Šta je novo?

Fifa 08?

neko je pitao za wide ekran. kod ortaka smo probali na nekom 19" wide asus monitoru i radio je wide alli ne znam rez a i taj monitor ne pdrzava visoke rezolucije.

Poslednja izmena:
a fifu moze da igra djete od 4 godine i moze izvuci nerjesan rezultat na world classu :d
pes moze sa 3 :D
PES5.jpg

Ja sam pitao za Wide, probao sam, ima podrsku za sve rezolucije, pa i 1680x1050.

Senad21:
Da, priznajem, ne znam da ga igram, ne sporim. Igrao sam malo sinoc, napredovao sam, cak i gol mogu dam :) Fazon je bio sto sam naucio na drzanje dugmeta za sut kao u FIFI a u PES treba dosta krace. Interesantno sad kad igram bolje i golove primam lakse :) Nema sumnje, PES je mnogo bolji od FIFE, samo kad vidim kako se lopta odbija od igraca i kako je vode sve mi je jasno, u FIFI imam utisak kao da je zalepljena za igraca.

Boze...ova FIFA vise nije igra....nije cak ni igrica....sad mi i PACMAN deluje primamljivije.

Elem, sto jes' - jes', igra zaista fantasticno izgleda na XBOX-u i LCD-u od 32". Medjutim, sve ostalo je NULA. Ceka se PES, definitivno.

Teren izgleda lepše u odnosu na 07, kolorit je bolji. Još neke stvari su poboljšane, neke pogoršane (promena kontrola) ali sve u svemu kao i uvek što se nove verzije FIFE tiče.

Ne znam zašto spominjete PES u svakoj FIFA temi. Neko voli FIFU neko PES, besmisleno je ubeđivati druge.

AU danas sam nabavio igru. Voleo sam fifu 07 ekstra ali ovo me je tako razocaralo.
Pa zar su toliko nesposobni da odrade bar grafiku do jaja. Sve mi je nekako isprano FUJ!
Fifa 07 mi je imala mnogo lepse boje. Teram sve na full detaljima ali uzasno izgleda.

Kad skinem onaj update patch sa update strane i startujem ga uvek kaze old file to update not found,a skinuo sam ovaj za central verziju,u cemu je kvaka?

Vrh Dno