toogood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2008
- Poena
- 440
Znam i ja bi voelo da imam 30-ak altova ali nemam toliko kesa da sve isfinansiram...moja taktika je FIAT sto kazes 80% -20% BTC za investiciju u trend. Sada je period kupovine i brzog izlaska do 30% najvise. Sve ostalo mi je rizicno. 20% BTC imam svakako za neki ludacki skok u odnosu sa $...ako padne ispod 1500$ BTC kupicu deo ponovo pa cu se vratiti u altove, mislim da smo u jos jednom dvomesecnom krugu trgovine sa BTC/$ i onda cemo osetiti pad.
Sa druge strane racunam prilicno da ce FTC da probije 5k uskoro ukoliko BTC predje 3k, ukoliko se to ne desi vrtecemo se u ovom prostoru do kraja godine, koja je realno blizu. JA sam u FTC usao sa kolicinom koja mi je odgovarala za stek, jer znam kakav sam sve bi potrosio, a mozda i pao toliko i vise koliko sam se sada uplusao na FTC
Sa druge strane racunam prilicno da ce FTC da probije 5k uskoro ukoliko BTC predje 3k, ukoliko se to ne desi vrtecemo se u ovom prostoru do kraja godine, koja je realno blizu. JA sam u FTC usao sa kolicinom koja mi je odgovarala za stek, jer znam kakav sam sve bi potrosio, a mozda i pao toliko i vise koliko sam se sada uplusao na FTC