Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Znam i ja bi voelo da imam 30-ak altova ali nemam toliko kesa da sve isfinansiram...moja taktika je FIAT sto kazes 80% -20% BTC za investiciju u trend. Sada je period kupovine i brzog izlaska do 30% najvise. Sve ostalo mi je rizicno. 20% BTC imam svakako za neki ludacki skok u odnosu sa $...ako padne ispod 1500$ BTC kupicu deo ponovo pa cu se vratiti u altove, mislim da smo u jos jednom dvomesecnom krugu trgovine sa BTC/$ i onda cemo osetiti pad.

Sa druge strane racunam prilicno da ce FTC da probije 5k uskoro ukoliko BTC predje 3k, ukoliko se to ne desi vrtecemo se u ovom prostoru do kraja godine, koja je realno blizu. JA sam u FTC usao sa kolicinom koja mi je odgovarala za stek, jer znam kakav sam sve bi potrosio, a mozda i pao toliko i vise koliko sam se sada uplusao na FTC :)

Ima jedan NV dev non stop ima zahteva da nesto prepravlja za FTC mining, nemam pojma ko ga placa...

Nemam pojma ko je lik...kineski grafik napeto izgleda za ispaljivanje

Taman sam se ponadao necemu juce.... kad ono medjutim

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Taman sam se ponadao necemu juce.... kad ono medjutim

Pa cemu se nadas...Ako gologuzija vodi glavnu rec, nema tu nikakve nade...Retest 1850 i proboj nadole se smeska vec danas-sutra. Ako se ne desi cudo i pojavi se neko ko je dovoljno glup da ulozi u ovo sada pored mora ICO koji donose OGROMNE zarade trenutno.

Poslednja izmena:
Pa cemu se nadas...Ako gologuzija vodi glavnu rec, nema tu nikakve nade...Retest 1850 i proboj nadole se smeska vec danas-sutra. Ako se ne desi cudo i pojavi se neko ko je dovoljno glup da ulozi u ovo sada pored mora ICO koji donose OGROMNE zarade trenutno.

Kako bi bilo da podelis s nama koji su to ICO novcici? Ima nas koji hocemo da rizikujemo po malo. :)

Mislim i u koje planiras da ulozis i u koje si ulozio?

Hvala unapred.

Kako bi bilo da podelis s nama koji su to ICO novcici? Ima nas koji hocemo da rizikujemo po malo. :)

Mislim i u koje planiras da ulozis i u koje si ulozio?

Hvala unapred.

Nemam nameru nikom da dajem savet jer svi znamo sta bude posle. Imas listu ico novcica (https://tokenmarket.net/ico-calendar), uradi research (https://www.coindesk.com/the-ultimate-list-of-resources-for-researching-and-launching-icos/) ili nemoj, kupi i cekaj ulistavanje na menjacnici. Trenutno holdujem CVC (nabavna cena oko 3600SAT), TIX se zavrsio crowdsale (nabavna cena je oko 1040TIX za 1ETH) i ceka se ulistavanje. Oni koje sam zavrsio nema smisla da pominjem, samo pogledaj bittrex poslednje ulistane i proveri posto su bili u nabavci i sve ce ti biti jasno. Nece to trajati vecno ali ako si oprezan nema mogucnosti da izgubis, osim ako ne padnes bas na prvom, pa je to i razlog zasto necu da dam savet i posle ispadnem grbav, posto nisam vidovit da znam sta ce biti sutra. I da ne zaboravim, mene interesuju samo ICO na ETH platformi, koji se kupuju preko smart contracta. One druge ICO sto nemaju veze sa bilo cime ne gledam.

Poslednja izmena:
Nemam nameru nikom da dajem savet jer svi znamo sta bude posle. Imas listu ico novcica (https://tokenmarket.net/ico-calendar), uradi research (https://www.coindesk.com/the-ultimate-list-of-resources-for-researching-and-launching-icos/) ili nemoj, kupi i cekaj ulistavanje na menjacnici. Trenutno holdujem CVC (nabavna cena oko 3600SAT), TIX se zavrsio crowdsale (nabavna cena je oko 1040TIX za 1ETH) i ceka se ulistavanje. Oni koje sam zavrsio nema smisla da pominjem, samo pogledaj bittrex poslednje ulistane i proveri posto su bili u nabavci i sve ce ti biti jasno. Nece to trajati vecno ali ako si oprezan nema mogucnosti da izgubis, osim ako ne padnes bas na prvom, pa je to i razlog zasto necu da dam savet i posle ispadnem grbav, posto nisam vidovit da znam sta ce biti sutra.

Hvala lepo.

Savet nisam ni trazio, samo da pomenes i u koje planiras da ulozis, a ja cu sam istraziti i videti da li da rizikujem.
A cak i da das savet, nisam od onih koji ce tebe ili bilo koga drugog da krivi, ako taj savet ne bude tacan. Prema tome, samo opusteno. :)

Ako odgovoris meni, na pitanje koje sam ti ja postavio, makar to bilo i javno, a ne na privatnu poruku...a pri tome i neko drugi poslusa tu sugestiju, sta te briga da li ce da te posle krivi, ako tvoje misljenje, a ne savet, ne bude ispravno.

Niko ga nije terao da poslusa, a i nisi se njemu obracao, pa ne moze da kaze da si njega ''savetovao''. :D

Ko ostane poslednji nek ugasi svetlo :D

Idemo na startnu poziciju, ubrzanu btc fork ludilom. 1850 je pao, 1600 jos uvek nije al je support cao zdravo. Mislim da smo se preracunali, odnosno btc je prebrzo porastao i u dolarima dostignuta je veca cena nego ftc na 18k sat od pre godinu i kusur. Kad sam to skontao vec sam propustio vrh. Ostavio sam nesto za svaki slucaj, nesto sam stavio na sell pozicije, skoro 3/4 sam prodao do sada od pocetka meseca. Eto toogood, ispunjeni su kriterijumi za skok, ostala mi cetvrtina steka. Ako oces i to da prodam, moraces da mi platis 1$/ FTC :d,)

Poslednja izmena:
Ja cu ostati jer kao sto neko rece 2k FTCa ce vredeti bar 400$ uskoro ;)

toooooooooooooooooo, da i ja imam neki koin milionce pa makar to bio i ftc :D

Ima na cryptodao :) a bice i na cryptopiji...ja sam FTCom zadovoljan ne znam sto student nisi...otisao je 20x u $ i skoro 10x u btc mora se konsolidovati malo da se istresete :)

Ima na cryptodao :) a bice i na cryptopiji...ja sam FTCom zadovoljan ne znam sto student nisi...otisao je 20x u $ i skoro 10x u btc mora se konsolidovati malo da se istresete :)

Nema tu konsolidacije brate...Secam se za LTC kad ste pricali o konsolidaciji :) a konsolidacija vam trajala skoro 4 godine, da bi se ispalio par dolara preko cene pre konsolidacije...Bagholderska logika je vrhunska. A glasi samo se nadaj :) A nisam zadovoljan FTC-om jer mi je prosecna cena nabavke 800SAT a prodaje ispod 3000SAT, sto je za 2017. godinu upravo ravno katastrofi. Nema konja koji nije vise skocio. A nikad se nije moglo prodati lako mnogo jer je support puvanjak svo vreme. Da roknem onih 800K sto sam imao, srokao bi cenu 50%, a to je samo par BTC-a...A sto se forekasta tice, cak i ovaj tvoj 1mesec kad gledam, posle crvenog meseca ide samo kanalizacija. A ovaj mesec je za sada crven prilicno. Doduse ima jos dan i par sati ali ovako umrtvljen FTC ne verujem da moze odjednom 400BTC vol da napravi. Javi mi kad padne na 200sat ili preko 5K, da kupim ili da se spremam za 10K...Ovo izmedju sam odradio sta sam hteo. Ostalo mi 200K FTC-a besplatnih pa me bas briga gde ce cena, ali su mi smesni likovi koji se nadaju i veruju u development...koji ce to sposobni developer da radi za dzabe...A posto rade za dzabe, takav im je i kvalitet i brzina. Vise korisnika ima Gradska biblioteka od FTC-a...onda znas koliko je sati...Pricaju o Segwitu...ej bre...segwit za shitcoin koji moze da procesuira gomile transakcija...Koji ce im segwit...Zato sto je moda ili sta? To je kao kad bi na taljige Ciga stavio spojler.

Poslednja izmena:
Ma na telegramu su levati sve osim par njih...nebitno....fora je sto je FTC kina i oni ne prate ovo uopste. Trex samo prati u pokusaju da digne cenu kinezi ne mrdaju jer imaju svoj plan. Iskreno znam da ide gore uskoro. Ja ga holdujem iz razloga stekanja kao sto rekoh. To mi je kao katalizator...sve ovo drugo je trgovina. Lepo je znati i kada padnes na nekoj trgovini da imas stek. Tako nekako...ftc ce ici gore!

Sve ce ici gore pre ili kasnije...

Mi smo svi trejderi pa se desi da se zakucamo i cekamo i mesec dana...ako ides na FTC kao opciju cekanja sa odlicnim dobitkom onda nema greske

Kad se kladiš na kornjaču veliki je problem ako nemaš strpljenja i nikako da dočekaš da ova stigne na cilj...e sad, ko je tu "kriv", kornjača ili .......poznavajući naš mentalitet mi nismo, sigurno...:d

Da da mudro zboris i ima i ona, kada se uspe u necemu onda se cuti ali dok ne dodje uspeh muka ziva :)

Ode ovo do dna mozda i ispod. Iako sam rekao da necu ulagati vise u ovaj novcic jer imam neki stek za veliki skok opet sam se zeznuo. Nadam se samo da ce se to desiti prije nego umrem od starosti :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Sledeci skok je sledece godine, ili za dve... po sablonu :)

Nema tu skoka. Odnosno bice kad se smiri na dnu. Nismo mi lose kupili, nego smo slusali hajpere pa nismo prodali na 3000. I to u rastu, tada je moglo. Inace, dev je na telegramu rekao da nemaju nista i da rade za dzabe, ne umeju ni sajt da naprave jer nemaju para da plate cak ni to. Toliko o razvoju i buducnosti...Amaterizam na delu. Toogood, sledeci put kad prodas javi, ne moras ranije nego kad odradis, cisto da znamo. Izgleda da si ti bio MM :)

Ma ne ne ja nemam nameru da ikoga zamajavam sa FTCom...izlazite kada mislite meni je ok ovo ovako. Znam da ide gore brzo...to dev nema kesa i sve je smor nema veze sa vezom jer kazem kinezi kolo vode.

Ma oni su prvi imali one dzidzabidze i ftc bankomat, sad ne znam dokle su stigli sa razvojem

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Vrh Dno