toogood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2008
- Poena
- 440
Znam i ja bi voelo da imam 30-ak altova ali nemam toliko kesa da sve isfinansiram...moja taktika je FIAT sto kazes 80% -20% BTC za investiciju u trend. Sada je period kupovine i brzog izlaska do 30% najvise. Sve ostalo mi je rizicno. 20% BTC imam svakako za neki ludacki skok u odnosu sa $...ako padne ispod 1500$ BTC kupicu deo ponovo pa cu se vratiti u altove, mislim da smo u jos jednom dvomesecnom krugu trgovine sa BTC/$ i onda cemo osetiti pad.
Sa druge strane racunam prilicno da ce FTC da probije 5k uskoro ukoliko BTC predje 3k, ukoliko se to ne desi vrtecemo se u ovom prostoru do kraja godine, koja je realno blizu. JA sam u FTC usao sa kolicinom koja mi je odgovarala za stek, jer znam kakav sam sve bi potrosio, a mozda i pao toliko i vise koliko sam se sada uplusao na FTC 🙂
Sa druge strane racunam prilicno da ce FTC da probije 5k uskoro ukoliko BTC predje 3k, ukoliko se to ne desi vrtecemo se u ovom prostoru do kraja godine, koja je realno blizu. JA sam u FTC usao sa kolicinom koja mi je odgovarala za stek, jer znam kakav sam sve bi potrosio, a mozda i pao toliko i vise koliko sam se sada uplusao na FTC 🙂