IGN mu je dao neverovatnih 9.2, što je bila stvarno sramno visoko.

Možda razmišljam naivno, ali u vreme kada je PES serijal bio totalno dominantan, Konami je imao priliku da prigrabi licence koje sada drži EA i da više ulaže u promociju. Umesto toga, nastavili su po starom, očekujući da igrači doveka rade option fajlove.

Jel FIFA bese izlazi pre PES-a?

Da znam koju prvo da nabavim, pa cu onda da menjam da bih probao obe...naravno ako bude uopste potrebno menjanje tj ako mi se ne svidi. :)

FIFA izlazi 3 nedelje ranije.

Poslednja izmena:
Premier League signs up EA Sports as technology partner

By Bill Wilson Business reporter, BBC News
Premier League holders Chelsea take on Crystal Palace in a pre-season friendly The EA Sports deal will include player performance statistics

Gaming giant EA Sports, known for its 'Fifa Soccer' football game franchise, has signed up as the Premier League's first sports technology partner.

The sums involved in the deal have not been revealed, but gives EA Sports a number of rights.

Its on-screen branding will be shown during all live Premier League football broadcasts, including coverage on Sky, ESPN and all overseas broadcasts.

The EA branding will be linked to match statistics when they appear on screen.

EA will also sponsor the Premier League's player performance index, replacing Actim as the league's player rating system.

In addition the US gaming giant will publish a Team of the Week on the Premier League's website.
'Thirst for stats'

Meanwhile, the league is working with video analysts Venatrack to have new software in place for the start of the season, which should increase the amount of data and information available to fans.

The league hopes this information may then be used to provide an enhanced player performance index.

Richard Masters, director of sales and marketing at the Premier League, said the developments would help sate fans' increased "thirst for statistics and information".

Meanwhile EA Sports said the deal would help it further establish itself as the leading football gaming experience.

Cim je EA umesao prste u Premijer ligu, ja ne mogu vise da je gledam jer je na Sport Klubu :(

Cim je EA umesao prste u Premijer ligu, ja ne mogu vise da je gledam jer je na Sport Klubu :(

Nemas sport klub? Zar nemaju svi na kablovskoj bar njihov prvi program? Cuo sam da neko nema Sport Klub+, ali osnovni bi valjda svi trebalo da imaju.

Pominje se i dodatni HD kanal za premier ligu...

Nemas sport klub? Zar nemaju svi na kablovskoj bar njihov prvi program? Cuo sam da neko nema Sport Klub+, ali osnovni bi valjda svi trebalo da imaju.

Pominje se i dodatni HD kanal za premier ligu...

Imam samo Sport Klub +, koji zvuci kao neka bolja varijanta, znas kao, "plus!", a ustvari pustaju reprize od pre 5 meseci..

U septembru krecu jos tri SK kanala i ici ce kao Pay TV.Napokon cemo moci da gledamo maltene sve utakmice po kolu Live.:banana:

Krenuo je juce taj HD EPL kanal,sad ima smisla uzimati HD paket.

Poslednja izmena:
Pa da ali pitanje kako dobiti SK ako ga nema u ponudi vaseg kablovskog operatera!

Dzaba i 10 kanala kada ga nudi samo SBB...

Da li ce FIFA 11 imati Srbiju u reprezentacijama?
I da li moze na neki nacin da se sazna koliko ce minuta biti minimum za jedno poluvreme? FIFA 10 minimum 4min, a ja bih uzeo ako ce biti 2min. Jer kad smo 6-10 smor je da igramo 8min.
To su jedini razlozi zasto bih uzeo FIFA 11.

2 minuta poluvreme? Daj bre zezas me da mozes tako da igras, pa ne mogu dve akcije da organizujem :)

Za to je dovoljno :p

2 minuta poluvreme? Daj bre zezas me da mozes tako da igras, pa ne mogu dve akcije da organizujem :)
Vreme ogranicavajuci faktor. ;) Kao sto sam rekao mnogo je 8min kad igramo nas 7-10.
Cool je kad igras samo sa jednim ili dvojicom,trojicom ali kad organizujes turnir mnogo je to smori nas, mnogo se ceka.

Nazad
Vrh Dno