Šta je novo?

FIFA '10

The developers of FIFA 11 have told Eurogamer that they are "confident" of fixing the things people find offputting about the multiplayer side of FIFA, but that people quitting out from losing positions "comes with the territory".

"One of the things we've been toying with the idea of is a gentlemanly defeat where you can request to quit," he told Eurogamer.

"Where if you're 5-0 down you can say, 'Look this is no fun, can I please leave?' And the other person can say yes or no.

"The other one we've been toying with is, if they quit then the AI takes over and you play out against the CPU.

I onda te AI rascepa ko siroče :d

Verujem da si hteo ovo:

[YOUTUBE]QRztIo99Ans[/YOUTUBE]

Zašto ja? pa nisam otvarao temu ni za WC ni za 10 ni za 09 :)

Ja otvaram teme kada ima smisla ;)

FIFA 11 face

fifa11arsenalfacesb58af.png

visagesfifa11chelsea8ba.png

Dobro su izmodelovali face, ali definitivno treba da menjaju art style 'umetnike' :) Kolorit je totalno neubedljiv i nerealan iz verzije u verziju..

Ja bih vise voleo da unajme bolje animatore, kolorit nije toliko los jer pokusavaju neki realistican fazon. Face izgledaju odlicno.

Nadam se da ce implementirati i dobar penal sistem za rage-kvitere, to me ubija u online mecevima. Toliko cesto izlaze da je to strasno. Live, PSN, Fifa 10 ili WC, nije bitno. Nijedna igra nije nikada i nigde privlacila toliko jadnih gubitnika kao FIFA.

Vladimire, sta se tacno desava kada protivnik izadje dok ti vodis? Imam utisak da mi ne zabelezi uvek pobedu, negde sam cak procitao da moze da se izadje do 4:59 minuta iz igre bez penala, navodno ako je velik lag i slicno.

Nijedna igra nije nikada i nigde privlacila toliko jadnih gubitnika kao FIFA.

Preciznije, nijedna fudbalska igra se nije igrala toliko masovno online kao FIFA pa shodno tome i višak kvitera. No dobro, zato postoje forumi gde se upoznaš sa ljudima i igraš bez kvitovanja i bez najjačih ekipa ;)

A šta se dešava u slučaju kvita? Jako jednostavno je rešeno:

Ako kvitnu do 02:59 fudbalskih minuta (od 90) ne dobijaju ni DNF% ni poraz
Ako kvitnu od 03:00 do 04:59 dobijaju DNF% ali ne i poraz
Ako kvitnu posle 05:00 dobijaju i DNF% i 3:0 poraz ili i više ukoliko je to aktuelan rezultat - čak, čini mi se da ako su dali neke golove oduzima im se jedan gol.

Da se ja pitam, onaj ko kvitne 3 puta u toku dana ceo dan više ne bi smeo da igra online pa nek kvita posle :)

Poslednja izmena:
Cekaj, znaci povedem 2:0, on kvita bilo kada do 2:59 i ne zabelezi mi pobedu? Pa ne razumem, cemu onda igrati... Ili samo on ne dobije poraz a ja dobijem win? Ne kapiram bas. Mnogo je glupo, treba mnogo ostrije sankcionisati kvitere. Ako vidis da laguje mozes da izadjes do prvog minuta i cao - posle toga bilo koji slucajni ili namerni izlazak iz igre, 3:0 poraz. Ne razumem kako EA dopusta takvo divljanje maloletnih iskompleksiranih klinaca i shvata to kao "osetljivo pitanje".

Cekaj, znaci povedem 2:0, on kvita bilo kada do 2:59 i ne zabelezi mi pobedu? Pa ne razumem, cemu onda igrati... Ili samo on ne dobije poraz a ja dobijem win? Ne kapiram bas.

Da opet napomenem - kad kažem 2:59 ne mislim na realnih 2 minuta i 59 sekundi već onih u igri. Dakle, on otprilike ima oko 20 realnih sekundi (pošto je poluvreme 6 minuta) da kvitne a da za to ne dobije ni DNF% ni poraz. I ima još dodatnih 30 sekundi (do 04:59 minuta) da kvitne da dobije DNF% ali da izbegne poraz.

E sad, ako si ti toliko šašav da znaš to i da mu daš gol u prvih 3 minuta i da nastaviš ko mutav u narednih 30 sekundi sa idejom da mu zabiješ još dva jer vidiš da ne zna, tvoj problem. Možeš lagano sačekati da prodje tih 04:59 u igri i da kreneš da igraš normalno, nije to toliki problem ;)

Da opet napomenem - kad kažem 2:59 ne mislim na realnih 2 minuta i 59 sekundi već onih u igri. Dakle, on otprilike ima oko 20 realnih sekundi (pošto je poluvreme 6 minuta) da kvitne a da za to ne dobije ni DNF% ni poraz. I ima još dodatnih 30 sekundi (do 04:59 minuta) da kvitne da dobije DNF% ali da izbegne poraz.

Ahaa! Eh pa to je onda potpuno druga prica. Ja mislio stvarnih 3 minuta, silly me...

E sad, ako si ti toliko šašav da znaš to i da mu daš gol u prvih 3 minuta i da nastaviš ko mutav u narednih 30 sekundi sa idejom da mu zabiješ još dva jer vidiš da ne zna, tvoj problem. Možeš lagano sačekati da prodje tih 04:59 u igri i da kreneš da igraš normalno, nije to toliki problem

Ma ja ne predjem polovinu terena za 04:59 tako da, nije frka. :)

I sta kaze Rutter, nema ping-pong pasova vise? Pih, taman da ti prodje 5 minuta game-time... :) Meni se bas svidjaju one-touch pasovi, igra je mnogo tecnija i brza, ali istovremeno dovoljno realisticna da ne bude bas PES. :D

Opet runi na coveru, potpuno isti samo u drugacijoj pozi, ista kombinacija boja...

POMOC POMOC

Jedno pitanje, mozda sam glup, ali nemogu da provalim kako se sutiraju penali na fifia 2010, namestio sam da mi strelice budu za kretanje i sad mogu penal samo po sredini da sutnem. JEL MOZE POMOC

Igraš FIFU10 ili FIFU World Cup?

Ako je World Cup u pitanju drugačije se izvode penali od "standardne" verzije.

Nazad
Vrh Dno