hucklebone
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.11.2003
- Poena
- 609
Šta je 9 btc-a uradi percetu...
Ja da sam na vasem mestu platio bi moderatoru da ga banuju, upilicario vam FTC :d
Sta ocete sada student ispunila ti se zelja nije dosadno dole pa gore
To je tako dok ne pocnu da ga razvijaju. Kao i sa LTC pljuvali smo ga svi pa je na kraju ispao ok novcic...eth da ne spominjem. Zasto se ftc ne bi ustabilio na 10k za mesec dva?!Sve je to super, al dzaba mu sav taj staz kad, sem promene algoritma zbog eliminacije Asica, nista nisu uradili po pitanju razvoja, promocije, upotrebljivosti...Shit kao i 99% drugih.
To je tako dok ne pocnu da ga razvijaju. Kao i sa LTC pljuvali smo ga svi pa je na kraju ispao ok novcic...eth da ne spominjem. Zasto se ftc ne bi ustabilio na 10k za mesec dva?!
....Uzece neke pare ko je kupovao pocetkom godine, eventualno godinu unazad, svi ostali su u teskom gubitku, odnosno da budem precizniji, ulogom u kripto izabrali su najgori konj u smislu rasta cene...al sad da ne razglabamo o tome...ko je uzimao ICO ovih dana, meseci, zna sta je OK i kako se promeni zivot u mesec-dva dana...Sve ovo ostalo je teski kikiriki...Pa cak i HODL ETH-a dve godine je smesan spram toga...
student razmislja od danas do sutra, ali nazalost i ovde koje ulazu u ICO i ostalo smece ima da puknu samo da zvoni, ja samo znam da ce biti epic fail, pitanje je vremena
FTC je obican P/D i to uspesan P/D barem u vsojih 1-2 meseca... naravno da ne preporucujem bagholding pa cak ni LTC, ali LTC je sad 10x kplja ispred FTC-a
student samo moze da zali sto nemoze da izdrzi na 5% gainu da dumpuje pa posle mraci kad vidi 300% :d
student razmislja od danas do sutra, ali nazalost i ovde koje ulazu u ICO i ostalo smece ima da puknu samo da zvoni, ja samo znam da ce biti epic fail, pitanje je vremena
Nece ICO nema nikakve veze sa BTC/LTC, nikakve! (sve pare sto su usle u ICO vecinski su duvale ETH pre svega)
Jedino videt cemo kako ce proci 1 auvgust i koliko ce se taj realan problem vuci jos
btw. weak hands moraju pasti sada![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari