Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko je rano jutros (po nasem vremenu) pokupovao dobru kolicinu FTC-a, pripreme su u toku :)

Nadam se da ce uskoro da ga napumpaju bar do 0,0004 da se resim FTC-a, da ga ne gledam vise.

hoce da, samo imas laganu ruku ako izlazis na toj cifri :) ja cekam na 0.002

Neka ide prokletinja :D. Imam skoro 4.000 komada, kada se setim samo koliko mi je trebalo da ih iskopam na difu 200+....

ja se otarasio na 0,0004 ali mnogo manja kolicina ,nebitno i to je bolje nego ova sada aktuelna cena ! Mozda mali i skoci ako oce btc u nebesa , pa se ipak isplati !

Meni ostalo jos 640 komada ali ga nisam prodavao. Hteo sam da prodam to kad je cena bila 0.0009 tj 1.2$, onda kad su btc i ltc poleteli i odustao sam, to mi sica bila. Nikada FTC vise nece doziveti tako nesto, cena tako sigurno pada i niko vise to ne kopa. Ne znam kakvo bi cudo trebalo da se desi da ovo poleti na gore.
Nije mi zao ako umre posto bi ja ipak dobio onu opkladu da smo se kladili Zeljko i ja. Ovako nek mre da i Zeljku bude srce na mestu :D

Meni ostalo jos 640 komada ali ga nisam prodavao. Hteo sam da prodam to kad je cena bila 0.0009 tj 1.2$, onda kad su btc i ltc poleteli i odustao sam, to mi sica bila. Nikada FTC vise nece doziveti tako nesto, cena tako sigurno pada i niko vise to ne kopa. Ne znam kakvo bi cudo trebalo da se desi da ovo poleti na gore.
Nije mi zao ako umre posto bi ja ipak dobio onu opkladu da smo se kladili Zeljko i ja. Ovako nek mre da i Zeljku bude srce na mestu :D

Neka si mu rekao :D.

Ako btc skoci kao u novembru onda ce i ftc gore i mnogi da kukaju kako su ga prodali za dzaba.

Pa da ode i 3 x gore opet je smesna cena imajuci u vidu da sam u to vreme umesto 4000 ftca-a, mogao da nakopam oko 80 ltca.

Pa da ode i 3 x gore opet je smesna cena imajuci u vidu da sam u to vreme umesto 4000 ftca-a, mogao da nakopam oko 80 ltca.

pa to, ako btc skoci za 3x sve skace za 3x, a 3x za ftc je nista, pa ni za ltc je nista kad se neke valute pumpaju 20x u par dana
ja se secam prosle godine kad je bio pump ftca skocio nesto ludo, ne secam se ali bilo je par dolara po komadu, bio sam ulozio nesto u njega reko skace, ali nista izasao sam malo kasnije stavio u nesto drugo, tad se bas bio kopao

proslog puta je pao na 0.00015 (kada su stavili vest da ga sklanjaju sa btc-e, posle je dogurao do ~0.0012 u celoj onoj ludnici

Ftc ovaj put ide u svoj maks peak koji je imao nekada :)

Mozda ga po ovoj ceni treba kupiti, mislim da bi morao uskoro ici gore....

jel se seca neko bese koji mu je max peak bio po izlasku na btc-e, 0.0075 jel ovako bese, ali mislim da su puste zelje

Poslednja izmena:
Asik polako ulazi i na FTC, mreza je skocila sa 6 na 34gh

Capture3.PNG

Taman za toliko neka skoci i cena,pa da se resim djubrestine :D.

Sad videh cenu FTC-a 0,00009, malo je reci katastrofa....

Poslednja izmena:
bas pada, da vidimo bas da li ce btc-e opet da stavi obavestenje da ga pomera, ako to uradi mozda se porazmislim da ga kupim za sve pare kad mu se skljoka cena pa sta bude

nece dva puta praviti isti catch...nesto ce se vec drugo izmisliti ili je izmisljeno samo se ceka momenat

Ma na njemu ce ici asik masine neposredno posle ltca!

Ja kupio malo. Nek se nadje. Mozda se opet pojavi onaj lik sto je omasio 0 pa je pokupovao sve sell ordere :D

ahahahah :)

malo malo mreza skoci na 30 pa padne na 6gh ucestalije :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno