Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene samo brine da ga ne sklone, kao ono sto je bilo, sklanjamo ga onda je neko intervenisao i nista od sklanjanja

mene samo brine da ga ne sklone, kao ono sto je bilo, sklanjamo ga onda je neko intervenisao i nista od sklanjanja

Znaci neko jak tu drzi konce cim nisu uspeli da ga pomere/izbace :D, sad cu da prebacim grafe sa LTC-a na FTC-a dok ne nakupim par hiljada,sve u offline wallet i kroz par godina cash out.... Ipak mnogi na FTC gledaju kao 3 valutu po snazi, nece tako lako nestati....

Znaci neko jak tu drzi konce cim nisu uspeli da ga pomere/izbace :D, sad cu da prebacim grafe sa LTC-a na FTC-a dok ne nakupim par hiljada,sve u offline wallet i kroz par godina cash out.... Ipak mnogi na FTC gledaju kao 3 valutu po snazi, nece tako lako nestati....

tako se gledalo, a gle koja je sada valuta po hash-u najaca Kerovi , ko se tome nadao i sta cemo sada , da glasamo za 3 valutu ')

Bolje ga kupi ako misliš da ga štekaš nego da goriš struju

***, ne znam ni sam sta da radim. Upregao sam sve karte da kopaju FTC. Sutra cu da prebacim sve na LTC, nema leba od Federa :D.
Nema se kesha da se kupi, sav kesh otisao na hardver,moram ipak goreti struju :D.

pa kopaj doge, prebaci u btc pa u FTC, ili ćeš imati duplo više FTCa nego da si ga kopao direktno, ili kupi isto koliko bi iskopao i imaš ostatak u DOGE/BTC...

Ja kad krenem da kopam dodge valuta ce da pukne. Bolje je po vas koji ga kopate da ne krecem :D.

:) nema veze, uvek imaš bar 10-15 valuta koje su isplativije za mine and dump od LTC/FTC (koji su uglavnom tu negde). direktno kopanje nečeg od ta dva je traćenje resursa...

Ja sam do sada isao na varijantu iskopaj i stekaj. Moracu u buduce da frikombinujem i menjam valute :) Hvala na savetu.

Ja sam poceo da kopam i stekam nove coin-e, idem na sve ili nista, to je jedini nacin da se obogatim sa ovako malom snagom sto imam :D looool

Ziveo gospodin sto je stavio da kupuje 4+ miliona FTC na btc-e (za 1621 BTC)...e ovo jos nisam imao prilike da vidim :D Mozda ovo znaci da ce FTC uskoro gore, ja bas hteo da rasprodam sta imam!?

Samo nek se on nama ritne :p

Ohaaaaaj buduci holder ako uspe da pokupuje ili ne skloni zid

Ziveo gospodin sto je stavio da kupuje 4+ miliona FTC na btc-e (za 1621 BTC)...e ovo jos nisam imao prilike da vidim :D Mozda ovo znaci da ce FTC uskoro gore, ja bas hteo da rasprodam sta imam!?

Taj lik je tu bezmalo nedelju dana :)

sad mi nesto upade u oci, nema nam ga ovaj 100eur nesto :D

neka je samo nece mu niko prodati toliko FTC-a za tu cenu

Neko opasno gruva FTC, ode na 044...

To bi bilo divno, davno nije divljao kao sto zna ;)

Je l pratio neko FTC, jutros je nešto podivljao isplativošću pa se naglo smanjio hashrate, na coinotronu bar..
Dif mu bio nešto sitan evo i sad je duplo manje nego obično?

ja ga kopam vec 10-ak dana otkako su promenili brzinu bloka i nagradu po bloku...danas je nekih sat vremena bio pad diffa na 0.4 ali vrlo kratko...mislim da jos nije sve dobro uredjeno sa brzinom bloka jer na poolu na kojem kopam pokazuje da dobijam duplo vise nego stvarno tako da ima tu jos posla. Ali ftc je ftc ;)

daj neki info za to menjanje brzine i bloka, nisam u toku

Od svih iskopanih coina, najzalije mi je sto sam trosio resurse na FTC. Maltretirao sam 6 kartica 2 meseca i to kada je bilo mnogo isplativijih valuta, jer se pricalo da ce FTC biti No.3 coin. Pisljivih 3.000 FTC-a sam nakopao,sada ne vrede ni pola BTC-a...

***, sta je tu je, zaebali ga novcici sa drugim algoritmom

Na telefonu sam sada nesicu pa cim sednem za komp poslacu ti. Ako ti se ne ceka idi na ftc forum tamo je objasnjeno.

Sto se ftca tice i uzaludnog kopanja tice reci cu samo da je ovo jedan od old school coina koji ce ici pre svih novih gore zajedno sa ltc i btc!

Svaki scrypt coin osim LTC je predodredjen na prospast, jednostavno jedan algo -> jedan coin... resenje je merged mining sa LTC-om ali je navidim poentu kad je FTC djubre centralizovano (programski)

To si govorio i pre, cak si se i kladio da ce svi nestati uskoro, pa si ga na kraju i kopao :)

Niiiijeee se kladio. Ja sam hteo da se kladim s njim da ce doci do 1$ cene nego sto ce propasti i nije se kladio :D
Jedan novcic po algoritmu ce voditi pricu, to je sigurno ali to ne znavi da ce ostali propasti. FTC drzi isplativost isto kao i LTC ali se broj rudara drasticno smanjio kao i diff. Slicna situacija u kojoj je sada max.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno