Razumem da zelish da pokazesh da se razumesh, ali veruj mi, prepiresh se sa chovekom koji gleda stereo monitore vec 6 godina po minimum 8 sati dnevno jer pravi stereo reklame i filmove![]()
Prochitaj moje prve reakcije na 3D vision u temi koju je josh pochetkom proshle godine otvarao Nex i videcesh da sam bio veoma skeptichan (u najmanju ruku). Medjutim, posle 8 meseci korishcenja 3D visiona, odgovorno tvrdim da je isti najzreliji 3D stereo proizvod ikada pushten u prodaju.
Nije dzaba AMD sada pocheo ubrzano da radi na svojoj verziji 3D stereo sistema.
Pogrešno si ti mene shvatio. Nije meni želja da ja na forumu prikazujem kako znam bolje od tebe koji se time baviš. Ono što sam ja hteo reći je da 3D Vision nije stvar koja radio po principu Plug and Play. Jeste najzrelije do sada ali normalno je da neke igre, koje nisu nativno rađene sa tom tehnologijom na umu zahtevaju određena podešavanja da bi izgledale optimalno. Ti to predstavljaš kao je to to, završena priča poput ubacivanja igre u konzolu i igranja. Niti je cena onakva kakva može biti (da je u pitanju tehnologija koja je u masovnoj upotrebi) niti je to sve optimalno i najbolje kako može biti. 3D Vision je manja prednost od Physxa u ovom trenutku, ma šta ti kao ekpert pričao.
AMD će odraditi podršku ali neće prodavati cvikere. To samo govori da obezbeđivanje podrške za 3D gaming nije neki veliki posao za ATI (kao što je pisanje valjanog OpenGL/CL ili drajvera za Linuks