Šta je novo?

Fifa 08?

Imam problem sa fifom,igra mi je skroz usporena ma koja podesavanja da stavim,ovo mi se desavalo i u Fifi 06 i u Fifa world Cup 2006,dok sve ostale igre rade sasvim normalno.
Konfiguracija je Amd athlon 64 3500+,6600gt,1gb rama...
Jel ima neko resenje za moj problem?

Hvala unapred.

слаб ти је ПИСИ :D

Prodigy, jesi li ti nekada rekao nešto pametno na ovom forumu?

@bira
Problem sa usporenjima u prethodnim Fifama je bio loš crack. Dakle, ili pronađi drugi (ima ih), ili igraj preko mini imidža, ili kupi original :)

Jel ima podrsku za Wide, konkretno 1680x1050 me zanima, necu da je nabavljam ni za probu ako nema.

Ovako, odigrao sam jednu partiju na semi pro od 12 minuta i rezultat je bio 6:3:S:

Mozda je on izgubio 6:3:D?

Imam problem sa fifom,igra mi je skroz usporena ma koja podesavanja da stavim,ovo mi se desavalo i u Fifi 06 i u Fifa world Cup 2006,dok sve ostale igre rade sasvim normalno.
Konfiguracija je Amd athlon 64 3500+,6600gt,1gb rama...
Jel ima neko resenje za moj problem?

Potpuno isti problem i kod mene...

Pao je uninstall posle 2 partije. Čeka se PES ili XBOX 360:D

zna li neko kako cu da radim ove finte na tastaturi. ili ako nemoze na tastaturi imam djoistik al finte je nemoguce izvest. molim vas ako zna neko kako se finte izvode...

Posle iskljucivanja Cool'n'Quiet-a meni radi kako treba.

Evo i meni posle iskljucivanja vise ne radi usporeno, ali mi igra i dalje secka i u 1280x1024 i u 1680x1050 (low details),sto mi je malo cudno s' obzirom da mi '07 leti u 1680x1050 na max detalja.Konf. iz potpisa, Win Vista i forceware 163.69

Sta mislite u cemu je problem? Slaba graficka ili nesto drugo...

Pozdrav

Kako ti Fifa 07 radi u 1680x1050 posto po defaultu ne podrzava tu rezoluciju?
Mada meni mozda ne nudi tu rezoluciju zbog slabije graficke, ali mislim da su se i ljudi i sa jacim grafickim zalili na to.

Da nije do Viste? Meni radi odlično u 1680x1050 (high details), što je podržano po defaultu. WinXP, drajveri 163.44.

Kako ti Fifa 07 radi u 1680x1050 posto po defaultu ne podrzava tu rezoluciju?
Mada meni mozda ne nudi tu rezoluciju zbog slabije graficke, ali mislim da su se i ljudi i sa jacim grafickim zalili na to.

Ne podrzava po default-u, nego moras sam da kreiras locale.ini fajl sa tom rezolucijom (1680x1050).

Pozdrav

Meni se na dualcore-u na 2ghz, 2 gb rama i 8600gt vuce u 800x600 sa low detaljima.
Izgleda da joj vista ne prija...

Cekaj, ovde konkretno pricam o Fifi 07. Znaci ti u '07 imas u meniju da izaberes 1680x1050?

P.S. A ovo sto sam pricao da se vuce, to je za '08...

Pozdrav

Ja na XPu igram u 1680x1050 sve na High i rezolucija je bila ponudjena nista nisam menjao.

Pricam o Fifi 2008 naravno.

Poslednja izmena:
Hmm... Necu da komentarisem FIFA-u, jer mi se jos uvk ne svidja, vec me interesuje da li neko zna zasto mi meniji mnooooogooo sporooo rade, ali kad pocne tekma sve pocne da leti (extra radi) ali se meniji i dalje vuuukuuu...recimo da mi reba da pocnem exibition utakmicu toliko vremena koliko mi treba da pokrenem utakmicu...
uzasno je sporo..
probo sam sa krekom koji tra zi cd i sa krekom okiji ne tra zi cd..nema nikakve promene...

E, što se tiče rasprave gore, uopšte nisam video da ste se prebacili na 07. Izvinjavam se :)

@CamBieL
Dobro si uradio što si pokušao da zameniš "ono". Ali verovatno si zabo, "ono" od iste grupe. Na čuvenom sajtu za bekapovanje diskova imaš dva različita "onoga". Izaberi pravi i ima da šljaka. Krajnje rešenje je "slika". ;)

Meni se na dualcore-u na 2ghz, 2 gb rama i 8600gt vuce u 800x600 sa low detaljima.
Izgleda da joj vista ne prija...

I meni secka isto bez obzira na rezoluciju kao i Champions League zadnji (dok je 2007 radila kao avion). sigurno je do Viste, drugi razlog ne vidim

Verovatno nesto vezano za Directsound. Glupi M$.

Hmm. Juce sam probao FIFU 08 a pre par dana PES 6. I jedna i druga igra me nerviraju :(
U PESu ne mogu da dam gol da ga ''es, odigrao 7-8 utakmica, dao ukupno 3 gola, dodjem u gol sansu al svaki put ispali loptu nebu pod oblake, ni iz penala ne mogu da potrefim, ne znam u cemu je fazon, al ni komp meni ne moze da da gol, takodje i penale promasuje. Svaku utakmicu zavrsavam na penale, tako sto ja promasim sve a komp pogodi po koji.
A FIFA je opet druga krajnost, igram prvu utakmicu i odma 11 golova, pobedim 7-4, u sledecoj bi vec bilo 10-1 cenim.
U principu FIFU znam da igram ,ranije sam igrao FIFE a PES sam sad prvi put probao tako da se jedva snalazim sa komandama koje su inace zbog toga sto je igra pravljena za konzole ubi boze za podesavanje.
Kod FIFE me uzasno nervira sto su svaki put igraci sve manji i manji, pa promasili su proporciju igrac/teren jedno tri puta, uzas. A kod PESa, neverovatno mi da danas postoji igra sa onako odvratnim menijem.

Hmm. Juce sam probao FIFU 08 a pre par dana PES 6. I jedna i druga igra me nerviraju :(
U PESu ne mogu da dam gol da ga ''es, odigrao 7-8 utakmica, dao ukupno 3 gola, dodjem u gol sansu al svaki put ispali loptu nebu pod oblake, ni iz penala ne mogu da potrefim, ne znam u cemu je fazon, al ni komp meni ne moze da da gol, takodje i penale promasuje. Svaku utakmicu zavrsavam na penale, tako sto ja promasim sve a komp pogodi po koji.
A FIFA je opet druga krajnost, igram prvu utakmicu i odma 11 golova, pobedim 7-4, u sledecoj bi vec bilo 10-1 cenim.
U principu FIFU znam da igram ,ranije sam igrao FIFE a PES sam sad prvi put probao tako da se jedva snalazim sa komandama koje su inace zbog toga sto je igra pravljena za konzole ubi boze za podesavanje.
Kod FIFE me uzasno nervira sto su svaki put igraci sve manji i manji, pa promasili su proporciju igrac/teren jedno tri puta, uzas. A kod PESa, neverovatno mi da danas postoji igra sa onako odvratnim menijem.

neznas igrat PES. nauci pa ces vidjet kako je bolje ;) a fifu moze da igra djete od 4 godine i moze izvuci nerjesan rezultat na world classu :d

Vrh Dno