Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Ja da sam na vasem mestu platio bi moderatoru da ga banuju, upilicario vam FTC :d

Ja da sam na vasem mestu platio bi moderatoru da ga banuju, upilicario vam FTC :d

Pa neka ga brane moodonje, samo se nadaju da ce im drugi pumpati :)

Nisam jos video vecih sisa od Bittrex FTC ucesnika...Bez opaljenog metka, samo dole rokaj cenu. Oni Kinezi se makar bore, doduse bezuspesno.

Pa ako 40-50% drze ovi sa ovog foruma sta ocekujes, kinezi su sila za nas (ma koliko jadni bili) :-devil-:

Sta ocete sada student ispunila ti se zelja nije dosadno dole pa gore

Sta ocete sada student ispunila ti se zelja nije dosadno dole pa gore

Normalno, tako se i prave pare...a ne samo stoji, niko ni da stisne ni da prdne...Ajte malo ljudi akcije, aktivno ucestvujte u trejdu. Ja bih trazio od Bittrexa da blokira racune svima koji nemaju makar 10-20 trejdova dnevno :)

Svi štekaju i čekaju da kupe jahtu za 1 perce. [emoji1]

To vreme je davno prošlo, i za btc.

Radite na prometu i transakcijama, upotrebljivosti. Makar izmedju sebe.

Kupite ili prodajte nesto za kripto ovde na forumu.

Poslednja izmena:
Pa sada nije lik daleko od istine...analiza ko analiza je shit kao i svaka druga jer pitanje je objektivnosti ali da ima potencijala itekako...lik na btctalku je rekao super stvar: FTC je prilicno demokratski coin u smislu da nema monopola kao sto je na ltc ili btc ili nesto trece a pri tome je dugorocan coin (4 godine opstanka)

Ima tu jednan veliki problem, sve sto postane veliko ko BTC ai LTC susrece se sa istim problemima, oko decntralizacija, asic-a i svega ostalog...... tako da ta prica kad na dan se kopa samo sica ne pije vodu

generalno je lako decentralizovat shit jer ga niko ne zeli a i niko ne veruje u isti, problemi kasnije nastaju jer su ljudi svuda isti (alava bagra, zeljna kontrole)

Poslednja izmena:
2017-07-09_074739.png
Kad se pogleda grafik, obim trgovine, orderi, mislim da se stvari odvijaju jako dobro za FTC tj. pokrenuo se sa dna ...e sad, nekome je to sporo (!?) 500=>3000 sat za 3 meseca treba imati na umu da već mesec dana drži cenu...u svakom slučaju kao i kod svih novčića, nekome odgovara nekome je shit zbog male zarade i sporog rasta dok je drugima odličan (poznati razlozi :))....

Sve je to super, al dzaba mu sav taj staz kad, sem promene algoritma zbog eliminacije Asica, nista nisu uradili po pitanju razvoja, promocije, upotrebljivosti...Shit kao i 99% drugih.
To je tako dok ne pocnu da ga razvijaju. Kao i sa LTC pljuvali smo ga svi pa je na kraju ispao ok novcic...eth da ne spominjem. Zasto se ftc ne bi ustabilio na 10k za mesec dva?!

To je tako dok ne pocnu da ga razvijaju. Kao i sa LTC pljuvali smo ga svi pa je na kraju ispao ok novcic...eth da ne spominjem. Zasto se ftc ne bi ustabilio na 10k za mesec dva?!

LTC nije niti ce biti OK novcic...Uzece neke pare ko je kupovao pocetkom godine, eventualno godinu unazad, svi ostali su u teskom gubitku, odnosno da budem precizniji, ulogom u kripto izabrali su najgori konj u smislu rasta cene...al sad da ne razglabamo o tome...ko je uzimao ICO ovih dana, meseci, zna sta je OK i kako se promeni zivot u mesec-dva dana...Sve ovo ostalo je teski kikiriki...Pa cak i HODL ETH-a dve godine je smesan spram toga...

Inace, pokazalo se da sve sto Zeljko hejtuje je zapravo najbolje za ulaganje...ETH, DASH, LBRY, ICO razni... Tako da molim Zeljka da i dalje pise sta ne treba kupovati, ja se javljam da cu mu ubuduce slati 1% zarade za sve sto kupim pa odleti a po njemu ne valja :)

Poslednja izmena:
....Uzece neke pare ko je kupovao pocetkom godine, eventualno godinu unazad, svi ostali su u teskom gubitku, odnosno da budem precizniji, ulogom u kripto izabrali su najgori konj u smislu rasta cene...al sad da ne razglabamo o tome...ko je uzimao ICO ovih dana, meseci, zna sta je OK i kako se promeni zivot u mesec-dva dana...Sve ovo ostalo je teski kikiriki...Pa cak i HODL ETH-a dve godine je smesan spram toga...

Mislim da je suvišno pisati o razlikama day/week tradera i ljudi koji drže novčiće (skoro da nije bitno koji) pola godine ili duže...te dve stvari se nikad ne mogu porediti u kad je zarada u pitanju....

student razmislja od danas do sutra, ali nazalost i ovde koje ulazu u ICO i ostalo smece ima da puknu samo da zvoni, ja samo znam da ce biti epic fail, pitanje je vremena
FTC je obican P/D i to uspesan P/D barem u vsojih 1-2 meseca... naravno da ne preporucujem bagholding pa cak ni LTC, ali LTC je sad 10x kplja ispred FTC-a

student samo moze da zali sto nemoze da izdrzi na 5% gainu da dumpuje pa posle mraci kad vidi 300% :d

student razmislja od danas do sutra, ali nazalost i ovde koje ulazu u ICO i ostalo smece ima da puknu samo da zvoni, ja samo znam da ce biti epic fail, pitanje je vremena
FTC je obican P/D i to uspesan P/D barem u vsojih 1-2 meseca... naravno da ne preporucujem bagholding pa cak ni LTC, ali LTC je sad 10x kplja ispred FTC-a

student samo moze da zali sto nemoze da izdrzi na 5% gainu da dumpuje pa posle mraci kad vidi 300% :d

Na zalost bude i manje od 5%, ali svakog dana vise puta :) Sta da radim kad ne umem...

Poslednja izmena:

Eto, i sam si rekao da ce biti epic fail...A mislis da ce BTC, a pogotovo LTC izdrzati kad se to desi? Brate, sve ce zamreti na duzi rok ako dodje do epic faila ICO projekata. Isisace pare samo tako i ima da se srolja BTC na 600-700$ u par meseci a LTC nazad na 3$, a tek ETH...Tako da bi bolje bilo za sve da se taj fail ne desi, ali, s obzirom na broj novih ICO-a, zaista je izvesno njesra uskoro. Ja sam ucestvovao u dva-tri ICO, u startu, i nemam nameru vise. I Jezda i Dafina su bili super za prve ulagace, a za ostale...

Nece ICO nema nikakve veze sa BTC/LTC, nikakve! (sve pare sto su usle u ICO vecinski su duvale ETH pre svega)
Jedino videt cemo kako ce proci 1 auvgust i koliko ce se taj realan problem vuci jos

Nece ICO nema nikakve veze sa BTC/LTC, nikakve! (sve pare sto su usle u ICO vecinski su duvale ETH pre svega)
Jedino videt cemo kako ce proci 1 auvgust i koliko ce se taj realan problem vuci jos

Pa kako nema? Kad se otkljucaju ti fondovi rokanje u $ samo tako, sto direkt sto kroz eth/btc pa btc/usd...Valjda ti je to jasno...Sto manje pravih $ u sistemu, to manje supporta za sve a onda znas sta bude...

Poslednja izmena:
Vrh Dno