Šta je novo?

FIFA '10

Netačno. Ljudi igraju PES na foru. Oduvek su to radili. U PES6 cutback, u PES2008, 2009 kocka+x finta da bi protivnik radio automatsko klizanje i napravio crveni ili penal, u 2010 trči po boku jer si brži i ne može niko da te stigne i centriraj bilo kome na glavu jer svi imaju pretke iz Bosne i lasersko navodjenje.

Ma sta naprica!? Ne znam kako je u PES-u 5,6,7,8 ili 9 zato sto sam tad igrao Fifu ali znam da u PES-u 10 moras da igras normalno da bi pobedio a ne te gluposti kao po strani pa centarsut i "obavezan gol"! Kad bi bilo tako onda niko ne bi imao sanse, onda bi pobedio bas svaku!
Po meni Fifa je ove godine pobednik sto se tice konzola ali je zato PES apsolutni pobednik sto se tice igranja na PC!!!

Jao... aj nemoj vise molim te :)

Ne znam za vas ali meni najbolji fudbali za drustvo su bili oni stari dobri ISS sa PS1. Kad se setim igranja sa ortakom po ceo dan, zapalimo iz skole. :D
On uzme Brazil i Karlos u spica, ja Holandiju i Davidsa u spic, i bude fazon 6:5 na kraju. :D

Pa još kad neko u društvu iznajmi ps1 za vikend i onda dve noći bez spavanja, to su biili dani :smoke:

Dal mozda neko ima predstavu koliko dana pre 27. aprila ce iscureti igra na internetu?

Otkud sad 27 april kad svugde piše 30 april

The game will be coming to Sony’s PlayStation 3, Microsoft’s Xbox 360, Nintendo Wii and the PSP, the U.S. release date is said to be April 27th, whereas Europe and Asia will have to wait until April 30th.

:)

Igra se danas 22.4 pojavila u prodaji u Hondurasu. Pa koji su bre ti gringosi k.... pa da se tamo prvo počne sa prodajom.

Ma igra je uveliko spremna samo neko poštuje pravilo o izlasku igre, neko ne :)

pa honduras je fudbalska velesila. Sad svi igraju kad se se plasirali na svetsko prvenstvo. Kao Srbi i tenis ili možda odbojka. Tako to ide

Ultimate 11 legends team
Peter Shilton, Fernando Hierro, Franz Beckenbauer, Viktor Onopko, Giacinto Facchetti, Zico, Lothar Matthäus, Rivellino, Bum Kun Cha, Butragueño, Roger Milla, Cláudio Taffarel, Jean-Pierre Papin, Carlos Alberto, Rudi Völler, Abédi Pele, Gheorghe Hagi, Gianni Rivera, Bruno Conti, Michel Preud'homme, Eric Cantona, Franco Baresi, Paul Gascoigne, Hugo Sánchez, Leonardo, Wynton Rufer, Ronald Koeman, Zbigniew Boniek, Marius Trésor, Amancio, Hans Krankl, Jorge Campos, Andreas Brehme, Thomas Ravelli, Alexi Lalas.

Vidim da se pojavio prvi "narodnjak" za Xbox 360, ali NTSC:mad:

Pa Jeebem mu mater 79 stranica sad prolista zabolese me oci i nigde niko pametan da se nadje da pominje Roster Update! NIkakav patch da se postavi ni nista. Samo ove seronje sto vole jeebeni pes jeebo ih on u dupe dosli ovde na 80 stranica da pljuju fifu!

NIkakav patch da se postavi ni nista

Ne znam ko te toliko iznervirao ali: Edit, download latest updates i eto ti ceo roster update :)

@0ptimus Prime
Ako imaš Xbox 360, a nemaš Live, javi se na PM, ja ću ti poslati link za Roster(Squad) update.

The latest issue of UK lads mag Zoo has revealed details of FIFA 11.

According to the mag, new systems include Pro Passing, which makes it harder to perform ping-pong exchanges up to the halfway line, and a new emphasis on players' individual attributes.

These should be more evident during regular play all over the pitch, rather than just in obvious areas like speed and acceleration, and new body types will make it easier to distinguish players at a distance.

Other new tricks include swerve passes, driven and backspin lofted through balls, and refined goalkeepers.

It will also be possible to customise your team's chants and intro music.

EA released the first FIFA 11 screenshot

31957_10150185344420371_189365305370_12582755_6610953_n.jpg

Svašta i od Kanadjana :D

Al ajd, stvar poligona i kako će ih raspodeliti - svaka čast ako ovo ostane :)

Ova grafika mi miriše na World Cup

Vidi Wladimire, pominju neku individualnost? Objasni im da nema potrebe za tim, jer je vec prisutno :)

Vidi Wladimire, pominju neku individualnost? Objasni im da nema potrebe za tim, jer je vec prisutno

Kad već gledaš video, pogledaj i početak "world greatest football franchise" - pametnome dosta ;)

FIFA uvek teži ka boljem, a to iz godine u godinu dokazuje već 4 godine. Grafika je bila najslabija karika FIFE do sada tako da je logično da će poraditi na tome. Ali ono što ja znam a najviše se tiče individualnosti igrača nema veze sa grafikom već sa gameplayom, ali dobro. Jedva čekam E3 pa ako to spomenu da vidim kako će odjednom i PES najaviti istu stvar, ko prošle godine sa "čuvenim" 360 kretanjem :)

Grafička individualnost je možda bitna za PES fanboyeve poput tebe kojima je bitno koliko je koji igrač uvukao dres i da li nosi perlice bele ili žute boje a da pritom ne primećujete da jedan Thiago Motta i dalje ima istu frizuru iz Barselone ili ne daj bože da primetite da Robinho, Eto'o i Drogba šutiraju identično glavom kao i da svi golmani identično brane šuteve glavom.

Normalnim ljudima je gameplay uvek bitniji (znaš ono, "total freedom, 360 kretanje, zamor prilikom sprinta..." + druga revolucionarna "otkrića" PES2011) + da tokom igre imaš pregled terena a ne da konstantno gledam u radar ko da igram Starcraft.

A realno, ono što čujem od okorelih PESovaca iz turnira u turnir koji za razliku od tebe samo žele kao i ja da igraju ono što je trenutno bolje (recimo nekolicina jako dobrih igrača sa pes-serbie) je mnogo bolji signal gde se ko nalazi nego neko ko je ubedjen da je nišanjenje preko desnog analoga u FPSu "skroz realno".

Zato sjaši i uživaj u individualnosti. Čujemo se za 6 meseci kad ćeš opet vrteti istu priču. To je ionako sudbina PES fanboyeva (čuveni životni krug PES igrača posle 2008me: nada → "kralj se vratio" sindrom → poricanje sindroma → bes), slična onoj sa Zvezdinim navijačima i pričom o Bariju.

Poslednja izmena:
Hahaha, necu da se palim na ceo post, samo mi je to zanimljivo kako je ustvari sad ispalo da je FIFA sa ovom najavom izmislila individualnost, pa ce PES da to iskopira :d :D Jao komedija si majkemi.. :) Ni ja nisam mislio (samo) na graficku individualnost, naravno..

FIFA 11 Eurogamer Preview

FIFA 11 will expand on that so things like dribbling, passing, work rate, tracking back and defending are more personal. There's a huge difference in how Andrei Arshavin and Sol Campbell dribble, for example, but in the past it might just be recognised visually; now the time it takes between touches, the length of stride, the ability to link multiple turns and other attributes will be recognised in gameplay...

http://www.eurogamer.net/articles/fifa-11-preview

Vala bio bi red da skinu vise taj ping pong od pasova.

Vrh Dno