Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

^^
Ne bih se složio kolega....FTC je idealan za ljude koji trguju 1-2 puta godišnje odnosno za kolege koji su novčiće davno nakopali pa povremeno (izvlače profit) ili uvećavaju količinu... Trgovcima je itekako dosadan jer se sve dešava sporo i bez većih oscilacija (uvek ima drugih novčića za bržu i veću zaradu) kad su u pitanju kraći vremenski periodi...

Mrzim stekanje. Da sam procenio da ce ovako biti, nikad ga ne bih kupio.

^^
Ne bih se složio kolega....FTC je idealan za ljude koji trguju 1-2 puta godišnje odnosno za kolege koji su novčiće davno nakopali pa povremeno (izvlače profit) ili uvećavaju količinu... Trgovcima je itekako dosadan jer se sve dešava sporo i bez većih oscilacija (uvek ima drugih novčića za bržu i veću zaradu) kad su u pitanju kraći vremenski periodi...

Kako moze biti idealan? Idealan je tebi i meni jer smo ga uzeli ispod 1000sat. Pitaj one iz 2015. i starije koliko im je idealan.

Poslednja izmena od urednika:
Pa student prodaj i onako si 10x u plusu sad pa sad :)

Prodaj ti, ili barem kazi kad si prodao a ne posle dve nedelje...I necu da prodam sada u inat...U plusu sam mozda 3x. Gledam BTC. I to je realno mnogo manje jer ovo gvno nema support, smece usxrano. Bio bi srecan da ga delistuju i da se naucim pameti i da ne kupujem konje koji su matori, jer nisu nizasta, obicne zamke. Sada bi sve sabio u dolar bez problema jer mi je ova cena BTC vise nego dobra za prodaju. Moze gore koliko hoce, ali meni je apsolutno dovoljna. Pomislio sam da ovo ima holdere, al ima samo bagholdere...

Screenshot_2017-07-12-12-09-27-383_com.twitter.android.png

Poslednja izmena:
Pa ja sam prodao pa kupio ponovo...ja cekam moj momentum...trgujem na drugim stranama. A da pazis...mogao si se 3x uplusati koliko je jednostavan za 2-3 puta dnevnu trgovinu.

nema teorije. Uopste nije jednostavan, vrhunski je retardiran. Botovi samo drndaju. Danas sam uspeo dva puta po 10k, i to komicno, 2020-1940-2010-1950. Volume je vestacki jer sami sebi prodaju/kupuju, to si snimio valjda. Besan sam jer se poklapa dump ftc sa pumpom btc.

Poslednja izmena:
Ja prodao na ATH al opet sam kupio visoko tako da sam sad na 0. Nekako sve kilavo ide za razliku od drugih novcica.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ja prodao na ATH al opet sam kupio visoko tako da sam sad na 0. Nekako sve kilavo ide za razliku od drugih novcica.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Pa ide kilavo jer ga sem Benchmark ekipe mozda jos pet ljudi posmatra. Dakle ukupno 15-20 :)

Cini ti se...posmatra ga mnogo vise ali trguje toliko iako ce se uskoro stvari promeniti na bolje :)

ne bih rekao opet...holderi su napunili novcanike na menjacnicama a i veliki investitori isto tako. Ide pamp samo mora da se i neko istrese...bicemo svi zadovoljni kada dosegne 5k i istrescemo se, onda sledi pravi pamp. Psihologija mase :)

Edit> ....mislis da na dgb, lbrz, eth, etc, fct i drugima nije skup btc pa ga pumpaju nemilice...sve u svoje vreme

Poslednja izmena:
ne bih rekao opet...holderi su napunili novcanike na menjacnicama a i veliki investitori isto tako. Ide pamp samo mora da se i neko istrese...bicemo svi zadovoljni kada dosegne 5k i istrescemo se, onda sledi pravi pamp. Psihologija mase :)

Edit> ....mislis da na dgb, lbrz, eth, etc, fct i drugima nije skup btc pa ga pumpaju nemilice...sve u svoje vreme

Da ali ti konji su novi, popularni, imaju aktivnost na svim mogucim twiterima, slackovima, telegramima...FTC se ne zna ni ko je dev ni sta radi ni da li je ziv. Bitcointalk samo 150+ strana za nesto sto postoji skoro 5 godina. Sramota. Mrtav konj jednom recju. Zato je i pump takav kakav je. Niko se vise ne pali na matorce :) Cekamo taj pamp da izadjemo, ja mislim da se vise u ovaj necu vracati. Ne svidja mi se neaktivnost. Draze mi je da su vesti makar i negativne nego da nema nikakvih. Mora se odrzavati neka veza sa holderima, mora se nesto raditi pa makar to bilo i palamudjenje.

Poslednja izmena:
Idi na telegram grupu i promenices misljenje :) idi na njihov forum pa ces videti :)

Pale se itekako eno i na btctalku se vidi.

edit:

tek kada cena ode gore onda ce se paliti pravo :)

Poslednja izmena:
ne znam jel ima slack, ima kineski qq samo nisam prisutan usled kodiranja jezika :)

62 od kojih su 60 normalnih + kinezi...oko 300 smo negde sa community, mislim i vise ali se ne javljaju bas svi

ne znam jel ima slack, ima kineski qq samo nisam prisutan usled kodiranja jezika :)

62 od kojih su 60 normalnih + kinezi...oko 300 smo negde sa community, mislim i vise ali se ne javljaju bas svi

evo ti primer komjunitija za koji zna jako malo ljudi...Postoji DVA meseca.

Join Metal on Slack.
38 users online now of 2228 registered.

https://metalpay.chat/

Mogu misliti pravi konji, oni tier2 sto si nabrojao i tier 1 poput Dasha, LTC-a, XMR-a, ETH-a...Ovo sa FTC-om je potpuna letargija na zalost. Nema tu bato moj para a ni rada...

Poslednja izmena:
Cek covece poredis babe i zabe....poredis coin koji postoji 2 meseca u teskom hypu sa odraslim coinom...pitanje je da li ce taj metal opstati jos godinu dana, kamoli 4 godine. Normalno je da je FTC izgubio na kolicini ali pazi posle 4 godine nece ih puno opstati veruj mi!

plus sto od tih 2k ljudi 1000 su skameri, 1000 ne zna sto su tu a mozd tih 38 ima nesto i znanja

Cek covece poredis babe i zabe....poredis coin koji postoji 2 meseca u teskom hypu sa odraslim coinom...pitanje je da li ce taj metal opstati jos godinu dana, kamoli 4 godine. Normalno je da je FTC izgubio na kolicini ali pazi posle 4 godine nece ih puno opstati veruj mi!

plus sto od tih 2k ljudi 1000 su skameri, 1000 ne zna sto su tu a mozd tih 38 ima nesto i znanja

Apsolutno se slazem. Ali bez hajpa, komjunitija, nema rasta niti organizovanog pumpa. To je neophodno da bi se nesto znacajnije mrdnulo.

To svi znamo ali i pre ulaska u FTC si znao, valjda, da je ovo vec 6 puta full pumpan coin i da ce svaki sledeci pamp biti tezi u smislu tajminga. Ja FTC uzimam za stekanje investicije koju ne planiram da trosim. Imam kolicinu BTCa za trgovinu i drugu kolicinu za stekanje...od svake zarade na nekom coinu dokupim jos FTCa, to sam radio zadnje 3 godine i super mi se pokazalo. Ovde ne trebas ici sa psihologijom sada i odma, ostavi to za stek ako mislis da nesto stekas...neces se razocarati sigurno :)

To svi znamo ali i pre ulaska u FTC si znao, valjda, da je ovo vec 6 puta full pumpan coin i da ce svaki sledeci pamp biti tezi u smislu tajminga. Ja FTC uzimam za stekanje investicije koju ne planiram da trosim. Imam kolicinu BTCa za trgovinu i drugu kolicinu za stekanje...od svake zarade na nekom coinu dokupim jos FTCa, to sam radio zadnje 3 godine i super mi se pokazalo. Ovde ne trebas ici sa psihologijom sada i odma, ostavi to za stek ako mislis da nesto stekas...neces se razocarati sigurno :)

Iskreno nisam radio nikakav research, jednostavno sam nasumice odabrao vise konja za ulazak. FTC mi se cinio kao najgori u smislu cene, odnosno potpuno upuvan pa samim tim i ogroman potencijal za skok. Svi ostali su mi delovali manje pumpabilno, ali, ispostavilo se, svi ostali su se pokazali znatno bolje. Ne volim da stekam jer znam da kad mi treba iz steka, stek najmanje vredi...Prodajem kada se meni svidja cena i cucim u fiatu, to mi se pokazalo visestruko korisno. Kada mi se cini da imam previse fiata, ili isplatim deo ili uzimam druge altove. FTC je bio dobar za iskakanje na 3K+, mali deo sam i prodao ali najveci deo nisam. Kada je krenulo rokanje, aktivno sam ucestvovao i gurao cenu dole nadajuci se otporu, ali ga nije bilo. Kupio sam sve nazad, visak sam udolarisao/ICO-isao/ETC-isao. I opet imam stek ali me prilicno nervira, volim da imam siroku lepezu altova, pa ako neki skoci npr 20% a ja ga imam, prodam deo i za taj BTC kupim neki koji takodje imam a najvise je pao tog dana. To mi se pokazala kao ubedljivo najbolja taktika za altove.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno