BuNnY_nIsH
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2005
- Poena
- 320
Dakle???
Ja sam na slepo kupio original fifu07 nadajuci se biti mnogo bolja od wc2002, a kada sam istu instalirao zazalio sam.Ono je bre ocaj od grafike, a jos nema ni podrsku za 1680x1060 pa izgleda ruzno.Ako tako izgleda i fifa2008 onda su ga stvarno preterali i PES treba da ih zatre.
Dobro barem fifa moze da sluzi kao ok igra za opustanje, ono tipa igra ti se nesto, a nemas mnogo vremena isl...
BTW Valjda ce se jednom setiti da u PES-u naprave normalan izbor kontrola, znaci akcija koju zelim=taster, a ne ono njesra sa dzojpedom i sa R1, L1 i ostalim glupostima.
EDIT: Odgledah trailer i nista posebno.Isto tako nasminkaju fifu na trailerima i dobijemo sprdacinu.Da su barem prikazali barem jedan deo samog gameplay-a, barem na par sekundi, ovako niti smrdi niti mirise, jer bukvalno nista ne otkriva o igri.
A sve se vrh fudbaleri javljaju :d
Stvarno extra...Samo se nadam da ovi novi potezi nece biti programirani na tastere...Ko u starim FIFA-ma pff...Nego da ce se desavati spontano...
Pojavila se pojavila... hahaha...:-devil-::-devil-:
Ja sam na slepo kupio original fifu07 nadajuci se biti mnogo bolja od wc2002, a kada sam istu instalirao zazalio sam.Ono je bre ocaj od grafike, a jos nema ni podrsku za 1680x1060 pa izgleda ruzno.Ako tako izgleda i fifa2008 onda su ga stvarno preterali i PES treba da ih zatre.
Dobro barem fifa moze da sluzi kao ok igra za opustanje, ono tipa igra ti se nesto, a nemas mnogo vremena isl...
BTW Valjda ce se jednom setiti da u PES-u naprave normalan izbor kontrola, znaci akcija koju zelim=taster, a ne ono njesra sa dzojpedom i sa R1, L1 i ostalim glupostima.
EDIT: Odgledah trailer i nista posebno.Isto tako nasminkaju fifu na trailerima i dobijemo sprdacinu.Da su barem prikazali barem jedan deo samog gameplay-a, barem na par sekundi, ovako niti smrdi niti mirise, jer bukvalno nista ne otkriva o igri.
Skinuo sam demo i razocarao se....
Grafika je skoro identicna onoj iz Fife 07 (znaci da je i dalje ps2 port:wall...
Gameplay je ne promenjen (malo sam igrao,verovatno ima nekih novih poteza)...
Takodje ukoliko skinete demo skinite i FIFA08 PC Demo Expander(mala alatka pomocu koje mozete povecati rezoluciju,detalje...)
pes stil rulez![]()
LOL naravno da igra nije savrsena i ima dosta mana, ali treba znati ,a ne samo reci igra nije dobra , nevalja ovo , ono , znas onu staru kilavom ku.. i dlake smetaju
prvih 20 u svetu, al nikad nisi osvojio WCG u Fifi kod nas? Dobar taj ranking, nema shta i naravno skromnost na prvom mestusutra je kupujem u originalu , nikad bolja Fifa, BTW u fifi 2007 sam bio medju prvih 20 u svetu i takav plasman ocekujem i sad. Najjace je kad oderem hrvate , da vidite koji je to napad kompleksa LOL ....
nemas pojma brate...
prvih 20 u svetu, al nikad nisi osvojio WCG u Fifi kod nas? Dobar taj ranking, nema shta i naravno skromnost na prvom mestu![]()
Fifa je u poslednjih nekoliko izdanja poprilično kilava, da budemo iskreni. I još nešto. Voleo bih da odigramo za nekih mesec dana. Biraj mesto...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari