Imam problem sa fifom,igra mi je skroz usporena ma koja podesavanja da stavim,ovo mi se desavalo i u Fifi 06 i u Fifa world Cup 2006,dok sve ostale igre rade sasvim normalno.
Konfiguracija je Amd athlon 64 3500+,6600gt,1gb rama...
Jel ima neko resenje za moj problem?
Hvala unapred.
ДА :-devil-:Prodigy, jesi li ti nekada rekao nešto pametno na ovom forumu?
Mozda je on izgubio 6:3?
A Legendary?Pa Fifu je oduvek vredelo igrati samo na World class, ako hoćeš da liči na fudbal.
Imam problem sa fifom,igra mi je skroz usporena ma koja podesavanja da stavim,ovo mi se desavalo i u Fifi 06 i u Fifa world Cup 2006,dok sve ostale igre rade sasvim normalno.
Konfiguracija je Amd athlon 64 3500+,6600gt,1gb rama...
Jel ima neko resenje za moj problem?
A Legendary?
Potpuno isti problem i kod mene...
Posle iskljucivanja Cool'n'Quiet-a meni radi kako treba.
Kako ti Fifa 07 radi u 1680x1050 posto po defaultu ne podrzava tu rezoluciju?
Mada meni mozda ne nudi tu rezoluciju zbog slabije graficke, ali mislim da su se i ljudi i sa jacim grafickim zalili na to.
Ja iznad rekoh da je imam po defaultu, ali ae. I to rešenje je ok, ako je od pomoći.Ne podrzava po default-u, nego moras sam da kreiras locale.ini fajl sa tom rezolucijom (1680x1050).
Pozdrav
Meni se na dualcore-u na 2ghz, 2 gb rama i 8600gt vuce u 800x600 sa low detaljima.
Izgleda da joj vista ne prija...
Hmm. Juce sam probao FIFU 08 a pre par dana PES 6. I jedna i druga igra me nerviraju
U PESu ne mogu da dam gol da ga ''es, odigrao 7-8 utakmica, dao ukupno 3 gola, dodjem u gol sansu al svaki put ispali loptu nebu pod oblake, ni iz penala ne mogu da potrefim, ne znam u cemu je fazon, al ni komp meni ne moze da da gol, takodje i penale promasuje. Svaku utakmicu zavrsavam na penale, tako sto ja promasim sve a komp pogodi po koji.
A FIFA je opet druga krajnost, igram prvu utakmicu i odma 11 golova, pobedim 7-4, u sledecoj bi vec bilo 10-1 cenim.
U principu FIFU znam da igram ,ranije sam igrao FIFE a PES sam sad prvi put probao tako da se jedva snalazim sa komandama koje su inace zbog toga sto je igra pravljena za konzole ubi boze za podesavanje.
Kod FIFE me uzasno nervira sto su svaki put igraci sve manji i manji, pa promasili su proporciju igrac/teren jedno tri puta, uzas. A kod PESa, neverovatno mi da danas postoji igra sa onako odvratnim menijem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari