pa kad ne nzas da stisens u pravo vreme dugme!Ako ti toliko baguje igra prodaj je!
Prema nekima ispade da se ne isplati uopste menjati fifu 09 za 10-ku???
Protivnik prodire po desnoj strani i centrira pod otprilike 90%, lopta leti ka drugoj stativi visine ramena, i moj igrach je blizi lopti na drugoj stativi. A iza njega, tj. blizi autu na drugoj strani terena stoji protivnicki igrac.
Moj propusta loptu iako sam ja stajao na mesto gde treba i pritisnuo ili pritiskao dugme za izbijanje lopte, i protivnik opusteno kuca loptu u mrezu, kao da mog igraca nije ni bilo.
Razlikovace se samo taktika/formacija i bice isti filing igrati tu istu formaciju sa Milanom ili Barsom ili nekim trecim(kao to lik kaze, tim A vs tim B), kontam da to prvo zapadne igracima koju su se presaltali sa PESa na fifu... Citajuci razne komentare to mi je zapalo za oko da ljudima smeta...A tek ova individualnost u online mečevima - genijalno - svaki klub ima svoju taktiku od koje zavisi da li će igrati na centaršut ili po zemlji, kakvu će odbranu igrati, koliko će široko biti postavljeni itd itd i on to ni da primeti?![]()
Meni se to do sada desilo 2 puta. Vara komp.
Eto, znachi da ne izmisljam nista.Da je stvarno problem u nechemu. A ti QweQwe ne lupetaj napamet. Sad sam ja glup pa ne znam kad cu da pritisnem dugme???
to je vec tvoj problem sto gubis...i sad ti je igrica kriva pa istu igru igrate....
Jel dao neko gol iz slobodnjaka na utakmici? Na treningu jesam.
Ja sam pogadjao stative,precke,golmana ali nikako da dam gol.
Ubiše me na wordclass nivou u Premijer Ligi. U 10 kola 3 pobede i 3 remija i 4 poraza i još ispao u 2 kolu kupa. sramota. Protiv totenhema 0 suteva sto na target sto van nje. Kakva je fora sa platama, najgluplja stvar koju su mogli da izmisle. 30 miliona evra budžet kluba ali ne mogu da kupim igraca koji kosta 5 miliona jer ako mu dam platu nedeljnu 50.000 onda probijam wage budget. Bezveze.
Kompilacija glitcheva, neki pominju da se desava samo na PS3 verziji, ne znam koliko je tacno..
[YOUTUBE]pMX-7V9HNCI&[/YOUTUBE]
Ovoga je zapao loš primerak
Kompilacija glitcheva, neki pominju da se desava samo na PS3 verziji, ne znam koliko je tacno..
[YOUTUBE]pMX-7V9HNCI&[/YOUTUBE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari