karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
FTC je specifičan coin i ako nisi u materiji blow (job) ti svakako ne gine :d
FTC je specifičan coin i ako nisi u materiji blow (job) ti svakako ne gine :d
^^
Ne bih se složio kolega....FTC je idealan za ljude koji trguju 1-2 puta godišnje odnosno za kolege koji su novčiće davno nakopali pa povremeno (izvlače profit) ili uvećavaju količinu... Trgovcima je itekako dosadan jer se sve dešava sporo i bez većih oscilacija (uvek ima drugih novčića za bržu i veću zaradu) kad su u pitanju kraći vremenski periodi...
Pa student prodaj i onako si 10x u plusu sad pa sad![]()
Nemoj biti...sve se vrti oko FTCa videcestako ce ispasti
![]()
Ja prodao na ATH al opet sam kupio visoko tako da sam sad na 0. Nekako sve kilavo ide za razliku od drugih novcica.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Pa ide kilavo jer ga sem Benchmark ekipe mozda jos pet ljudi posmatra. Dakle ukupno 15-20![]()
ne bih rekao opet...holderi su napunili novcanike na menjacnicama a i veliki investitori isto tako. Ide pamp samo mora da se i neko istrese...bicemo svi zadovoljni kada dosegne 5k i istrescemo se, onda sledi pravi pamp. Psihologija mase
Edit> ....mislis da na dgb, lbrz, eth, etc, fct i drugima nije skup btc pa ga pumpaju nemilice...sve u svoje vreme
Idi na telegram grupu i promenices misljenjeidi na njihov forum pa ces videti
Pale se itekako eno i na btctalku se vidi.
edit:
tek kada cena ode gore onda ce se paliti pravo![]()
ne znam jel ima slack, ima kineski qq samo nisam prisutan usled kodiranja jezika
62 od kojih su 60 normalnih + kinezi...oko 300 smo negde sa community, mislim i vise ali se ne javljaju bas svi
Cek covece poredis babe i zabe....poredis coin koji postoji 2 meseca u teskom hypu sa odraslim coinom...pitanje je da li ce taj metal opstati jos godinu dana, kamoli 4 godine. Normalno je da je FTC izgubio na kolicini ali pazi posle 4 godine nece ih puno opstati veruj mi!
plus sto od tih 2k ljudi 1000 su skameri, 1000 ne zna sto su tu a mozd tih 38 ima nesto i znanja
To svi znamo ali i pre ulaska u FTC si znao, valjda, da je ovo vec 6 puta full pumpan coin i da ce svaki sledeci pamp biti tezi u smislu tajminga. Ja FTC uzimam za stekanje investicije koju ne planiram da trosim. Imam kolicinu BTCa za trgovinu i drugu kolicinu za stekanje...od svake zarade na nekom coinu dokupim jos FTCa, to sam radio zadnje 3 godine i super mi se pokazalo. Ovde ne trebas ici sa psihologijom sada i odma, ostavi to za stek ako mislis da nesto stekas...neces se razocarati sigurno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari