Šta je novo?

FIFA '10

Definitivno jer je demo. Takve stvari se poslednje rade jer već postoji baza za grafiku.

Brzina odigravanja... šta znam, 100 ljudi - 100 ćudi. Na slow je meni sasvim prihvatljivo (nešto kao normal na FIFA09) iako je za moj ukus PES2010 pogodio tempo samo tako.

A što se tiče kretanja igrača meni je to pozitivna promena. Jedina stvar koja je većini smetala u FIFA09 jeste dinamika kretanja. Drago mi je da su to korigovali jer je prosto greota imati sve one driblinge a moraš da ih radiš pola sekunde unapred da bi bio uspešan sa njima. Da svi imaju agility i ball control kao Arshavin ili Messi, FIFA09 bi bila savršena, ovako, čini mi se da su pomalo svesno prenaglasili kontrolu lopte u odnosu na FIFA09 kako bi pridobili PES igrače kojima je ta stvar bila najveća prepreka da potpuno prihvate igru.

Sad kad PES2010 ima kretanje gore nego u FIFA09 a FIFA nešto bolje nego PES2009 (samo zato što su dueli mnogo snažniji i 3x teže se prolazi nego u PESu) čini mi se da će FIFA i ove godine širiti krug svojih fanova :)

Poslednja izmena:
Da greota sto one driblinge treba raditi dosta ranije u 09, moram jos malo da igram F10 i PES10 da se uhodam i istestiram to dobro, jer sam samo po pola utakmice odigrao na brzinu jutros :)

o_O. AMAZING!! Tek sada sam primetio detalje... Kretanje, dodavanje, padovi, prekrsaji. Neverovatno, brzina mi je savrsena, driblinge je mnogo lakse odraditi i izvuci iz njih ono sto je bilo teze u 09ki pa su sad extremno korisni. Najvise me je odusevilo to sto se posle faula odma nastavlja igra, nema replaya nego odma dodajes kao da gledam utakmicu.

Nekih 80% sam bio siguran da cu 2009ku igrati jos god dana, ali nista od toga, Fifu 2010 moram da imam! Jedine zamerke su onaj blur iza igraca, to mi se nikako ne svidja i nesto slabija grafa u odnosu na 2009 (pogotovo teren).

Ako rese grafiku i ona bude na istom ili visem nivou od 09 kupujem odma :D Mislim kupujem i ovako, ali tek ce onda da bude mmmm :)

jee kako me nervira kad stisnem dupli pas treba im 3 godine da utrce velika mana sto nema u demu da se namesta utrcavanje inace je igra skoro savrsena jos kad bi grafika bila bolja ....

Stisni L1 i igrač ima da počne da ti utrčava i bez izvodjenja duplog pasa.

Jel to L1 trigger run? Ja to u 09 nikad nisam koristio, kad god drzim nikad da me poslusa da krene da utrcava. Verovatno ne znam kako se to koristi.

Nego malo su ga preterali sa felsiranjem lopte. *** igrac trci punom brzinom ka korni da centrira, i u padu centrira i lopta se felsira i ide u gol.

Sinoc sam malo aktivno igrao ovu Fifu, i ipak mogu da kazem (da se ispravim), ipak mi je bolja Fifa 2010demo od PESa 2010demo.

Ставих на slow и одушевих се:) То је брзина којом и иначе треба да се одвија игра.

А за LB, па само га стисни, и онда ће неки играч (у зависности од смера у ком показујеш) да крене да утрчава, што ће и рукама сигнализирати. Ово је много добра ствар, јер омогућава лакше пробијање одбране, поготово ако није савршено у линији.

To je mnogo bolje odradjeno nego u PESu iako je sama ideja "pozajmljena" od PESa. U PESu si morao ili da odradiš dupli pas ili da dodaš nekome pa da stisneš R2, odnosno morala je postojati ta interakcija izmedju dva igrača pre njegovog aktiviranja. U FIFI samo treba da budeš relativno blizu igraču bez lopte i da stisneš L1 i tačno vidiš kako igrač počinje da utrčava.

Poslednja izmena:
jeli ko uradio fake rabonu? kako mocna stvar nisam mogao da se nagledam repleya ali nikako opet da mi uspe uradim sve kako treba drzim L2 i krug i nazad i nece....

Pogledaj tutove na YT, ja sam u 2009 skoro svaki uspeo, treba jako jako puno vezbe ;)

[YOUTUBE]2FM4UPrAjnc[/YOUTUBE]

Extra, super ce izgleda ispeglati grafu. Definitivno najjaci fudbal ikad, nema konkurencije. :)

Extra, super ce izgleda ispeglati grafu. Definitivno najjaci fudbal ikad, nema konkurencije. :)

Pocinjes da bivas smesan :) Sa onom izjavom da su ti cak i face igraca losije u PES-u si izgubio svaki kredibilitet :)

Borise budi kulturan i vrati se u temu gde se prica o PESu. I pazljivo slusaj tup tup kad dotacinju loptu kao u nekoj decjoj fajterskoj igrici. haha zamisli da se krecemo kao u PESu 2010... hah.

PS. sto se lica tice, vidim iniesta vam je kao za resident evil radjen. [on u ulozi zombija mislim]

Poslednja izmena:
Smem ja da je testiram Borise? :)

Poslednja izmena:
Drago mi je da si konačno dosledan - a da probaš FIFU? :d

Tu ti je kretanje kao nekad u PESu :D

Idemo dalje - ja sam PS3 kupio zbog FIFE09.

Ali ozbiljno ;)

Osoba C - predstavite se :d

Poslednja izmena:
Strasno :D Sad je jos malo jasnije tvoje branjenje FIFE, verovatno bi i ja tako pricao da sam se tako zaebao :D

Velike tajne se polako otkrivaju :d Ono sto sam video od fife 10 za ps3 (youtube) izgleda odlicno. Da me neko pogresno ne shvati ne znam kakav je gameplay, ali vizuelno mi deluje nekako prirodnije od PES-a. Stekao sam utisak da bi teren trebao da bude veci, ali to bi wladymeer mogao da potvrdi da li je to tako.

Velike tajne se polako otkrivaju :d Ono sto sam video od fife 10 za ps3 (youtube) izgleda odlicno. Da me neko pogresno ne shvati ne znam kakav je gameplay, ali vizuelno mi deluje nekako prirodnije od PES-a. Stekao sam utisak da bi teren trebao da bude veci, ali to bi wladymeer mogao da potvrdi da li je to tako.

Ja ti savetujem da probas negde, u nekoj igraonici ili slicno. Ako volis PES, tesko ces je svariti.. ali probaj, sto ljudi sto cudi.. ima gomilu razloga za posedovanje konzole, ali iskreno FIFA nije jedan od njih.. po meni :)

Skini demo nove Fife, stavi gameplay speed na slow, odigraj 10tak utakmica i to ce ti biti dovoljno za donosenje odluke.

Vrh Dno