Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo ti hvala za Black Eyed Pease,mislio sam da me upucujes na link za razresenje problema :D A kako se,molim te,to proverava?

jesu li sredili problem sa offline walletom?

OK...sredjen problem za 7950 ; Give me coins ;
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://ftc.give-me-coins.com:3336 -u username.worker -p password --gpu-engine 1090 --gpu-memclock 1400 --shaders 1792 --intensity 13 --worksize 256 -g 2 --gpu-fan 95

OK...sredjen problem za 7950 ; Give me coins ;
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://ftc.give-me-coins.com:3336 -u username.worker -p password --gpu-engine 1090 --gpu-memclock 1400 --shaders 1792 --intensity 13 --worksize 256 -g 2 --gpu-fan 95

a moze i; cgminer --scrypt -o stratum+tcp://ftc.give-me-coins.com:3336 -u username.worker -p password --gpu-engine 1090 --gpu-memclock 1400 --shaders 2048 --thread-concurrency 8192 --intensity 13 --worksize 256 -g 2 --gpu-fan 95

Zna li neko zasto mi ovako divlja khash dijagram? Kopam FTC sa 2400 khs, sto bi trebalo da mi donosi oko 55ftc-a dnevno, u poslednjih 10 dana dobijem dnevno od 38-48 FTCa. Kopam na Give me coins poolu, kopam sa 4 asusa 7950, svaki mi daje konstantno 600 khs-a.

Prilozi

• ftc.PNG
    ftc.PNG
    45.7 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
Nesto se baguje sajt, ne mogu da se registrujem, probacu kasnije....

Coinotron ne prima vise clanova , barem bilo tako prosle nedelje kada sam pokusavao druga da regnem tamo . Pa sada kopa na give me coins kako vec se zove

Pisalo je i kada sam se ja pokusao registrovati "Registrations are open", medjutim nije tako.... Probao sam i sad ne moze...

Kada sam ja probavao drugara da reg bilo je zatvoreno. Posle kada je Mica pitao pogledao sam opet i opet nece, ali je ovaj put satro otvoreno.

ima li neko sinhronizovan wallet, ako da koju verziju ovaj moj se non stoop nesto sinhronizuje, stoji mi ftc vec ceo dan u unconfirmed

Skocila cena FTC-a ...

I ide jos gore.

Dobro je, vec sam mislio da sam se zeznuo kada sam pre mesec dana stavio jedan rig da bunari FTC.... Valjda ce mu vrednost za koji mesec dostici 1 usd da mogu da se naplatim :D.

Počeo sam nedavno rudariti FTC i nije lose nego mi stalno stoji -Unconfirmed rewards- ne prebacuje na Confirmed ? Koristim coinotron pool. Moze pomoc?

Edit:
Nasao sam u cemu je problem,sad me interesuje gde da prodam FTC u dolare. Hvala

Poslednja izmena od urednika:
Podeli sa ostalima u cemu je bio problem .. mozda ga jos neko ima :)

Prosto kopao je pplns umesto pps

Pa ftc u btc pa u eure ili dolare, sta ti draze i to ti je cena !

Vidim da se FTC dugo ne spominje, a ja nedavno krenuo da ga kopam, da nije dumro :)? Ajde neko iskusniji da mi odgovori ima li FTC perspektivu?

Mislim da ce u skorije vreme da se ritne al to su samo moja nagadjanja ;)

Kad bude krenuo LTC da skace krenuce i FTC. Za sada je tu da prati pricu.

Poslednji put nije bilo tako ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno