Šta je novo?

Fifa 08?

Poceo da skidam demo i nesto puklo ... sada verovatno necu ni nastaviti .

Skinuo sam demo i razocarao se....
Grafika je skoro identicna onoj iz Fife 07 (znaci da je i dalje ps2 port:wall:)...
Gameplay je ne promenjen (malo sam igrao,verovatno ima nekih novih poteza)...
Takodje ukoliko skinete demo skinite i FIFA08 PC Demo Expander(mala alatka pomocu koje mozete povecati rezoluciju,detalje...)
pes stil rulez:)

Ista grafika kao iz 07 kazete, sto znaci da je grafika ista kao ona iz 2000 :)

Skin'o ja demo. Isto njesra, klasika. PES zakon.

uffffffffffff breeeeeeeeee, pa to nije dobro :(

Ja sam na slepo kupio original fifu07 nadajuci se biti mnogo bolja od wc2002, a kada sam istu instalirao zazalio sam.Ono je bre ocaj od grafike, a jos nema ni podrsku za 1680x1060 pa izgleda ruzno.Ako tako izgleda i fifa2008 onda su ga stvarno preterali i PES treba da ih zatre.

Dobro barem fifa moze da sluzi kao ok igra za opustanje, ono tipa igra ti se nesto, a nemas mnogo vremena isl...

BTW Valjda ce se jednom setiti da u PES-u naprave normalan izbor kontrola, znaci akcija koju zelim=taster, a ne ono njesra sa dzojpedom i sa R1, L1 i ostalim glupostima.

EDIT: Odgledah trailer i nista posebno.Isto tako nasminkaju fifu na trailerima i dobijemo sprdacinu.Da su barem prikazali barem jedan deo samog gameplay-a, barem na par sekundi, ovako niti smrdi niti mirise, jer bukvalno nista ne otkriva o igri.

Poslednja izmena:
Ja sam na slepo kupio original fifu07 nadajuci se biti mnogo bolja od wc2002, a kada sam istu instalirao zazalio sam.Ono je bre ocaj od grafike, a jos nema ni podrsku za 1680x1060 pa izgleda ruzno.Ako tako izgleda i fifa2008 onda su ga stvarno preterali i PES treba da ih zatre.

Dobro barem fifa moze da sluzi kao ok igra za opustanje, ono tipa igra ti se nesto, a nemas mnogo vremena isl...

BTW Valjda ce se jednom setiti da u PES-u naprave normalan izbor kontrola, znaci akcija koju zelim=taster, a ne ono njesra sa dzojpedom i sa R1, L1 i ostalim glupostima.

EDIT: Odgledah trailer i nista posebno.Isto tako nasminkaju fifu na trailerima i dobijemo sprdacinu.Da su barem prikazali barem jedan deo samog gameplay-a, barem na par sekundi, ovako niti smrdi niti mirise, jer bukvalno nista ne otkriva o igri.

Ma igra je guba™.
Uostalom evo ti DEMO pa probaj.

Pozzz

Poslednja izmena:
A sve se vrh fudbaleri javljaju :d

Pa koliko dugo nisam bio, mora da si zaboravio kako dobro igram :d
Ali podseticu te za koju nedelju kada mi se zavrse ispiti...ima sve da prsti :) :-devil-:
Taman ce do tada i filipenko da osvoji svetski kup u PESu na PS3-jci, pa ce da nas uci fudbalskim vestinama :D

@Manca: Nisam lud ni da skidam, a kamoli da ga probam ako je kao prethodnik...

Poslednja izmena:
Ne truba...nego TUGA!

Ono je jadno da jadnije ne moz' biti.

Ste videli novi trejler za PES? :D
Stvarno extra...Samo se nadam da ovi novi potezi nece biti programirani na tastere...Ko u starim FIFA-ma pff...Nego da ce se desavati spontano...

kada bi sastavili golmane iz PES-a i lakoću poteza i igre iz FIFE to bi bila igra(uz još naravno taktiku i podešavanja iz PES-a).
Meni PES deluje suviše linearno,mislim na kretanje igrača i njihove pokrete.

sutra je kupujem u originalu , nikad bolja Fifa, BTW u fifi 2007 sam bio medju prvih 20 u svetu i takav plasman ocekujem i sad. Najjace je kad oderem hrvate , da vidite koji je to napad kompleksa LOL ....

LOL naravno da igra nije savrsena i ima dosta mana, ali treba znati ,a ne samo reci igra nije dobra , nevalja ovo , ono , znas onu staru kilavom ku.. i dlake smetaju

Skinuo sam demo i razocarao se....
Grafika je skoro identicna onoj iz Fife 07 (znaci da je i dalje ps2 port:wall:)...
Gameplay je ne promenjen (malo sam igrao,verovatno ima nekih novih poteza)...
Takodje ukoliko skinete demo skinite i FIFA08 PC Demo Expander(mala alatka pomocu koje mozete povecati rezoluciju,detalje...)
pes stil rulez:)

nemas pojma brate...

LOL naravno da igra nije savrsena i ima dosta mana, ali treba znati ,a ne samo reci igra nije dobra , nevalja ovo , ono , znas onu staru kilavom ku.. i dlake smetaju

Ne kazem ja da je ocajna sto ne zna da je igram, mada i ne znam nisam bas dugo igrao fifu, a pes sam vrlo malo igrao.Nego pre par godina sam jedva cekao svaku fifu i u svakoj sam uzivao i igrao je svakodnevno i ja i brat.Par godina posle toga zazeleo sam se igranja neke simulacije fudbala i uzeo fifu, jer je pes dosta skuplji i veruj mi igrao sam je par puta i sada skoro bukvalno skuplja prasinu.Mom bratu je dojadila za jedan dan.Znaci ili definitivno igrivost nije na nivou starijih fifa ili sa nama nesto nije u redu, ali sam ipak sklon da mislim da je igrivost losija nego u ranijim naslovima od pre par godina.

Naravno ovo je iskljucivo moje misljenje...

sutra je kupujem u originalu , nikad bolja Fifa, BTW u fifi 2007 sam bio medju prvih 20 u svetu i takav plasman ocekujem i sad. Najjace je kad oderem hrvate , da vidite koji je to napad kompleksa LOL ....
prvih 20 u svetu, al nikad nisi osvojio WCG u Fifi kod nas? Dobar taj ranking, nema shta i naravno skromnost na prvom mestu :D

Mislim da je čovek mislio na World Cyber Games-u u Srbiji. Enivej, PES 2008 demo verzija izgleda bolje i igrivija je nego FIFA 08.

Imam problem sa fifom,igra mi je skroz usporena ma koja podesavanja da stavim,ovo mi se desavalo i u Fifi 06 i u Fifa world Cup 2006,dok sve ostale igre rade sasvim normalno.
Konfiguracija je Amd athlon 64 3500+,6600gt,1gb rama...
Jel ima neko resenje za moj problem?

Hvala unapred.

Nemam original, a još uvek ni onu drugu varijantu. Sumnjam da će mi se isplatiti. Nije to Morrowind, pa da kupujem original :D

Nazad
Vrh Dno